- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- Konu Sahibi meleklercenneti
- #5.621
Maşallah büyümüşnde şeyma abla olacakmış:) benim kız da tam 6 aylık oldu,meyve dışında bişey yemiyor ağzını kilitliyor napacağımı bilniyorun
- Kuzlar selamlar nasilsiniz. Biz iyiyiz sukurler olsun. yazmak jcin telefonu her raldigimda bisey cikiyor.
Canlar ben bugun hero baby tam tahilli meyveli kasik mamasindan aldim. Bi deniyicem bakalim ne yapcak bizim kiz. Ayrica hic muhallebi yapmamistim. Şoktan pirinc unu aldim. yapabilecekmiyim bilmiyorum. Netten muhallebi tarifi vakiyorum bi turlu bulamiyorum.
Ben de seymaya patates havuc hasliyorum amaonu bitirmiyor. Hemen agzini kitliyot. Gecen gun havuc elma puresj yaptim. Onu da tam bitirmedi.
Sastim napicagimi.
Ek gida adindam da belli anne sutunhn yaninda sadece ek. Ama benim kiz anarşik anacim.her seyi protesto ediyor. Yemiyir :)
Biraz once bebe biskuvisini elma suyu ile islayip icine de muz katip yedirdim. Zor şer yedi.
Ya bana tam tarifler verin kizlar. Ölçü ile. Ozlellikel muhallebi nasi yapıcam yaaa :))
kizimin kardesi ya da kardesleri olsun istiyorum. Belki agustosta dondurulmuslarla denerim. :)) ya inanamiyorum..ilklerimiz oldu ikinci konusuyoz :))) Allahim sana sonsuz sukurler olsunnnnnnnnn