2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Şu hazirann ayina kadar herkese ne soylemlerde bulunmustum yok takma yok bebek icin birliktelik yasamayin yok soyle yapin-yapmayin die ..
Ama ben kendim yapiyor muyumm nerdeeeee bi gram yapamiyorum hic birini.

Mum dibine kor yanarmis yada kelin merhemj olsa kendi kafasina surermis filann filannn.

Sağol canım durumu aynen özetlemişsin... Eğer ben gidene kadar bebeğimiz olmazsa kafam rahat gidemeyeceğim deyip duruyor. Aklımda hep çocuğumuzun olmadığı düşüncesi olacak orda da diyor. Gideceği yerde full konsantrasyonu olması gerekiyor yapacağı şey için. Çok zor bir süreç geçirecek yurtdışında 7-8 ay.

Ayhhh şiştim yaaa gebelikten şişmeyi tercih ederdim

Bi de terzi kendi söküğünü dikemez var.

Selam kizlar. Bugun buldum sizi okudum yazismalarinizi ve kabul ederseniz araniza katilmaya karar verdim. Öncelikle Rabbim hepimize hayirli haberler nasip etsin. Gonlunuzdekileri kabul etsin insallah. Ben 3 ay once anomali bebek oldugu icin 17 haftalikken kurtaj oldum malesef. Korunmayi biraktiktan 3 adet sonrasi hamile kalabilmistim. antibiyotikler fitiller derken bu ay bitti ilaclarim. Folik asit zaten kullaniyorum. Coraspinde kullaniyorum. Tum testlerimi yaptirdim. Demir eksikligi cikti onun icinde ilac kullanmaya baslicam. Sogan kuru incir kuru konularini da okumustum. onlari da denemek istiyorum. ama subat adetimden sonra korunmayi birakmak istiyorum. gebeligim zor gecmisti. su bile icemiyordum. bu yuzden depolarimi dolduruyorum. birazda korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. 2 ay daha sabredip birakicam ins korunmayi. Rabbim hepimizin yuzune gulsun insallah

Hoşgeldin canım :)

Başın sağolsun öncelikle. İnşallah bundan sonrasında hayırlı sağlıklı bebişlerin olur...

Senin de yolcuğun uzunmuş ancak en azından hamile kalabildiğini biliyorsun olur inşallah sağlıklı bebişlerin, sen içini ferah tut..

Hosgeldinnn biz herkese acigizz
Cook cook gecmis olsun bende bir kurtaj atlattim dr 2 sonra deneybilirsniz dedi ama ben 6 ay bekledim suan ustune bir 6 ayda deneyerek geciyor...sen en iyisi sezonu ac yavastan denemeye basla .
İnan korkunun ecele faydasi yok,bir yandan cook istiyorum adetim yaklastiginda bazen test yapiyorum ama o anki duygularimj anlatamam yoksa diye uzuluyorum ayni anda ya pozitif cikarsa yine ayni seyleri yasarsam korkusu sariyor.

Hosbuldum canimmm cok sagoll Sana da cook gecmis olsun. Gec olsun guc olmasin derler. vakti zamani gelince bebisin tutunur sana icini ferah tut. dogru soluyosun korkunun ecele faydasi yok. hakkimiz da hayirlisi ins

merhaba kızlar. adetim 2 gün geçti. ama stresten adet günlerimle oynadım galiba. 28 en geç 29 günde adet gören ben 31 günde bir görmeye başladım. bir de eskiden adete bir hafta kala göğüs ağrılarım olurdu. son aylarda o da yok . kendimi artık kurumuş, kadınlıktan uzaklaşmış biri gibi hissediyorum.

hepinizin ne güzel maşallah çok iyi progesteron sonuçları var. benim de bundan 4 sene önce 12lerde çıkan değerim 2 ay önce 2 çıktı. adetlerim son zamanlara kadar düzenliydi. ama psikolojim yüzünden artık normal seyreden vücut düzenim bile bozuldu. o yüzden güzel dua edip hayırlsını isteyin. doktor progesteron sonucuna göre bende yumurta tembelliği olduğunu söyledi. sadece ultrason görüntüsü ile saptanacak bir şey değil bu..

şimdi adet göremedim. kendime inancımı yitirdiğim için test de yapmıyorum. çünkü yine o tek çizgiyi göreceğim. bunu artık psikolojim kaldırmıyor. üzüldükçe de kırmızıların gelmesine engel oluyorum. o yüzden adet görmek bile sağlık belirtisi. kırmızılarınızla barışın.

benim sizlere danışmak istediğim: adet görebilirsem eğer klomene başlayacağım. yumurta takibi ve çatlatma iğnesi deneyeyim diyorum bu ay. sizce özel mi devlet mi? özele gitsem ilk muayene ücreti 140 tl. on günde bir muayene ücreti ödeniyor. devlete gitsem kapıda bir yığın insan. her kafadan bir ses çıkıyor. teyzeler soru soruyor acır gibi kendi tanıdık kısırlık öykülerini anlatıyorlar. doktorun nefes almaya vakti yok. muayene olan elinde sonuçlarla geliyor. kendi randevu saatimde içerde benden başka on hasta oluyor. az önce muayene olmuş birinin kalktığı yere pantolonunuzu iç çamaşırınızı indirip yatmak çok rahatsız edici bir his. doktora bir şey sormaya çekiniyorum çünkü her yerden başı kalabalık.

