• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar bisey sorcam. Ben 7 aylık hamileyim.idrar yolu enfeksiyonu var doktor sulcid diye bi antibiyotik verdi ama kullanmalı mıyım ya korkuyorum ilaç bebeği etkiler diye. Aranızda hamileyken enfeksiyon için antibiyotik kullanan varmiiii
Sulcid gebelikte kullanılabilen bi antibiyotik bence kullan çünkü idrar yolu enfeksiyonu ilerleyip EMR yani bebeğin suyunun erken gelmesine dolayısıyla erken doğuma sevep oluyo

Oyyy cnm insallah tez zamanda hamile kalırsın.ben bu aralar çok fazla hamilelik duyuyorum cevremde demekki uygun bi zaman:-) çalışmalara devam nasip ne xamansa o zaman kalırsınız zaten stres yapma hic.allah yardımcın olsun .

Günaydın :)

Ben hala olmadım kızlar dün gece az pembe geldi bu sabah da az pembelik geldi daha yok ped koydum güne gidiyoruz bugün annemle konu da hep bebek den döner deli olurum..

Hadi hayırlısı..

Gunaydin canmm galiba adetin sokulecek canimm.

Bilmez miyim o ortamlari bende haftaya eltimin bebe mevlutune gidecegim simdiden kime ne cevap verecegimi dusunuyorum aldigi cevap karsisinda ne dedi simdi bu ya dedirtcem :KK48:

İnan cocugun olsada olmasada hic bir fark yok 2. Olsa bile 3 ne zaman der bu insanlarr.:sinirli::sopa:

Gunaydin canmm galiba adetin sokulecek canimm.

Bilmez miyim o ortamlari bende haftaya eltimin bebe mevlutune gidecegim simdiden kime ne cevap verecegimi dusunuyorum aldigi cevap karsisinda ne dedi simdi bu ya dedirtcem :KK48:

İnan cocugun olsada olmasada hic bir fark yok 2. Olsa bile 3 ne zaman der bu insanlarr.:sinirli::sopa:

Sökülsün de rahatlıym valla canım böyle beklemek daha zor, kadınlar bazen sırf can sıkmak için konuşuyo boşver aldırma gül geç sen ☺

Gelir canim bugun gunde aklina getirmezsen rahatlar gelir,bende 10 gun gecikmede evde tepsi dahi kaldirmayan ben dugun yemeginde koca koca yemek sinileri tasidim aksamindada dugunde tepindim tepindim ohh be dedim sabah elimi optu kirmizilar.

Maksat can acitmak olsun laf olsun torba dolsun bitanesine oyle bir cevap verecegim ki ikinci sormaya cesaret edemesin..

Sökülsün de rahatlıym valla canım böyle beklemek daha zor, kadınlar bazen sırf can sıkmak için konuşuyo boşver aldırma gül geç sen ☺

Gelir canim bugun gunde aklina getirmezsen rahatlar gelir,bende 10 gun gecikmede evde tepsi dahi kaldirmayan ben dugun yemeginde koca koca yemek sinileri tasidim aksamindada dugunde tepindim tepindim ohh be dedim sabah elimi optu kirmizilar.

Maksat can acitmak olsun laf olsun torba dolsun bitanesine oyle bir cevap verecegim ki ikinci sormaya cesaret edemesin..

Bende rahat davrancam artık yoksa olmuyomuş bu hamilelik saol canım benim yazamıyorum düzgün öpüyorum grş yine :KK36:

Back