2015'in Son Anneleri :)

ne güzel ya karnımın hareket etmesini geçtim ben daha o kadar bariz hissedemiyorum, belli belirsiz daha

Hmm ben neden tekmeleri hissetmiyorum acaba . Hangi hastaneye gidiyorsun doktorundan memnun musun belki bende giderim bide onu denemiş olurum

Kızlar herkese göre değişiyor, çok endişe etmeyin.. Ben de daha dün hissetmeye başladım 19+0. haftadayız, daha çok küçük hareketleri ama..

kızlar içinizi en rahatlatıcak şeyi söylüyorum size ultrasona girdim geçen hafta bebek kıpır kıpır kolbastı oynuyor dersin cinsiyetini bile göremedik ama ben hiçbişey hissetmedim. 16.haftamdan beri sadece akşamları işten gelip uzandığımda karnımda böyle tümsek oluyor biryere toplanıyor sanki onu hissedebiliyorum.ama onun dışında gün içinde hiç bişey hissetmiyorum.

merhaba kızlar bende aralık anesi olucam inşallah :) ya bazıları çok hissediyomuş ama bende nadiren hissediyorum kıpırdanmalarını :) bikaç hafta sonra daha net olurmuş bakalım :)

merhaba kızlar bende aralık anesi olucam inşallah :) ya bazıları çok hissediyomuş ama bende nadiren hissediyorum kıpırdanmalarını :) bikaç hafta sonra daha net olurmuş bakalım :)
ben de çok belli belirsiz hissediyorum biraz sabırsızlanıyoruz herhalde :) geçen akşam rüyama girdi nasıl hissediyorum ellerini bile farkettim karnımın üzerinden, rüya işte :)

hoşgeldim mervecim, inşallah beraber yürüycez bu yolu iç karın dedikleri şey etkiliyormuş sanırım hissetme olayını. öyle diyorlar. tabi kadının kilosu da etkilidir sanırım. ve bunlar bebeğin hareketli olmasıyla da birleşince birkaç haftalık fark olabilir herkes arasında. ama doktorların öngördüğü genel zamanlama 20. haftalar zaten.

ben de çok belli belirsiz hissediyorum biraz sabırsızlanıyoruz herhalde :) geçen akşam rüyama girdi nasıl hissediyorum ellerini bile farkettim karnımın üzerinden, rüya işte :)
maşallah cnm harika bi duygu dimi rüyanın gerçek oldu günleri de yazarsın buradan inşallah

anneyi kaybetmişler demek, dolayısıyla bu bebe de yaşamadı dimi Allahım büyüksün yarabbim.. 3 aylık sanırım.
anneyle ilgili bir bilgi yok ama demek ki bebekte bir anormallik oldu, bu yönü çok üzücü tabi ortada kötü bir durum var ama görüntüleri izlerken büyülenmemek elde değil, Allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin, güzel ahlakla yetiştirsin inşallah

Arkadaşlar şuanda hepimiz yaklaşık aynı dönemdeyiz, yani 5. ayımızı ya doldurduk ya da dolmak üzere; gerçi bünyeden bünyeye değişir ama hamile kaldığınızdan bu yana kaç kilo aldınız acaba ?? ben açılış yapayım :) 20. hafta bitmek üzere 2.5 kilo aldım

hiç fena değilmiş cnm, tebrikler, bundan sonra daha dikkatli olmalıyız. bn de sadece son 3 haftada 1,5 kilo aldım. bu da aldığım toplam kilo zaten.

hiç fena değilmiş cnm, tebrikler, bundan sonra daha dikkatli olmalıyız. bn de sadece son 3 haftada 1,5 kilo aldım. bu da aldığım toplam kilo zaten.
2.5 benim de toplam kilom karnım da dar giyersem belli oluyor artık ama günlük kıyafetlerimde anlaşılmıyor henüz, gerçekten dikkatli olmalıyız çünkü çok müsaitiz şu anda kilo almaya, bayramda memlekete gittim, dönüşte evde tartıda dedim noluyoruz :) sonra Allah tan kendi normal kiloma dönmüşüm :) besleyici şeylerle öğünlerimizi geçirmemiz lazım ki biz değil bebeğimiz kilo alsın :)

Kızlar ben size kıyasla baya kilo almışım demekki yaklaşık 5 kg oldu benim, yolu yarıladım şuan için benim karnım bayağı belirginleşti.. Ama kendimi iyi hissediyorum, akşamları yürüyüş yapıyorum..

Ben de hareketlenmeler tekmikler başladı kızlar hissediyorum artık kızcemi

Cumartesi gittim kontrole 59 ile başladım yola 63 kiloyum şuan da.
Doktorum bayram diye tatlıları fazla kaçırdın galiba dedi

318 gram da bebişim olmuş. Bende iyiyim ama çok sıcak geceleri de uyumak da zorlanıyorum.

Benim de 6 kilo oldu toplamda, ama çokta takmıyorum. Sağlıklı besleniyorum, abur cubur tüketmiyorum.
Doğumdan sonra çabuk gidiyor kilolar

bende 19 haftalığım kızlar şuana kadar 4 kilo aldım dikkat etmek lazım. :) ama daha cinsiyetimiz belli olmadı

Ben ne kadar kilo aldığımı hiç söylemeyeyim o zaman. Tüp bebek tedavisi gördüm, hamile kaldım, ikizlerdi ama sonra biri bölündü ve üçüz oldular, feci kanamalarım başladı. 2 ay kadar iğne ve ilaç tedavisi gördüm, hormonlar ve iştah coştu ve bu arada tam 9 kilo aldım. Üstüne ikizlerimin gelişimi yavaşladı, kanamalar durmadı ve düşük tehlikesi yüzünden fetal redüksiyon işlemine mecbur kaldım, ikizlerimi böylece kaybettim. Şimdi kızım çok sağlıklı, çok şükür, hepsini kaybetmektense o iyi diye avunuyorum. Sonrasında diyetisyene gittim, hamilelere özel bir program verdi, 6 haftadır 100 gram bile almadım. Şuan 69 kiloyum. Böyle beslenmeye devam edeceğim ama son aylarda illaki kilo alınır diyorlar, o kadarı da dert değil. Normalde spor yapan, aktif bir insanım, kısa sürede veririm diye düşünüyorum.

bende bu hafta öğrendim daha göstermiyordu kızım olacakmış :) bu arada bende 2.5 kilo aldım 60 kilo ile hamile kalmıştım.

Allah bebeğine sağlık versin canım ve tabi sana da, kilo ne ki bunların yanında. Uyguladığın beslenme programını merak ettim biraz bahsedebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…