2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Aynen canım bu ay da geçsin bi bak bakalim.ama nedense hiç sıkıntı yok gibi hissediyorum ben senin için

Valla hala 0 belirti ama ben sanırım 0 belirti ile hamile kalan lardan olacağım :)

Bugün de yapmadım bu arada test

Bugün 4 var

Yarın 3 kala artık dananin
Kuyruğu kopsun:)

Canim cook sukur , insallah Allah saglicakla sana ve isteyen herkese nasip eder..

Canimm ben Allahtan sagliklisini ve hayirlisini diliyorum oglan diye bir derdim yok ama gel gor ki iste o konuda da cok baski icersindeyiz aile icersinde 7 tane dunyalar tatlisi kizimiz var eltim+gorumcem+ben . Annemde(kayinvalidem) sknti yok amaa onun kaynanasi resmen bize kaynanalik yapiyor tutturmus bi oglan sevdasi neler neler en son artik tak etti eltim 3. Kizin cinsiyetini ogrenesiye el bebek gul bebek davrandi herkes geldi cinsiyeti bir soyledi sanki kufur etti ,o koca nine direk tuh dualarim bosa gitti 4. De olacak insallah dedi.sonra bana yakindi onun olmadi senin olacak vs.
sen misin onu diyen actim agzimi ;sen once elindekiler icin sukretmesinj bil saglikli,akillari baslarinda evlatlar nasip etmis Allah, bir evlada sahip olabilmek icin insanlar neler cekiyor haberin var mi senin ,oglan oglan diyirsun senn yuzunden bizimde basimiz yanacak eline sakat bi oglan dogurup versek mutlu olacak misin dedim o gun bugundr ne eltime laf nede bana laf ediyor.

Hissiyatin icin tesekkur ederimm canimm..
Aksam yazdigimi okudum ,resmen uyku modunda cumleler devrile devrile bir hal almis :)

İnsallah 0 belirtiyle hamile kalanlardan olursun canim.
Acaba pazara kadar beklesen mi canim ya.Gel bir gun daha atalim senle.

Pardon canım ben belki erkek istersin diye dedim ama haklısın tabiki hakkımızda hayırlı olanı Allah bilir, sen aldırma kimseye boşver..

Ve bu sözü çok severim:

Biz ne hesap yaparsak yapalım hesapda olan değil nasipde olan gelir başımıza..

Kizzz ben dizginlemeye calisiyorummm o tetikliyorr.
Bekleyinnn diyorumm sizeeeee.

İçimdeki heyecanı dizginleyemiyorum kiii temmuz ağustos 2017 annelerini takip ettim demin yazdım oraya katılmam lazım her ay kırmızı görmekten bıktım usandım yeminle ped almıyorum inadına adet olunca mecbur alıyorum uyuz adet uyuzz

Canım. Seni mi Kırcam o zaman cumartesi sabah da yapmıyorum pazar sabah

Ama benimkiler ultra hassas şu ilişkiden 5 gün sonra çıkanlar dan tabii o yalan ama yine de normal gebelik testi değil

Yine de pazar mi diyorsun :)

Ama benimkiler ultra hassas şu ilişkiden 5 gün sonra çıkanlar dan tabii o yalan ama yine de normal gebelik testi değil

Tamam canım ben alıym bugün ondan haftasonu eczane bulamam soğukda, pazar günü yapalım o zaman

Gelme adet gelme evde yokuuuzzz

Tamam canım ben alıym bugün ondan haftasonu eczane bulamam soğukda, pazar günü yapalım o zaman

Evettttt kizlarrrr pazar sabahii sizden insallah Allahinnn izniyle guzel haberler almak istiyorum...

Offf yaa beni de heyecan basti..

Ama bekliyor olacagimm.Ben kapinizda nobetteyim mahalleye bile sokmamaya calisacagim o adetleri

Evettttt kizlarrrr pazar sabahii sizden insallah Allahinnn izniyle guzel haberler almak istiyorum...

Offf yaa beni de heyecan basti..

Ama bekliyor olacagimm.Ben kapinizda nobetteyim mahalleye bile sokmamaya calisacagim o adetleri

Haha annemmm sağol :) döv o kırmızıları sen tamam mı kafasına kafasına vur

Yalnizz farkinda misiniiz bi ücümüz aylakciyiz yazip duruyoruz.

Kızlar günaydın :) İnşallah böyle bol çığlıklı, bol gülücüklü ve oynamalı emojilerle musmutlu haberler verirsiniz bize :)) Amin Allah'ım :)

Galiba bu ayı da boş geçeceğim kızlar ben. Şimdi detaylarına girmeyim ama bir şekilde birlikte olamıyoruz eşimle. Psikolojimiz gitmiş iyice haberimiz yok. Zorunda olmak kadar insanı geren bir şey yok yaa Adetten sonra sadece bir kez ilişki oldu. Dün ovu testi de yaptım baya koyuydu, sanırım erken de yumurtlayacağım. Ama işte bizde iş yokkk Zaten önümüzdeki aydan sonra da eşim gidiyor.

Robot değiliz ki yaaa, ne bu böyle... Olmuyorsa olmuyor töbe töbeee...

Senin tribini yerim ya :) haklısın bazen istemiyo insan soğukda bi de zor oluyo :) ben çok üşürüm hep kalın çorap patik üstüne panduf giyiyorum o derece, yaşlanınca napcam bilmiyorum :) neyse konu sapıyo hakkınızda hayırlısı canım tek ilişkiyle bile olabilir bi mucize, biraz kafanızı dağıtın iyi gelir size..

Ben de seni yesem güldürdün valla suratım on karıştı sabahtan beri bazen bende de çorap oluyo da pandufları gözümün önünde canlandırdım şimdi daha da çok güldüm o tek ilişki 15.günde yumurtlayan benim için 10.günde olmuşsa mucizenin kelimesi bile çok uzakta kalıyor malesef... Kafa dağıtmaya hacet yok, öyle yoğun bi dönemdeyiz ki yani... ahhh ahhh neysee...

Aynen canim robot degilizki bu durumu bende bi onceki ay yasadim merak etme bir turlu olamadi benm tarafimdan ozellikle .sonra oluruna birak bazen bunye cook yorulur ozellikle bebek odakli olunca zaten yorgun giriyorsun yataga vee sizin en buyuk 2. Bir baski olayiniz var esinin gidecek olmasi ondan o durummda sizi cook kasiyor bir an once olmali yapmaliyiz stresi yapiyordur.bi rahat birakin kendinizi olacak olduktan sonra her turlu olur canimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…