2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

Yani bu sizin nasıl ders aldığınıza bağlı aslında. :KK66: Sınavda görmüştüm ben birinde epey geri kaçırdı arabayı durdurdu tekrar rampada kalkış denedi indirmediler. Komisyona bağlı umarım şeker gibi komisyonlara denk geliriz :KK36:

Inşallah. Sizin 2. hakkınız ne zaman?

Yok maalesef arkadaşım :KK43: İlk sınav çok iyiydi de bu sınavda berbattım. Heyecan yaptım. 1 Stop ama hemen toparladım, geri yok, park berbat kaldım. Vites değiştirirken bile araba zıpladı durdu. Sinirlerimde ayrı zıpladı yani. Halbu ki çok iyi kullanıyordum, bir şanssızlıktır oldu.

Russely uzuldum senin adina umarim bidahakine gecer ehliyetini alirsin.of bu ehliyette sıktı iyice dunya meselesi gibi olduumarim hepimiz alirda bu dertten kurtuluruz.

Russely uzuldum senin adina umarim bidahakine gecer ehliyetini alirsin.of bu ehliyette sıktı iyice dunya meselesi gibi olduumarim hepimiz alirda bu dertten kurtuluruz.

Teşekkür ederim canım benim. Bu arada bir şey öğrendim, benim kullandığım arabada geçen olmamış öğleden sonra. Bir arızası varmış ve kalan hep bu nedenle kalmış. Neden önlem almazlar bilmem. Kursu aradım ve söyledim inkar ettiler. Ama hocaya söyledim (araç sahibi) kabul etti arızayı. Bir daha ki sınava o araçla girmeyeceğim.

Yok maalesef arkadaşım :KK43: İlk sınav çok iyiydi de bu sınavda berbattım. Heyecan yaptım. 1 Stop ama hemen toparladım, geri yok, park berbat kaldım. Vites değiştirirken bile araba zıpladı durdu. Sinirlerimde ayrı zıpladı yani. Halbu ki çok iyi kullanıyordum, bir şanssızlıktır oldu.
Yaa canım çok üzüldüm gerçekten :KK43: insan zaten stresten kaybediyor. Bana hocam sen geçemezsen diğerleri hiç geçemez demişti ama işte olmayınca olmuyor yani. Umarım bir sonraki sınavında kurtulursun artık bu stresten

Cevaplar yayınlanmadı ama göz göre göre yaptığım hatalar var, ah bu öğrencilik psikolojisi, kaç yaşına geldim hala atamamışım üstümden :KK12:
Geçmişim çok şükür ama hedef tam puandı, şu durumda 6-7 yanlış görünüyor:KK51:

Cevaplar yayınlanmadı ama göz göre göre yaptığım hatalar var, ah bu öğrencilik psikolojisi, kaç yaşına geldim hala atamamışım üstümden :KK12:
Geçmişim çok şükür ama hedef tam puandı, şu durumda 6-7 yanlış görünüyor:KK51:
Çok haklısın ilk işaretlediklerim doğruydu son dk kafama takılan bir kaçı değiştirdim :KK43: ama geçiyorum tam cevaplara bakmadım hedef full yapmaktı o kadar çalışıp

X