Sağol canımm açıköğretim :)Başarılar canım ne sınavı hayırdır :)
Ohh ne güzel kolay gelsin :) bende başladım da duruyo öyle :)Sesss bir iki denemeeee .
Bende elimde orguu onla cebellesip duruyorum,kafam dagiliyor rahatliyorum..
Ohh ne güzel kolay gelsin :) bende başladım da duruyo öyle :)
Sağol canım çalıştım ama inşallah iyi geçer. artık bitsin okulda diplomamı alayım :)Yaparsin canim kis daha yeni basliyor ,sinavinda basarilar dilerim ayrica.
Zor ya dışardan okumak örgün okumak gibisi yokBenimki de nöbette. işletme son sınıfa geldim ama nasıl geldim :)
Sağol canımm açıköğretim :)
Sesss bir iki denemeeee .
Bende elimde orguu onla cebellesip duruyorum,kafam dagiliyor rahatliyorum..
Zor canım evde çalışabildiğin kadar geçiyosun. eşim hiç çalışmadan geçiyo o da ayrı bişey de :)Zor ya dışardan okumak örgün okumak gibisi yok
Aminn canımm :)Allah zihin açıklığı versin canım :)
Ben artık takmıyorum canım olursa olur. bu ay olursa zaten tek ilişkiyle hamile kalmış olurum :) yoruldum artıkBenim nazlı bebeğimin 2016 da gelmeye niyeti yok galiba aralıkdan hiiç ümidim yok nedense,
1 gün gecikmeyle oldum regl ve hala sökülmedi yarın tam olurum heralde..
Bende yapcam örgü bu ara merak ediyorum :)
kızına mı örüyosun canım kolay gelsin :)
Maşallah canım ben pek beceremiyorum :)Evet kizima oruyorum canimm etek ordum hanim bir daha istedi simdi askili bir etek orecegim..
Eger oreceksen sana bi tulum modeli atayim ortak bir renkten orersin bende onecsinde ormustum.
Maşallah canım ben pek beceremiyorum :)
Bi tane kadın beğendi bey dilendi örneği var onun gibi bişey başladım battaniye olsun diye :)Yaparsin canim bende hic anlamiyorum inan oyle agir ornek filan hic bilmem sadece kendi mantigima gore uyduruyorum.
Netten bakiyorum filan sende ordan faydalanabilirsin .
Bi tane kadın beğendi bey dilendi örneği var onun gibi bişey başladım battaniye olsun diye :)
Evet kizima oruyorum canimm etek ordum hanim bir daha istedi simdi askili bir etek orecegim..
Eger oreceksen sana bi tulum modeli atayim ortak bir renkten orersin bende onecsinde ormustum.
Hanım dilendi bey beğendiymiş :)Aa o nasil biseymis ki bi netten bakayim canimm..bak ne guzel o orulur giderr ..
Simdi baktim canim bildigim modelmis adinin o oldugunu bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?