selam halsizlik bendede var ama çok fazla değil sadece uyumak istiyorum sürekli sabah kalkıp işe gelmek yorucu olmaya başladı ama biliyorumki izne çıkıncada canım sıkılacak . bu arada ben şeker testini yaptıramadım aksilikler oldu falan derken galiba zamanınıda geçirdim umarım bir sorun olmazherkese selam umarım herkes iyidir, geçmiş bayramınızı kutlarım :)
ben bu aralar çok halsizim sizlerde durum nasıl? diyabetten dolayı diyetteyim biliyosunuz iki buçuk kilo kadar verdim ondanmı halsizim yoksa hamilelik ilerledi ondanmı çözemedim, bu hafta kontrolüm var danışıcam bakalım umarım herşey yolundadır.. bu hafta doğum şeklimi ve doğum zamanımı netleştirmeyi düşünüyorum... bakalım hayırlısı :)
ay hakikaten arkası yarın gibihayırlısı olsun bakalım, sağlıkla gelsin minik
çok şükür herşey yolundaymış çok sevindim :) prenses güzel sürpriz yapmış :) hayırlı evlat olsun inşallah canım :)
ayy bizde yaşamayız değilmi bir sürprizben alışverişe başladım yavaştan hepte pembiş pembiş
az hareket mi ediyorsun acaba cnm, ilk gebeliğin mi bu? son iki ay daha dikkatli ol bence, hem senin sağlığın için hem doğum için.Merhaba kızlar kaç haftalık oldunuz ben 29 haftaya girdim +11 kilo ile
az hareket mi ediyorsun acaba cnm, ilk gebeliğin mi bu? son iki ay daha dikkatli ol bence, hem senin sağlığın için hem doğum için.
çok üzüldümIkinci sezeryan olcak canım benim ilk bebeğimi kaybettim 36 haftalıkken evet çok hızlı kilo alıyorum malesef
hey maşallah, nasıl başardın bunu?Merhabalar kızlar demir iğnesi nin 3.sunu yaptırdım bugün kaldı 7 taneçok fenaymış oturamıyorum yürüyemiyorum inşallah faydası olur.. kilo konusunda da çok istikrarliyim henüz 1 kilo aldım almadım
Merhaba kızlar kaç haftalık oldunuz ben 29 haftaya girdim +11 kilo ile
Özel hiçbir caba sarfetmedim yememe dikkat ettim zaten biraz fazla kaçırınca bünye kabul etmiyor çıkarıyorum ne yediysem o yüzden bünyemin armağanı diyelim gerçi artık endişelendiriyor bu durum beni ama dra göre sıkıntı yok kilom dan memnun zatwn hamilelik öncesi 4-5 kilo fazlam vardı onlara sayıyor sanırımçok üzüldümhem de 36. haftada ne oldu ki? anlatmak istersen tabi...
hey maşallah, nasıl başardın bunu?
hala mı çıkarıyorsun ? ne güzel bünyeymiş o öyle yaÖzel hiçbir caba sarfetmedim yememe dikkat ettim zaten biraz fazla kaçırınca bünye kabul etmiyor çıkarıyorum ne yediysem o yüzden bünyemin armağanı diyelim gerçi artık endişelendiriyor bu durum beni ama dra göre sıkıntı yok kilom dan memnun zatwn hamilelik öncesi 4-5 kilo fazlam vardı onlara sayıyor sanırım
Hala malesef ilk oğlumda da aynı durumdaydim ama bu biraz daha fazla bakalım nasıl bir haylaz çıkacakhala mı çıkarıyorsun ? ne güzel bünyeymiş o öyle ya
Hala malesef ilk oğlumda da aynı durumdaydim ama bu biraz daha fazla bakalım nasıl bir haylaz çıkacak
erkan beye gidiyordum ama kendisi hastane değiştirince ali beye randevu aldım, henüz tanışmadık. sen de mi oraya gidiyorsun?folik ethica İncirli hastanesinde hangi dr gidiyorsun?
Ben ilk doğumumda Ali Paşa Oskay a gitmiştim. Yine ona gidicem ama 12. Haftamda beni çağırdı. İyi bir doktordur.erkan beye gidiyordum ama kendisi hastane değiştirince ali beye randevu aldım, henüz tanışmadık. sen de mi oraya gidiyorsun?
evet, hakkında hep olumlu yorumlar var, gönül rahatlığıyla aldım ona randevumu, Allah utandırmasın.Ben ilk doğumumda Ali Paşa Oskay a gitmiştim. Yine ona gidicem ama 12. Haftamda beni çağırdı. İyi bir doktordur.
folik
selam bende 29. haftaya girdim toplam 5 kilo ama diyetten dolayı geçen aydan buyana 2 kilo vermişim doktorum hiç onaylamadı bu durumu diyetisyenle tekrar görüştüm günlük almam kalorimi artırdı... ama şekeri yoluna soktum ondan çok doktorum diyetle düzene girdi inşallah böyle devam eder:)Merhaba kızlar kaç haftalık oldunuz ben 29 haftaya girdim +11 kilo ile
Eskiden boyle durumlarda 1 ocak yazdiriyorlarmis ama artik oyle bisey olamiyor diye biliyorum.Kızlar günaydın.bende 29 haftalık gebeyim kızım olacak inşallah.bu konu konuşuldu mu bilmiyorum ama 15 gün için bebişim 1 yaş büyük olacak.bu konuyla ilgili ne yapmayı düşünüyorsunuz?bu aralar kafama çok takılıyo...
Ben 30 aralık dogumluyum 1 ocak yazılmış.ben hiç memnun olmadım hayatım boyuncaKızlar günaydın.bende 29 haftalık gebeyim kızım olacak inşallah.bu konu konuşuldu mu bilmiyorum ama 15 gün için bebişim 1 yaş büyük olacak.bu konuyla ilgili ne yapmayı düşünüyorsunuz?bu aralar kafama çok takılıyo...