• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Eki Görüntüle 1915852
Kontes001 Kontes001

Bak benimki de tam koyu değil ama, sonraki yaptıklarım baya silik. Ben emin oldum çatladığına o yüzden :KK66:

15-16 nerde canım yapmadım deme çünkü benim biraz koyulaşıyor sonra çatlamış gibi açılıyor sonraki günlerde tam koyuluğa erişiyor o nedenle gün atlamamaya gayret ediyorum hatta 2 sefer mi diye yumurtladım acaba diyorum ama değil diğer yaptığım aylarla karşılaştırdığımda nedendir bilinmez hafiften hep koyu gördüğüm günler olmuş...

15-16 nerde canım yapmadım deme çünkü benim biraz koyulaşıyor sonra çatlamış gibi açılıyor sonraki günlerde tam koyuluğa erişiyor o nedenle gün atlamamaya gayret ediyorum hatta 2 sefer mi diye yumurtladım acaba diyorum ama değil diğer yaptığım aylarla karşılaştırdığımda nedendir bilinmez hafiften hep koyu gördüğüm günler olmuş...
Canım zaten pazartesi doktora gittim 17 mm yumurtam vardı çatlamamıştı. yapmadım öncesinde.

Valla yapmadım canım ya silik çıkınca :olamaz: ama 10. 14. 16. değerlendirildi ;)

bence yapmaya devam et tatlım elinde inşallah test vardır benim 33 gün döngüm yaptığım 2 ay 17-18. gün çatladı 3. ayımda ise 20. gün yani hiç belli olmuyor ve dediğim gibi tam koyuluğu görmemişsin bence... sıvı alımına dikkat ettin dimi
Ettim canım 3 saat bişey içmedim :) o zaman yinede değerlendirmeye devam edeyim :)

Galiba oğlun olursa da adını Mete koyacaksın :KK66: Ben de Mete düşünüyorum hahaha :KK70: Kız ismi henüz düşünmedim.

Doğmamış bebeğe don biçmek.... İşte tam olarak bu :KK70:

Canım merve kesin de mete de kararsızım sadece uyumlu isimler istiyorum ☺ aah ah isimleri örgü yelekleri hırkaları battaniyeleri bile hazır da kendileri yoklar ortada sıpalarım :KK48:

Eki Görüntüle 1915810
Kızlarrr yumurtam çatlamış bakın hele
Sizde olmasanız kiminle paylaşacam. iyi ki varsınız :KK200:Eki Görüntüle 1915810

Aklimdan sen geciyordun canim acaba ne yapti diye. Sen garantiye alip bugunude degerlendir canimm.bence tam catlarken yakadin iyi oldu spermlerle karsilasacak yumurta. Hatta karsilasti bilee sira azimli spremin yumurtayi asip gecmesinde.

beren20 beren20 hadi bakalim canimm insallah saglikla tutunur yawrular .

Son düzenleme:
Aklimdan sen geciyordun canim acaba ne yapti diye. Sen garantiye alip bugunude degerlendir canimm.bence tam catlarken yakadin iyi oldu spermlerle karsilasacak yumurta.

beren20 beren20 hadi bakalim canimm insallah saglikla tutunur yawrular .
Ayy inşallah canim keske bi guzel haber de ben verebilsem. Dua istiyorum bol bol canim her gün kendim icin de sizin icin de dua ediyorum

Kızlarrrr kalp krizi geçircem şimdi adetim 2 gün gecikti test yaptım vallahi bayılcam heyecandannn

Eklentiler

• IMG_7025.JPG
    IMG_7025.JPG
    41 KB · Görüntüleme: 40
Kızlarrrr kalp krizi geçircem şimdi adetim 2 gün gecikti test yaptım vallahi bayılcam heyecandannn
Ayy böyle testlere baylıyorum, hiç şüpheye yer vermiyor :KK68: Tertemiz, capcanlı bir kinci çizgiiiii :KK71: Hayırlı, sağlıklı olsunn, değerlerin güzel artsın, hamilelik sıkıntısız geçsin, sağlıkla kucağın al canım:KK39: eh darısı da bize olsunnnn :KK5:

Ayy böyle testlere baylıyorum, hiç şüpheye yer vermiyor :KK68: Tertemiz, capcanlı bir kinci çizgiiiii :KK71: Hayırlı, sağlıklı olsunn, değerlerin güzel artsın, hamilelik sıkıntısız geçsin, sağlıkla kucağın al canım:KK39: eh darısı da bize olsunnnn :KK5:
Çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallahh:)

Back