koru hastanesinde doktorunuz kim acaba ?Benim de doğumum 1 aralık görünüyor. Doğal yolla gebe kaldım. 30 yaşındayım. Koru Hastanesi doğum paketi aldım 5750. Boyum 1.62, 65 kilo ile gebe kaldım.
Ümit Korucuoğlu. Sizinkisi kim?koru hastanesinde doktorunuz kim acaba ?
Selam herkese umarım hepiniz bebişleriniz iyisinizdir .. Benim aceleci kızım geçen hafta dayanamadı erken geldi şuan 10 günlük kuvezde sağlığı iyiye gidiyor umarım onumuzdeki hafta alabilirim kucağıma... Zor günler geçiriyoruz dualarınızı esirgemeyim ..
cnm bnm yaa, neler olmuş böyleCanım çok saol guzel dileklerin için... Nasıl oldu inan banada çok sürpriz oldu... Biliyosun 31 ekimde 5 hafta çalışabilir raporu aldım muayenede çalışmama engel durum yoktu...32+4 haftalık (4 kasım) gece 22.30 da kanama başladı ... Öyle böyle değil ama çok aşırı bir kanama oldu.. Yarım saat önce yatmıştım yeni uykuya dalmış olmalıyım su kesem patladı sandım okadar çoktu yataktan çıkınca kanamayı farkettim hemen dokturumu aradım direk hastaneye gittik sonra sancılarımda başladı iğne serum vs. Verdiler ama kanamayı durduramadılar saat 2 ye kadar durmayınca sezeryana aldılar 5 kasım 2015 saat 02.25 de Lidya prensesim doğmuş oldu.. Sonradan öğrendim plesanta erken ayrılmış kanamanın sebebi buymuş hem kızımın hem benim hayatım riske gireceği için meşburen erken almak zorunda kaldılar... Şuan kızım kuvezde ıksijen makinesinden çıktı.. Doğum kilosunu yakaladı... Sadece 14 gün sürecek antibiyotik tedavisi var 10 gün gitti kaldı 4 gün... Sonrsında ben emzirmek için gidicem ağızdan beslemeye çalışıcaz onuda başarırsa taburcu olacak inşallah...
Selam herkese umarım hepiniz bebişleriniz iyisinizdir .. Benim aceleci kızım geçen hafta dayanamadı erken geldi şuan 10 günlük kuvezde sağlığı iyiye gidiyor umarım onumuzdeki hafta alabilirim kucağıma... Zor günler geçiriyoruz dualarınızı esirgemeyim ..
Evet cnm aynenHayırlı olsun tatlım.. Zor bir durum yaşamışsın ama inşallah her şey yoluna girecek.
Bebeğine de sana da geçmiş gitmiş olsun inşallah.. Bir an önce kucağına al meleğini..
@folikcim grubun ilk bebeği mi yoksa??
canm hayırlı olsun, sağlıkla al inşallah kucağına, Allah sağlık sıhhat versin ikinize deKizlar merhaba, 5 Aralik cumartesi gunu hayirlisiyla doguma giriyorum. Tarih belli oldugu uzere dogum sezeryan olacak. Ufaktan heyecanlanmaya basladim. Bakalim
hayırlı olsun şimdiden, yavaş yavaş güzel haberleri almaya başladık, sezeryan nedenin ne peki ??Kizlar merhaba, 5 Aralik cumartesi gunu hayirlisiyla doguma giriyorum. Tarih belli oldugu uzere dogum sezeryan olacak. Ufaktan heyecanlanmaya basladim. Bakalim
Kizlar merhaba, 5 Aralik cumartesi gunu hayirlisiyla doguma giriyorum. Tarih belli oldugu uzere dogum sezeryan olacak. Ufaktan heyecanlanmaya basladim. Bakalim
muayene günün ne zmn cnm? bm cuma. şişmeler bende de başladı birkaç gündür. nıolduysa şu son birkaç günde oldu bnm. ellerim şişti kapatıp aömam zorlaştı, yüzüğümü takamıyorum. ayaklarım ve bileklerim de gün içinde şişiyor.Kızlar bişey sorucam geceleri ayaklarım ellerim şişiyor miğdem yanıyor bana ter basıyor şu sıralar çok yorgunum hep sabah a kadar ayaktayım uyuyamıyorum 6 da dalıyorum uykuya 8 de uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum bunlar sizde de oluyo mu acaba bi problem mi var bende dr gitsem mi muayene günümümü beklesem
muayene günün ne zmn cnm? bm cuma. şişmeler bende de başladı birkaç gündür. nıolduysa şu son birkaç günde oldu bnm. ellerim şişti kapatıp aömam zorlaştı, yüzüğümü takamıyorum. ayaklarım ve bileklerim de gün içinde şişiyor.
