2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Yeni topik hayirli olsun kizlar hepimiz sorunsuz gecirelim hamileligimizi insallah ben 12 sinde persembe gunu gidicem kese gormeye bakalim tekmi ciftmi :KK49: hayirlisi olsun insallah hersey yolundadir hala stresliyim bi gorsem bebegimi :emir_bebek:
Hayırlısıyla inşallah göreceksin canım..suan ben de inanamıyorum hicbisi hissetmiyorum...Henüz keseyi de görmedim..sanki rüya gibi hersey..

merhaba hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsum Allah tamamına erdirsin inşAAllah...
Bende 13 Ocakta 2 embiryo transferi yaptırdım . 11. gün hcg 202 13. gün 555 ti. dün dr. a gittiğimde 1 tane kese gördük 18 şubattada kalp atışı için gidicem, umarım hepimiz için güzel bir süreç olur hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız :)

merhaba hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsum Allah tamamına erdirsin inşAAllah...
Bende 13 Ocakta 2 embiryo transferi yaptırdım . 11. gün hcg 202 13. gün 555 ti. dün dr. a gittiğimde 1 tane kese gördük 18 şubattada kalp atışı için gidicem, umarım hepimiz için güzel bir süreç olur hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız :)
maşallah ,hayırlı uğurlu olsun,sıra pıtpıtları duymada:nazar::nazar::nazar:

Amin inşaAllah, yalnız benim dr. dün bakarken 5. hafta dedi ama ben hesaplattığımda 7. haftaya girdiğim çıkıyor sizler hesabı nasıl yapıyorsunuz ben yukardada paylaştığınız linkten hesaplamıştım ?
Valla bende sitelerdeki hesaba göre yaptim ama doktor kontrolunde ne çıkar bilemem,geçici tarih benim ki,senin dün beta hcg nasildi acaba,doktorun son adet tarihine göre mi hesapladi

Amin inşaAllah, yalnız benim dr. dün bakarken 5. hafta dedi ama ben hesaplattığımda 7. haftaya girdiğim çıkıyor sizler hesabı nasıl yapıyorsunuz ben yukardada paylaştığınız linkten hesaplamıştım ?
Ben transfer tarihine göre yapmıştım...tüp bebek transferine göre gebelik haftası yazınca birçok hesaplama çıkıyor canım

C
selam kizlar nasilsiniz :) ben azcik enfeksiyon kapmisim. dun gecemiz cok kotu gecti. Bugun doktordaydik. bool su ic dedi. Onun haricinde de ilk defa midem bulandi bi yemektennn ayy hamisim galiba ben:oops::KK22:
Çook geçmiş olsun canim,benim de midem bugün cok fena bulaniyo ,umarim çok artmaz

Valla bende sitelerdeki hesaba göre yaptim ama doktor kontrolunde ne çıkar bilemem,geçici tarih benim ki,senin dün beta hcg nasildi acaba,doktorun son adet tarihine göre mi hesapladi
benden 11. ve 13. gün dışında hiç hcg istemedi, dün kahverengi akıntım var diye panikle gittim normaldede 1 gün sonraydı randevum direkt üstten ultrasonla keseye baktı yerleşme lekesi dedi

X