Burayı da okudum cnm eşim de okudu kullan diyoAnladim canim ideal zaman olupta dogasiya zaman geciyor iyi yapmisin saglikla gelsin ins.
http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-gebelikte-antibiyotik-kullanimi-ve-zararlari.html
Buraya bir goz at bakalim
Burayı da okudum cnm eşim de okudu kullan diyo
Sulcid gebelikte kullanılabilen bi antibiyotik bence kullan çünkü idrar yolu enfeksiyonu ilerleyip EMR yani bebeğin suyunun erken gelmesine dolayısıyla erken doğuma sevep oluyoKızlar bisey sorcam. Ben 7 aylık hamileyim.idrar yolu enfeksiyonu var doktor sulcid diye bi antibiyotik verdi ama kullanmalı mıyım ya korkuyorum ilaç bebeği etkiler diye. Aranızda hamileyken enfeksiyon için antibiyotik kullanan varmiiii
Canım hep araştırıyorum bide burda deneyimli annelere sormak istedim insanın kafasi karışıyor yaaaa bebis için hangisi iyiyse ona karar vermeye çalışıyorum
Günaydın :)
Ben hala olmadım kızlar dün gece az pembe geldi bu sabah da az pembelik geldi daha yok ped koydum güne gidiyoruz bugün annemle konu da hep bebek den döner deli olurum..
Hadi hayırlısı..
Gunaydin canmm galiba adetin sokulecek canimm.
Bilmez miyim o ortamlari bende haftaya eltimin bebe mevlutune gidecegim simdiden kime ne cevap verecegimi dusunuyorum aldigi cevap karsisinda ne dedi simdi bu ya dedirtcem
İnan cocugun olsada olmasada hic bir fark yok 2. Olsa bile 3 ne zaman der bu insanlarr.
Sökülsün de rahatlıym valla canım böyle beklemek daha zor, kadınlar bazen sırf can sıkmak için konuşuyo boşver aldırma gül geç sen ☺
Gelir canim bugun gunde aklina getirmezsen rahatlar gelir,bende 10 gun gecikmede evde tepsi dahi kaldirmayan ben dugun yemeginde koca koca yemek sinileri tasidim aksamindada dugunde tepindim tepindim ohh be dedim sabah elimi optu kirmizilar.
Maksat can acitmak olsun laf olsun torba dolsun bitanesine oyle bir cevap verecegim ki ikinci sormaya cesaret edemesin..
Sessss :))İyi akşamlar arkadaşlar ses verin
İyi akşamlar arkadaşlar ses verin
Sessss :))
yarın sınav var çalışmaya çalışıyorum kafam almıyo :)
Hangi bölüm :)Sessss :))
yarın sınav var çalışmaya çalışıyorum kafam almıyo :)
Ben çay içiyorum kaynanam la eşim işte :)Ses çığlık :) napıyosunuz kızlarrr
Benimki de nöbette. işletme son sınıfa geldim ama nasıl geldim :)Ben çay içiyorum kaynanam la eşim işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?