Canim 1989 luyum ben ,2012 evlendim sozde bir sene dusunmeyecektim ama 5-6 aylik surede bile nerdeyse adim kisira cikacakti esimin babannesi cok yuklendi hatta beni turbeye goturmeye kalktilar cook uzuldum,o gazla adet ardi birliktelik olmustu sonrasinda esim goreve gitmisti ben hamile kalmisim.gecende eski ultrosonlara bakiyordum o zamanlar anlamamistim ama ben adeti iki gun gecikince dr a gittigimde 5800 lerde cikmis hcg direk keseyi gormustum.demekki ben adet ardina hamile kalmisim.kimyasal da ve kurtajimda da direk hamile kalmistim,ama simdi 6. ayimizdayiz bakalim hayirlisi...
Yesacimm Ben martta sizleri takip ederken bile hep akintiya rast gelirdim ahanda yumuruyorum derdim, ne zaman bebe calismalarina hic goremedim neredeyse,canim dr a gitmek istiyorum dr a ama adam akilli bir dr a denk gelemedim kucuk bi kasabayiz izmire buyuk arastirma hastanesjne gitmem gerek bazi testleri bile yapmiyorlar burada,bu ay da gecsin bakalim..
Sen nasilsin bi farklilik hissediyor musun kendinde bata az kaldi.
Bazen tövbe yarabbim Allahın işine çok karışıyolar sanki ol deyince hemen oluyo, yazık neler çekmişsin boşuna günahını almış o kadın,
Allahdan benim kayınvaldem bişey demiyo 4 sene çocuğu olmamış sonra görümcem doğmuş beni hiç bu konuda rahatsız etmedi kimse, iyi ki de olmuş kızın o zaman canım ne güzel genç yaşta anne olmuşsun bak ben de 88liyim hala tık yok
hadi bi de oğluşun olur inşallah
Aynen canım bu ay da geçsin bi bak bakalim.ama nedense hiç sıkıntı yok gibi hissediyorum ben senin için
Valla hala 0 belirti ama ben sanırım 0 belirti ile hamile kalan lardan olacağım :)
Bugün de yapmadım bu arada test
Bugün 4 var
Yarın 3 kala artık dananin
Kuyruğu kopsun:)
Canim cook sukur , insallah Allah saglicakla sana ve isteyen herkese nasip eder..
Canimm ben Allahtan sagliklisini ve hayirlisini diliyorum oglan diye bir derdim yok ama gel gor ki iste o konuda da cok baski icersindeyiz aile icersinde 7 tane dunyalar tatlisi kizimiz var eltim+gorumcem+ben . Annemde(kayinvalidem) sknti yok amaa onun kaynanasi resmen bize kaynanalik yapiyor tutturmus bi oglan sevdasi neler neler en son artik tak etti eltim 3. Kizin cinsiyetini ogrenesiye el bebek gul bebek davrandi herkes geldi cinsiyeti bir soyledi sanki kufur etti ,o koca nine direk tuh dualarim bosa gitti 4. De olacak insallah dedi.sonra bana yakindi onun olmadi senin olacak vs.
sen misin onu diyen actim agzimi ;sen once elindekiler icin sukretmesinj bil saglikli,akillari baslarinda evlatlar nasip etmis Allah, bir evlada sahip olabilmek icin insanlar neler cekiyor haberin var mi senin ,oglan oglan diyirsun senn yuzunden bizimde basimiz yanacak eline sakat bi oglan dogurup versek mutlu olacak misin dedim o gun bugundr ne eltime laf nede bana laf ediyor.
Hissiyatin icin tesekkur ederimm canimm..
Aksam yazdigimi okudum ,resmen uyku modunda cumleler devrile devrile bir hal almis :)
İnsallah 0 belirtiyle hamile kalanlardan olursun canim.
Acaba pazara kadar beklesen mi canim ya.Gel bir gun daha atalim senle.
Kizzz ben dizginlemeye calisiyorummm o tetikliyorr.
Bekleyinnn diyorumm sizeeeee.
Canim cook sukur , insallah Allah saglicakla sana ve isteyen herkese nasip eder..
Canimm ben Allahtan sagliklisini ve hayirlisini diliyorum oglan diye bir derdim yok ama gel gor ki iste o konuda da cok baski icersindeyiz aile icersinde 7 tane dunyalar tatlisi kizimiz var eltim+gorumcem+ben . Annemde(kayinvalidem) sknti yok amaa onun kaynanasi resmen bize kaynanalik yapiyor tutturmus bi oglan sevdasi neler neler en son artik tak etti eltim 3. Kizin cinsiyetini ogrenesiye el bebek gul bebek davrandi herkes geldi cinsiyeti bir soyledi sanki kufur etti ,o koca nine direk tuh dualarim bosa gitti 4. De olacak insallah dedi.sonra bana yakindi onun olmadi senin olacak vs.
sen misin onu diyen actim agzimi ;sen once elindekiler icin sukretmesinj bil saglikli,akillari baslarinda evlatlar nasip etmis Allah, bir evlada sahip olabilmek icin insanlar neler cekiyor haberin var mi senin ,oglan oglan diyirsun senn yuzunden bizimde basimiz yanacak eline sakat bi oglan dogurup versek mutlu olacak misin dedim o gun bugundr ne eltime laf nede bana laf ediyor.
