- 10 Aralık 2014
- 4.527
- 16.172
-
- Konu Sahibi meleklercenneti
inşalllah cnmmmmmm sağolcok güzel maşallah,bol şans sana da,hayırlı haberlerle inşallah
Sağol canım inşallah bisey sorabilirmiyim transferden sonra gece bulantı oldu çok ve kasiklarimda küçük batmalar kısa şancı gibi sizde bunun gibi şeyler olmusmuyduRabbim ol desin yeter ki canim..embriyo kalitesine sakın takılma..Rabbim inşallah pozitif haber almak nasip eder..
Canim benim her zaman umut vardır. Inşallah olur canım. Güzel haberlerini alırız senin de buradan.[/QOTE]
Allah razı olsun canım inşallah müjdeyi veririm sizlere bende katılırım araniza:)
Allahım hayırlısıyla kendisinide görmeyi nasıl eder inşallah bende senin gibi güzel bir haber alırım:)Inşallah bende ekım Annesı olucam daha henüz keseyı gormedık 10. Gun testım 165 12. Gun 581.9 cıktı ınşallah bebegımızıde goruruz
Allahım kucağına sonay oda nasıl eder inşallah saglikla:)Topik hayirli olsun canim benimde ekim 1gorunuyor dogum ama sezeryan ve eylul annesi olcam sanirim
ben 5+1de keseyi gordum suan 6+5olduk pazartesi kalp atisi icin gidecegim rabbim hepimize saglikla sorunsuz sekilde bebeklerimizi.nasip etsin amin
Nasıl bir yazı yazdım öyle anlamışsındır umarım nasip eder yazmıştım:)Allahım kucağına sonay oda nasıl eder inşallah saglikla:)
ben blast transfer olarak hesapladım ama doktoruma soracağım cumartesi cnmarkadaşlar bişey soracağım size, gebelik haftanızı hesaplarken, yumurta toplama gününü mü, transfer günümü yoksa son adet başlangıç tarihinizi mi baz alıyorsunuz?
canım selam ben dün doktordaydım benimde aynı ağrılarım vardı doktor olur normal dedi.Kızlar yarın usg'ye bakılacak ,kese gorucem inşllh...ama 3 gündür bel ve kasık ağrılarım cok oluyor normalmı sızce
Canım transfer den sonrakı bekleme donemındemısınAllahım hayırlısıyla kendisinide görmeyi nasıl eder inşallah bende senin gibi güzel bir haber alırım:)
Evet dün yapıldı transferim :)Canım transfer den sonrakı bekleme donemındemısın
canım selam ben dün doktordaydım benimde aynı ağrılarım vardı doktor olur normal dedi.
ayyyy maşallah çokkk güzel bildiğim kadarıyla bu değerlerde kese görünüyor :))Kızlar bugün 15.gün ve ben dayanamadim yine test yaptim ve sonuc 1938:)
Ben de şaşırdım doktorumun çagirdiğı vakitte mi gitsem simdi anlamadim:))ayyyy maşallah çokkk güzel bildiğim kadarıyla bu değerlerde kese görünüyor :))