- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Ben artık takmıyorum canım olursa olur. bu ay olursa zaten tek ilişkiyle hamile kalmış olurum :) yoruldum artık
Aynen canım hayırlısı. var elbet zamanıValla en iyisi takmamak bi de öyle deniycem inşallah :) hayırlısı olsun canım
Gülerek giysin inşallah canım :) ben de pek beceremiyorum canım ya annem yapar bana hep, bi deniycem bakalım isterim sonra senden teşekkür ederim :)
Kiz benim modeli annen gorse begenmez,aa suslu puslu cok guzel der ama bu boyle nasil orulmus derdiomya benim ki mantikla ilerleyen sekilde,
Ah ah bende anne olmayinca ya kermeslerden aliyorum yada kendim yapiyorum canm.
Ay canım benim nur içinde yatsın anacın inşallah bize de hayırlı uzun ömürler nasip etsin Rabbim..
At modeli de bakıym merak ettim şimdi :)
günaydın tatlım buradayım bu hafta yalnızdım patron seyahatteydi pek giremedim dua grubuna girip çıktım sadece bir iki kere inşallah önümüzdeki hafta rahatım burda olurum hep
Seni arıyor gözlerimiz :)günaydın tatlım buradayım bu hafta yalnızdım patron seyahatteydi pek giremedim dua grubuna girip çıktım sadece bir iki kere inşallah önümüzdeki hafta rahatım burda olurum hep
ah canım ya inan bende sizin eksikliğinizi hissediyorumSeni arıyor gözlerimiz :)
Selam kizlar :)
Ya ne olacak bendeki bu gogus agrisinin sonu. Ben ne kadar "bu belirti olamaz, salla bosver" desem de, hala devam eden bu agri "evet bu sefer oldu, yuzunu kara cikarmyacagim" diyor
Allah'im sen bu surecte bizlere akil fikir ihsan et...
Amin canim sagol, hayirlisi olsun... bekleyip göreceğizİnsallah bosa cikmaz canim o agrilar acilarr..
Ben o kadar bombos hissediyorum ki kendimi son bi hafta kaldi.
@mervem-metem
canjm sendeki son durumlar ne ?
İnsallah bosa cikmaz canim o agrilar acilarr..
Ben o kadar bombos hissediyorum ki kendimi son bi hafta kaldi.
@mervem-metem
canjm sendeki son durumlar ne ?
Ayyy ne guzel güne hamilelik haberiyle başladım. Hayırlı olsun canim darısı bize inşallah. Belirtin var miydi canim herhangi birsey yaptin mi anlatir mısınEki Görüntüle 1917581 Kızlarrrrrrhamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda
Bu ne güzel bir çift çizgidir :)Eki Görüntüle 1917581 Kızlarrrrrrhamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?