şişme değil de nefesim çok daralıyor, mide yanması bende de oluyor, uyku düzeni kalmadı zaten, mide yanmam için diyetisyenim bi kaç şey önermişti onları yapıyorum faydası oluyor; baharatlı yemiyorum, yatmadan önce bişey yemiyorum hatta birazcık aç yatıyorum, midem yandığında biraz daha yüksek yastıkta yatıyorum ki asit yemek boruma gelmesin. Yorgunluk da var tabi bi de ben yalnızım sadece eşim var yanımda sağolsun yardım ediyor ama yine de benim yapmam gerekenler oluyor, bazen öyle yorgun oluyorum ki yemek masasından yatağıma gidecek halim olmuyor :)Kızlar bişey sorucam geceleri ayaklarım ellerim şişiyor miğdem yanıyor bana ter basıyor şu sıralar çok yorgunum hep sabah a kadar ayaktayım uyuyamıyorum 6 da dalıyorum uykuya 8 de uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum bunlar sizde de oluyo mu acaba bi problem mi var bende dr gitsem mi muayene günümümü beklesem
aynen cnm ben de yalnızım, her nazımı eşim çekiyor :) bi süredir çift yastıkta uyuyorum aynı nedenlerle. birkaç gündür bi de şişlik eklendi bu hallerimeşişme değil de nefesim çok daralıyor, mide yanması bende de oluyor, uyku düzeni kalmadı zaten, mide yanmam için diyetisyenim bi kaç şey önermişti onları yapıyorum faydası oluyor; baharatlı yemiyorum, yatmadan önce bişey yemiyorum hatta birazcık aç yatıyorum, midem yandığında biraz daha yüksek yastıkta yatıyorum ki asit yemek boruma gelmesin. Yorgunluk da var tabi bi de ben yalnızım sadece eşim var yanımda sağolsun yardım ediyor ama yine de benim yapmam gerekenler oluyor, bazen öyle yorgun oluyorum ki yemek masasından yatağıma gidecek halim olmuyor :)
şişme değil de nefesim çok daralıyor, mide yanması bende de oluyor, uyku düzeni kalmadı zaten, mide yanmam için diyetisyenim bi kaç şey önermişti onları yapıyorum faydası oluyor; baharatlı yemiyorum, yatmadan önce bişey yemiyorum hatta birazcık aç yatıyorum, midem yandığında biraz daha yüksek yastıkta yatıyorum ki asit yemek boruma gelmesin. Yorgunluk da var tabi bi de ben yalnızım sadece eşim var yanımda sağolsun yardım ediyor ama yine de benim yapmam gerekenler oluyor, bazen öyle yorgun oluyorum ki yemek masasından yatağıma gidecek halim olmuyor :)
Bende öyleyim bende yanlızım bi eşim var oda çoğu zaman gece işte oluyo. Bende en geç 6 da yemek yiyorum hafif şeyler başka bişi yemiyorum bide rennie ilaç içiyorum yinede banamısın demiyor miğdem çok fena başım da yüksekte yatıyorum ama hiç faydası yok.SATA göre 36+0 haftalık hamileyim ama gebeliğim geriden ilerliyor kızlar . Ilk doğumum sezeryan oldu bu ikinci olacak sizce kaçıncı haftada sezeryan a alır doktor beni . RandevuM perşembe günü
yalnız olmak hem iyi hem kötü, aslında kendi aileme yakın olmak isterdim, eşimin ailesiyle de bi sorun yok aramızda ama kendi ailen gibi olmuyor hele ki bu durumda, annem yanımda olsun isterdim gerçekten, gurbette olmak hiç bu kadar zor gelmemişti. Bi de burnum çok tıkanıyor, zaten nefes zor alıyorum bir de tıkalı burun... neyse az kaldı :) eşime karşı bağlılığım daha da arttı, gerçekten bebek ayrı bir bağ kuruyor arada, yanımdan hiç gitsin istemiyorum, en ufak yardımında gözümde kahraman oluveriyor :)aynen cnm ben de yalnızım, her nazımı eşim çekiyor :) bi süredir çift yastıkta uyuyorum aynı nedenlerle. birkaç gündür bi de şişlik eklendi bu hallerimeAllah sonumuzu hayretsin..