Kizlar 30 kasim sabahi nişan gelmesi sebebiyle apar topar hastaneye gittikk ve dogumu sezeryan olarak planladigimiz icin 15.32 de 49 cm 3.110 gr. Agirliginda bebisimiz dunyaya geldi. Darisi basiniza hayirlisi ile
Çok şükür canım, güzel haberler duymak güzel.. Rabbim bir daha ayırmasın sizi, gözünüz aydın..Herkese selam umarım hepiniz ve bebişler iyiydir... Formu okuyamadım ilk fırsatta okuyup tekrar yazarım... Guzel gelişmeler var kızım yoğun bakımdan çıktı 25 günün ardından şuan yanımda çok şukur
Haklısın cnm, bu süreçte yanımda olmayan kimsenin doğumdan sonra da birden ortaya çıkıp akıl vermesine tahammül edemezdim heralde.Bir de arkadaşlar bence bu dönemde ne kadar az akraba ile görüşüşürse o kadar iyi, kayınvalidem geldi doğumdan önce göreyim diye ve eşimin teyzesi bu gece bizde kaldı, sinir bozucu durumlar yaşanabiliyorben kendime müdahale edilmesinden hiç hoşlanmam, hata yapsam bile yaşayarak görmek isterim, çok bilmiş tavırlarla bebeğimle ilgili kararlarımın sorgulanması sinir yapıyor bende :) Yok emzik kullan mutlaka, yok tek isim olurdu olmazdı, yok yatağı, yastığı yorganı.... Zıkkımın dibi; benim bebeğim, benim kararım Size niye dert oluyor yaw... Biraz sinirlendim kusura bakmayın, eşime söylemek istemiyorum üzmek istemedim onu da, Size dökeyim içimi dedim :)
Canım hayırlı olsun, gözünüz aydın. Kasım annesi oldun yaniKizlar 30 kasim sabahi nişan gelmesi sebebiyle apar topar hastaneye gittikk ve dogumu sezeryan olarak planladigimiz icin 15.32 de 49 cm 3.110 gr. Agirliginda bebisimiz dunyaya geldi. Darisi basiniza hayirlisi ile
Canım çok merak ettim seni, şükür kavuşturana!Herkese selam umarım hepiniz ve bebişler iyiydir... Formu okuyamadım ilk fırsatta okuyup tekrar yazarım... Guzel gelişmeler var kızım yoğun bakımdan çıktı 25 günün ardından şuan yanımda çok şukur
nasıl yani bebek isimleriyle mi? örnek verir misin nereye nasıl yazabilirim, bi bakalım..folik cim listeye doğanları da eklesek mi isimleriyle ??
nasıl yani bebek isimleriyle mi? örnek verir misin nereye nasıl yazabilirim, bi bakalım..
yok yok hiç korkmayın ben acayip korkuyodum ama hiç korktuğum gibi olmadı rahat geçti korkulcak bişey yokmuş rahat olun :)Bebek kanala doğru inerse belki genişler canım, zor bi muayene mi peki çatı muayenesi??
ben çok korkuyodum ama hiç korktuğum gibi olmadı hiç canım yanmadı rahat geçti merak etmeyin rahat olun :)Canım belki bebek kanala girince biraz daha açılma olur, normal doğum yapabilirsin, çatı muayenesi zor geçti mi peki, bi de bebeğin kanala girmeden yapılmış, sıkıntı oldu mu
çok sağolun, gerçi herkesin farklı oluyor ama yine de içim rahatladı :) 38+0 oldum sizinle nerdeyse aynı sanırsam, bende tık yok henüz :)ben çok korkuyodum ama hiç korktuğum gibi olmadı hiç canım yanmadı rahat geçti merak etmeyin rahat olun :)
evet bende yarın 38 oluyorum :) yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayız :)çok sağolun, gerçi herkesin farklı oluyor ama yine de içim rahatladı :) 38+0 oldum sizinle nerdeyse aynı sanırsam, bende tık yok henüz :)
günlerimiz aynı cnm, bnm bugündü kontrolüm, 3250 gram olmuş bebek, keyfi yerinde gibiydi beklemeye devamevet bende yarın 38 oluyorum :) yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayız :)
ohh ne güzel :) bakalım bizimki napıyo :) doğuma bişey kalmadı stres korku var mı ? bende baya bi başladı sona yaklaşınca :)günlerimiz aynı cnm, bnm bugündü kontrolüm, 3250 gram olmuş bebek, keyfi yerinde gibiydi beklemeye devam
senin ne olucak bakalım yarın bekleriz güzel haberlerini.
Stres korku denmez de artık doğurup kucağımda sevip koklayasım varohh ne güzel :) bakalım bizimki napıyo :) doğuma bişey kalmadı stres korku var mı ? bende baya bi başladı sona yaklaşınca :)
hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah :) senin normal doğum mu olcaktı ?Stres korku denmez de artık doğurup kucağımda sevip koklayasım vargününden önce gelse keşke geç kalacak diye endişe var bende o kadar. sen de stres yapma cnm her şey güzel olacak inş.
Merhaba canım Allah sabır versin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSlm arkadaslar bn kasim.annesiydim ancak gelmedi nazli kizim 40+4 teyim bekliyoruz
Bende de bi merak var, acaba beni neler bekliyor diye :)Stres korku denmez de artık doğurup kucağımda sevip koklayasım vargününden önce gelse keşke geç kalacak diye endişe var bende o kadar. sen de stres yapma cnm her şey güzel olacak inş.
evet normal bekliyoruz inş. :)hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah :) senin normal doğum mu olcaktı ?
işte benim korktuğum da buSlm arkadaslar bn kasim.annesiydim ancak gelmedi nazli kizim 40+4 teyim bekliyoruz
İnşallah güzel şeyler bekliyordur hepimiziBende de bi merak var, acaba beni neler bekliyor diye :)
böyle bir durumda doğal olarak neler yapılabilir ki doğumun başlaması için ??evet normal bekliyoruz inş. :)
işte benim korktuğum da buinşallah daha da bekletmez ufaklık. nişanın falan gelmedi mi cnm hiç belirti yok mu? Bişeyler yapıyo musun gelmesi için?
İnşallah güzel şeyler bekliyordur hepimizi