-
- Konu Sahibi meleklercenneti
yok canım transfer gününü saymadan 12. gün yaptırdı bana testi , yani transferden sonraki gün birdicanim ben 14.gun olarak yarin yaptiricam. bi de bisey dicem siz transfer gununu sayiyormusunuz? yoksa transfeeden sonraki 12.gun olarak mi sayiyosunuz?? benim hastane transfer gununu de sayarak 10.gunde test yaptirmami istemisti
canim bence haftaya git.alttan bakiyolarmis keseyi goremeyince.o da zararli diyolarKızlar cuma kese görünür mü ki ya tam olarak kaçıncı haftada ya da kaçıncı değerde görünüyor haberiniz var mı?
Değerlerin kaç çıkmıştı canım? Tek embriyo muydu?Selam kızlar;
Biz yaklaşık 15 gün sonra keseyi görmüştük ama benim değerlerim yüksek çıkıyordu,ayın 18 inde de kalp atışını dinliycez inşallah
benim de değerim biraz yüksek çıktı ,11. gün 543 acaba,ben ne zaman görürüm acaba,bi de senin transferden sonraki 15. gün müydü?Selam kızlar;
Biz yaklaşık 15 gün sonra keseyi görmüştük ama benim değerlerim yüksek çıkıyordu,ayın 18 inde de kalp atışını dinliycez inşallah
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah,bu aradaKızlar slm,bende Çarşamba günü kese görmeye gidicem
cok güzel maşallah,bol şans sana da,hayırlı haberlerle inşallahSlm hamisler şükür bende hamileyim 5. Gün embriyosu bir adet donmus transferim oldu 8. Gün 164.3 12. Gün 973.2 15. Gün 3557 çıktı maşallah cumartesi keseye gidecegiz
Anladım canım aslında benim çok da yüksek değil değerim ama doktorum git dedi. Belki de vajinal ultrasondan bahsetti bilemiyorum.Genelde 5.ve 6. Hafta da gorunuyormus canım..ben de bunu merak ediyordum..Arkadaşıma sordum 10.gün kan testinden 10 gün sonra gittiğimde gördüm demişti ama onun beta hcg değeri çok yüksekti
Aslında ben de 28 Şubat ı beklemek istemiyorum canım eğer burada arkadaşlar erken sürede gorurlerse ben de gitmeyi düşünüyorum..zaten benim Dr 8 haftadan sonra bakmıyor..kendime yeni hastane ve Dr bulmam lazım..Anladım canım aslında benim çok da yüksek değil değerim ama doktorum git dedi. Belki de vajinal ultrasondan bahsetti bilemiyorum.
Canim benim,dualarimiz seninle,Rabbim sana da isteyen herkese de hasretini çektigi yavrularina kavuştursun inşallahKızlar mrb tipik çok umut vericiydi benim için şuan sizler gibi müjdeli haberi almama 12 günün var bugün transferim yapıldı 3 orta kalite embriyo koyuldu drum pek umutlu değil ama icimde çok güzel duygular var bana dua edin olurmu sizlerin duası şuan allah katında daha onemli
Amin allah razı olsun inş sağlıkla alırsınız bebislerinizi kucaklarınızaCanim benim,dualarimiz seninle,Rabbim sana da isteyen herkese de hasretini çektigi yavrularina kavuştursun inşallah
Canim benim her zaman umut vardır. Inşallah olur canım. Güzel haberlerini alırız senin de buradan.Kızlar mrb tipik çok umut vericiydi benim için şuan sizler gibi müjdeli haberi almama 12 günün var bugün transferim yapıldı 3 orta kalite embriyo koyuldu drum pek umutlu değil ama icimde çok güzel duygular var bana dua edin olurmu sizlerin duası şuan allah katında daha onemli
Rabbim ol desin yeter ki canim..embriyo kalitesine sakın takılma..Rabbim inşallah pozitif haber almak nasip eder..Kızlar mrb tipik çok umut vericiydi benim için şuan sizler gibi müjdeli haberi almama 12 günün var bugün transferim yapıldı 3 orta kalite embriyo koyuldu drum pek umutlu değil ama icimde çok güzel duygular var bana dua edin olurmu sizlerin duası şuan allah katında daha onemli
Maşallah canım keseyi görmüşsün..inşallah pıt pıt ları da duyarsin...ben de bir keseyi görebilsem içim rahat edecek...zaman gecmiyor malesef...Topik hayirli olsun canim benimde ekim 1gorunuyor dogum ama sezeryan ve eylul annesi olcam sanirim
ben 5+1de keseyi gordum suan 6+5olduk pazartesi kalp atisi icin gidecegim rabbim hepimize saglikla sorunsuz sekilde bebeklerimizi.nasip etsin amin
Canim az kalmistir seninde gorunur minigin ilk hali. Benim 16. Gun 1000 cikmisti degerim ona ragmen doktor bekletti 3gun sonra vajinal bakti ordan gordu ama sukur artik karindan bakcam dedi bol su ic oyle gel dediginde cok sevindim 1,5aydir kac kez muayene oldum :) sukur bittiMaşallah canım keseyi görmüşsün..inşallah pıt pıt ları da duyarsin...ben de bir keseyi görebilsem içim rahat edecek...zaman gecmiyor malesef...