özel hastane ise rahatlık. kapıda doğru düzgün insan yok. tertemiz ve über teknolojik dev ekran yansıtmalı ultrason cihazı vs.. ama gelin görün ki yapılacak tek iş yumurta kontrol etmek. ve iğne olmak. yani aşılama, tüp bebek gibi daha ayrıntılı teknik bir işlem değil. bir de ay sonunda yine hamile kalamama ihtimali var. o zaman da verdiğim paraya yanarım kendimi kandırılmış hissederim.

ne olur bir akıl verin bana. avantaj- dezavantaj tartısında hangisi önde gelir?

kızlarrr merhaba.. güzel haberleri pazar günü mü alıyoruz hadi inşallah
@kutuphanekedisi canım bizde adet bitti hala birlikte olmadık ilaç içiyorum ya korkuyorum ya tutarsa diye eşimde korunmayalım dedi adamı korunmamaya ikna edene kadar canım çıktı şimdi korun diyorum sıcak bakmıyor

antibiyotik kullanıyorum hamile kalırsam sorun olur mu kızlar... zaten düzenli birlikteliğe izin vermem ama işte ya tutarsa tutacağı tutarsa

merhaba hanımlar;
Bende yazdıklarınızı okudum, bu süreçleri sizinle birlikte geçirmek istedim. Bende 3 yıllık evliyim, geçen yıl bu zamanlar kimyasal gebelik yaşadım. sadece evlendiğimiz ilk 6 ay korunduk sonrasında hep istedik bebişimizi. Hala da istiyoruz Rabbimden. Alllah bizlere ve isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin nşallah

Merhaba canim hosgeldin amin inşallah hayırlı zamanda kavusalim yavrularimiza ben de bir senedir istiyorum ama nasip olmadı

kimseden ses yok tamam neyse (tripcan mode on)
Canim ben de klomen benzeri ilac kullaniyorum ve yumoslar icin kontrole gidiyirum ozel hastaneye acikcasi bir sürü hastanin icinde rahat edemem fiye düşünüyorum ve burdaki en iyi doktor ozelde çalışıyor onun icin benim tercihim ozel ama maddiyat da onemli tabi karar senin canim

Merhaba canim hosgeldin amin inşallah hayırlı zamanda kavusalim yavrularimiza ben de bir senedir istiyorum ama nasip olmadı
Hoşbulduk canım teşekkür ederim. Korunurken korunmayı bırakınca hemen olacak zannederdim, meğer ne zormuş Ben şu an soğan kürü yapıyorum bugün 9. günüm. Haftaya da doktora gidecem inşallah

canım merhaba, bence özel hastane çünkü avantajı devlete göre daha fazla. Bi kere ilgi alaka var. Sorduğun sorulara karşılık bulabiliyorsun. Özelin tek kötü özelliği eğer sömürmey seven bir hastaneyse git git gel umurlarında gibi gözüküyosun ama değilsin, önemli olan araya ödediğin para. Fakat yine de özel diyorum devlet senin de dediğin gibi kapıda bekleyen teyzeler, sen muayene olurken içeri girenler çıkanlar.... yine de karar senin

Hoşbulduk canım teşekkür ederim. Korunurken korunmayı bırakınca hemen olacak zannederdim, meğer ne zormuş Ben şu an soğan kürü yapıyorum bugün 9. günüm. Haftaya da doktora gidecem inşallah
Evet ben de evlenince hemen olur diye düşündüm ama ne yazik ki bekliyorum. Sogan kürü uyguladim ama bende bi etkisi olmadi. Bu ay hayit suyu içiyorum inofolic ve femara kullaniyorum inşallah etki eder. Muayene sonucun iyi olur inşallah

sağol canım. beni tek düşündüren olumsuz sonuçlanması. yani dediğin gibi git gel para veriyorsun ve sonuç olumsuz olunca insan kendini hastane tarafından sömürülmüş gibi hissediyor. yine o temizlik, ilgi, alaka rahatlığına değer gibi. devlete para vermiyoruz ama ben zaten günlük hayatımda da para harcamıyorum. bebek meselesine o kadar üzülüyorum ki içimden kendim için hiçbir şey yapmak gelmiyor. önceden kıyafete, kozmetiğe bir ton para harcardım. eşim "yine harca git kendin için bir şey yap" diyor. ama nerede içimden gelmiyor. ben sadece bebeğimi istiyorum. kafamı hiçbir şey dağıtmıyor.

sorun olmaması mı daha iyi sorun olup da ona çareler aramaya çalışmak mı bilemiyorum. kafam allak bullak oldu artık. yine de tek duam Allah bugünlerimizi aratmasın..

Canım bence bu ay için korunmak daha mantıklı sanki. Anomali olması da kötü olur. Doktora sor bir de bakalım. Sıkıntı olmaz derse devam edersiniz.

Bizim bi tane tanıdık hamile kalmamak için iğneler vurunmuş, kendi korunmuş (spiral vs.), koca karı ilçaları denemiş. Buna rağmen hamile kalmış. Spiralle bile yani düşün :) Bu sefer de düşürmek için iğne olmuş, ağır kaldırmış, kendini ağaçtan sallandırmış (bundan 3o yıl önceden bahsediyorum ) Ama düşmemiş. Nurtopu gibi sapasağlam bi çocuk doğurmuş

inşallah canım sağol. hayit suyu nedir canım neye faydası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…