Hissiyatin icin tesekkur ederimm canimm..
Aksam yazdigimi okudum ,resmen uyku modunda cumleler devrile devrile bir hal almis :)
İnsallah 0 belirtiyle hamile kalanlardan olursun canim.
Acaba pazara kadar beklesen mi canim ya.Gel bir gun daha atalim senle.
Canım. Seni mi Kırcam o zaman cumartesi sabah da yapmıyorum pazar sabah
Ama benimkiler ultra hassas şu ilişkiden 5 gün sonra çıkanlar dan tabii o yalan ama yine de normal gebelik testi değil
Yine de pazar mi diyorsun :)
Tamam canım ben alıym bugün ondan haftasonu eczane bulamam soğukda, pazar günü yapalım o zaman
Gelme adet gelme evde yokuuuzzz
İçimdeki heyecanı dizginleyemiyorum kiii temmuz ağustos 2017 annelerini takip ettim demin yazdım oraya katılmam lazım her ay kırmızı görmekten bıktım usandım yeminle ped almıyorum inadına adet olunca mecbur alıyorum uyuz adet uyuzz
Ama benimkiler ultra hassas şu ilişkiden 5 gün sonra çıkanlar dan tabii o yalan ama yine de normal gebelik testi değil
Evettttt kizlarrrr pazar sabahii sizden insallah Allahinnn izniyle guzel haberler almak istiyorum...Tamam canım ben alıym bugün ondan haftasonu eczane bulamam soğukda, pazar günü yapalım o zaman
Hahahah çok iyi yaaa:)
23 muydu senin de bat :)
Evettttt kizlarrrr pazar sabahii sizden insallah Allahinnn izniyle guzel haberler almak istiyorum...
Offf yaa beni de heyecan basti..
Ama bekliyor olacagimm.Ben kapinizda nobetteyim mahalleye bile sokmamaya calisacagim o adetleri
Yalnizz farkinda misiniiz bi ücümüz aylakciyiz yazip duruyoruz.
Hea ben evde sıkılıyorum bütün gün, iyi geliyosunuz bana valla
Tamam canım ben alıym bugün ondan haftasonu eczane bulamam soğukda, pazar günü yapalım o zaman
Yalnizz farkinda misiniiz bi ücümüz aylakciyiz yazip duruyoruz.
Kızlar günaydın :) İnşallah böyle bol çığlıklı, bol gülücüklü ve oynamalı emojilerle musmutlu haberler verirsiniz bize :)) Amin Allah'ım :)
Galiba bu ayı da boş geçeceğim kızlar ben. Şimdi detaylarına girmeyim ama bir şekilde birlikte olamıyoruz eşimle. Psikolojimiz gitmiş iyice haberimiz yok. Zorunda olmak kadar insanı geren bir şey yok yaaAdetten sonra sadece bir kez ilişki oldu. Dün ovu testi de yaptım baya koyuydu, sanırım erken de yumurtlayacağım. Ama işte bizde iş yokkk Zaten önümüzdeki aydan sonra da eşim gidiyor.
Robot değiliz ki yaaa, ne bu böyle... Olmuyorsa olmuyor töbe töbeee...
Ben de seni yesemSenin tribini yerim ya :) haklısın bazen istemiyo insan soğukda bi de zor oluyo :) ben çok üşürüm hep kalın çorap patik üstüne panduf giyiyorum o derece, yaşlanınca napcam bilmiyorum :) neyse konu sapıyo hakkınızda hayırlısı canım tek ilişkiyle bile olabilir bi mucize, biraz kafanızı dağıtın iyi gelir size..
Kızlar günaydın :) İnşallah böyle bol çığlıklı, bol gülücüklü ve oynamalı emojilerle musmutlu haberler verirsiniz bize :)) Amin Allah'ım :)
Galiba bu ayı da boş geçeceğim kızlar ben. Şimdi detaylarına girmeyim ama bir şekilde birlikte olamıyoruz eşimle. Psikolojimiz gitmiş iyice haberimiz yok. Zorunda olmak kadar insanı geren bir şey yok yaaAdetten sonra sadece bir kez ilişki oldu. Dün ovu testi de yaptım baya koyuydu, sanırım erken de yumurtlayacağım. Ama işte bizde iş yokkk Zaten önümüzdeki aydan sonra da eşim gidiyor.
Robot değiliz ki yaaa, ne bu böyle... Olmuyorsa olmuyor töbe töbeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?