2015'in Son Anneleri :)

selam halsizlik bendede var ama çok fazla değil sadece uyumak istiyorum sürekli sabah kalkıp işe gelmek yorucu olmaya başladı ama biliyorumki izne çıkıncada canım sıkılacak . bu arada ben şeker testini yaptıramadım aksilikler oldu falan derken galiba zamanınıda geçirdim umarım bir sorun olmaz

ay hakikaten arkası yarın gibi hayırlısı olsun bakalım, sağlıkla gelsin minik

Aynen öyle oldu, aminn canım cümlemizinki inşallah...

Ben de çok sevindim canımm.. Aminn inşallah, aynen bize sürprizi yaptı bıdık
Ben ara renkler almaya devam edeceğim, gelsin de sonrasında alırım artık pembeyi maviyi

Merhabalar kızlar demir iğnesi nin 3.sunu yaptırdım bugün kaldı 7 tane çok fenaymış oturamıyorum yürüyemiyorum inşallah faydası olur.. kilo konusunda da çok istikrarliyim henüz 1 kilo aldım almadım

Ikinci sezeryan olcak canım benim ilk bebeğimi kaybettim 36 haftalıkken evet çok hızlı kilo alıyorum malesef
çok üzüldüm hem de 36. haftada ne oldu ki? anlatmak istersen tabi...

hey maşallah, nasıl başardın bunu?

Merhaba kızlar kaç haftalık oldunuz ben 29 haftaya girdim +11 kilo ile

Canım benim de 29. haftam bitti, ben de 11 kg aldım toplamda.. Doktorum bundan sonra daha dikkatli olmamı söyledi..
Kaybın için de çok üzüldüm, başın sağolsun, Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah..

çok üzüldüm hem de 36. haftada ne oldu ki? anlatmak istersen tabi...

hey maşallah, nasıl başardın bunu?
Özel hiçbir caba sarfetmedim yememe dikkat ettim zaten biraz fazla kaçırınca bünye kabul etmiyor çıkarıyorum ne yediysem o yüzden bünyemin armağanı diyelim gerçi artık endişelendiriyor bu durum beni ama dra göre sıkıntı yok kilom dan memnun zatwn hamilelik öncesi 4-5 kilo fazlam vardı onlara sayıyor sanırım

hala mı çıkarıyorsun ? ne güzel bünyeymiş o öyle ya

Merhaba kızlar kaç haftalık oldunuz ben 29 haftaya girdim +11 kilo ile
selam bende 29. haftaya girdim toplam 5 kilo ama diyetten dolayı geçen aydan buyana 2 kilo vermişim doktorum hiç onaylamadı bu durumu diyetisyenle tekrar görüştüm günlük almam kalorimi artırdı... ama şekeri yoluna soktum ondan çok doktorum diyetle düzene girdi inşallah böyle devam eder:)

bu arada benim muayenelerimi sıklaştırdı 3 hafta sonra gidicem yani 31. haftada ... doğum şeklim sezeryan netleşti ilki sezeryan olduğu için 18 aralık da alırız büyük ihtimalle dedi... doğum ücretim netleşti sezeryan doğum herşey dahil 1.250 tl (epidural yada genel anestezi fiyatı etkilemiyor)...
32. haftada doğum iznine çıkabileceğimi söyledi bir ay daha çalışmak istiyorum dedim birdahaki gelişinde muhayane sonucuna göre 1 ay daha çalıştırabilirim dedi yani daha netleşmedi...32. hafta 31.ekimde doluyor bende bu kadar erken izne çıkmak istemiyorum ...umarım herşey yolunda olur ....

Kızlar günaydın.bende 29 haftalık gebeyim kızım olacak inşallah.bu konu konuşuldu mu bilmiyorum ama 15 gün için bebişim 1 yaş büyük olacak.bu konuyla ilgili ne yapmayı düşünüyorsunuz?bu aralar kafama çok takılıyo...

Eskiden boyle durumlarda 1 ocak yazdiriyorlarmis ama artik oyle bisey olamiyor diye biliyorum.

Ben 30 aralık dogumluyum 1 ocak yazılmış.ben hiç memnun olmadım hayatım boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…