Ben şimdi doktordan geldim kızlar, ultrasyonla baktırdım yumurta tembelliğim varmışprogesteron da 2 saat içinde internete yüklenecekmiş, adetin 2. Günü gel hormonlara da bakalım dedi..
yesa
Yumurtam çatlıyo ama döllenmiyo galiba canım daha önce progesterona baktırdım 12.5 çıkmıştı anlamadım bende :/
kuzenime sordum şimdi evli o, ultrasyondan yumurta tembelliği belli olmaz diyo, iyice kafam karıştı nolur bilen biri aydınlatsın beni neler oluyor
yesa @kutuphanekedisi beren20 Emineeemm bir garip oblomov
doktor mu sana yumurta tembelliğin var dedi canım yoksa sen mi acaba yumurta tembelliğim mi var diye düşünüyorsun?
canım gönderdiğim yazıda da yazıyor bazı doktorlar tembellik var diyip konuyu uzatmamayı seçiyormuş... bilmiyorum ultrasonda görebiliyorlar mı ama tembelliği neye göre söylediğini sana açıklamalı... herhangi bir müdaheleye gerek kalmadan yumurtan çatlıyorsa döllenecektirde.. sadece doğru zamanı bekliyordur bence telaş yapma tatlım...canım doktor ultrasyondan baktı yumurtaların güzel iyi ama yumurtalarında tembellik var dedi benim progesteronum 12.5 çıktı geçen 5 in üstünde yani, her ay düzenli yumurtluyorum ve adetim hep düzenlidir hiç şaşmaz bende anlamadım neden tembel dedi ultrasyonla görebiliyor mu ki bunu
canım gönderdiğim yazıda da yazıyor bazı doktorlar tembellik var diyip konuyu uzatmamayı seçiyormuş... bilmiyorum ultrasonda görebiliyorlar mı ama tembelliği neye göre söylediğini sana açıklamalı... herhangi bir müdaheleye gerek kalmadan yumurtan çatlıyorsa döllenecektirde.. sadece doğru zamanı bekliyordur bence telaş yapma tatlım...
Yumurtam çatlıyo ama döllenmiyo galiba canım daha önce progesterona baktırdım 12.5 çıkmıştı anlamadım bende :/
kuzenime sordum şimdi evli o, ultrasyondan yumurta tembelliği belli olmaz diyo, iyice kafam karıştı nolur bilen biri aydınlatsın beni neler oluyor
yesa @kutuphanekedisi beren20 Emineeemm bir garip oblomov
canım doktor ultrasyondan baktı yumurtaların güzel iyi ama yumurtalarında tembellik var dedi benim progesteronum 12.5 çıktı geçen 5 in üstünde yani, her ay düzenli yumurtluyorum ve adetim hep düzenlidir hiç şaşmaz bende anlamadım neden tembel dedi ultrasyonla görebiliyor mu ki bunu
şimdi progesteron sonucum çıktı 10,8 benim yumurta tembelliğim yok dimi
Bence yok değer süper :)
@mervem-metem canim benim de progesteron 12,7 cikmisti doktora butun tahlillerimle gittim ve klomenle yumurtam gelismemisti bir ay ultrasonla da muayene etti ve bana da aynisini soyledi. Ama ben düzenli adet oluyorum dedim. Yumurtlama oluyor ama dollenecek sekilde kaliteli yumurtan olmuyordur dedi. Simdi ilac kullaniyorum gecen ay iki güzel yumosum vardi olmadi bu ay nasil olacak bakalim
her ay düzenli yumurtlayan ve adet olan birinin yumurta tembelliği olacağını sanmıyorum canım bence çok karıştırma kafanı sıkma canını dediğim gibi müdahelesiz çatlayabiliyorsa döllenme zamanını bekliyordur bebişler geleceği zamanı biliyorlarokudum canım sabahdan beri bi sürü şey okudum kafam daha da karıştı inşallah yumurta tembelliğim yoktur :) adetin 2. günü gittiğimde tekrar ultrasyonla baktırcam ve hormonlarıma baktırcam teşekkür ederim canım ilgilendiğin için
her ay düzenli yumurtlayan ve adet olan birinin yumurta tembelliği olacağını sanmıyorum canım bence çok karıştırma kafanı sıkma canını dediğim gibi müdahelesiz çatlayabiliyorsa döllenme zamanını bekliyordur bebişler geleceği zamanı biliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?