- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Yaa tebrik ederim darısı başımıza olsun, ben çok korkuyorum
Şimdiye kadar hiçbir deneyimim yok açıkçası o yüzden korkuyorum. Kurstan da pek ümitli değilim. Şöyle biraz pratik yapabilecek imkanım olsa keşkeKorkacak bir şey yok, korkarsanız hata yaparsınız :)
Arabayı kullanırken zevk alın
Şimdiye kadar hiçbir deneyimim yok açıkçası o yüzden korkuyorum. Kurstan da pek ümitli değilim. Şöyle biraz pratik yapabilecek imkanım olsa keşke
Öyleyse umutsuzluğa kapıldığımda seni aklıma getireyim benBenimde yoktu ben hep kursta öğrendim :)
Öyleyse umutsuzluğa kapıldığımda seni aklıma getireyim benDarısı başıma olsun inşallah
Canım merhaba. Tebrik ederim o stresli sınavı geçip ehliyetini almışsınAmin canım hep birlikte kazasız belasiz inşallah:)
Canım Allah kolaylık versin öncelikle en temel şey sıfır stres komisyon acayip önemli bana denk gelen iki komisyon arasında çok fark vardı buda bizim elimizde olmayan bi durum kurstaki dersler başlamadan mümkün olduğunca pratik yapmakda çok faydalı direksiyon dersleri başlayınca kendi aracımızla nerdeyse hiç pratik yapmadım pedallara alışma acisindan sorun olmasın diye[/QUOTE]Canım merhaba. Tebrik ederim o stresli sınavı geçip ehliyetini almışsınDireksiyon sınavında nelere dikkat ettin ??
Canım vitesi değiştirmeni onlar mı söylüyor ??Sinyallere cok dikkat ettim, bide vitesleri atarken kesinlikle rahat ol bakma vitese.
Komisyon rahattı ben rahat sürünce onlarda rahattı :)
Ama tabi senin en ufak hatanı beklıyorlar orası ayrı.
Önemli olan o arabayı ben kullanıcam demek bence.
Ben öyle bindim arabaya.. cok rahat kullandım öyle olunca :)
Ayy hayırlı olsun canım darısı bize inşallahh.. Sınavda en çok zorlandığınız şey neydi ??kizlar ben de 2015 te ehliyet aldim nasil bir stresti anlatamam soze ilk sinavda kaldimmi birdeen kotusu o ikinci sinava kadar o stres yetiyor ama simdi iyiki almisim diyorum ehliyetin arkasindna hoc ara vermedim araba kullanmak gercekten cok keyifli ehliyet alanlar sakin ola sizlerde ara vermeyin simdi diyorim ben bu sinavi parmagimin ucuyla gecerim ne kadar stres etmisin diye kiziuorum benim dustugum hataya dusup sinavlarda bosyere stres etmeyin
beni tek zorlayan aslinda heyecanimdi soyke anlatayim en kisa ornek parkurumu hic eksiksiz tamamliyordum her dersimde bir kere bile park edemedugim olmamisti ama sinavda yanasamadim bile dusunun sinavda kendimi taniyamadom resmen dunya iyisi komisyonum vardi hatta dusunun rampada stop ettom hak verdiler normalde stop ettim yinehak verdiler en son pqrka indirildimAyy hayırlı olsun canım darısı bize inşallahh.. Sınavda en çok zorlandığınız şey neydi ??
Eşimle çalışırken stop ettirmiyorum yada kalkışlarda parkta sıkıntı yok. Benim sıkıntım heycanla hepsini birbirine karıştırmak. Bide adı sınav olunca insan geriliyor.beni tek zorlayan aslinda heyecanimdi soyke anlatayim en kisa ornek parkurumu hic eksiksiz tamamliyordum her dersimde bir kere bile park edemedugim olmamisti ama sinavda yanasamadim bile dusunun sinavda kendimi taniyamadom resmen dunya iyisi komisyonum vardi hatta dusunun rampada stop ettom hak verdiler normalde stop ettim yinehak verdiler en son pqrka indirildim
ama genel olarak benim sıkintim stop etmekti sonra onq bir care bulduk debriyajdan ayagimi kaldirdimda araba yurumeye baslayinca 10 a kadar sayuyordum boylece hic stop etmes oldu
heh bu arada 2.komisyon ilk komisyonun aksine cok suratsiz di seker gibi komisyonda alamadim da aksi komisyonda aldim ehliyetimi
malesf bende ayni sekilde olmustum gitmeden ada cayi icmenizi oneririm ben ikinci sinavda cok daha sakin hissetmistimkendimiEşimle çalışırken stop ettirmiyorum yada kalkışlarda parkta sıkıntı yok. Benim sıkıntım heycanla hepsini birbirine karıştırmak. Bide adı sınav olunca insan geriliyor.
İlk girişim evet. Teorik sınav bile aralıkta. Daha çok var aslındamalesf bende ayni sekilde olmustum gitmeden ada cayi icmenizi oneririm ben ikinci sinavda cok daha sakin hissetmistimkendimi
sonav ne zaman ilk girisinizmi
Neden sorun olurki pedallar için ?? Ya ben eşimle fırsat buldukça çalışıyodum sınavda daha rahat olayım diye. Yanlış mı yapıyorum acaba :))[/QUOTE]Canım Allah kolaylık versin öncelikle en temel şey sıfır stres komisyon acayip önemli bana denk gelen iki komisyon arasında çok fark vardı buda bizim elimizde olmayan bi durum kurstaki dersler başlamadan mümkün olduğunca pratik yapmakda çok faydalı direksiyon dersleri başlayınca kendi aracımızla nerdeyse hiç pratik yapmadım pedallara alışma acisindan sorun olmasın diye
Neler yaptınız derste 2 gün hocanın tavrı tutmu nasıldı ??Herkese merhabalar. Kızlar ben dün ilk dersini aldım. Hoca dün için çok iyisin demişti. Bugün faciaydim. Ders hemen bitsin istedim. Neredeyse başaramayacagima inanamadım. Kötüye iyiye tamam iyiden kötü olur mu ya. Çok moralsizim.yarın nolur bilemedim. Bu arada sıkıntım direksiyon.
İşte direksiyon çok yapisiyorum Muş. Dur kalk sıkıntım yok gibi. Direksiyon hakimiyetini ya da ayarı bir tutturaydim. Birde resmen kendimi olumsuz negatif gördüm bugün. Yarın iyi olurum inşallahNeler yaptınız derste 2 gün hocanın tavrı tutmu nasıldı ??
Herkese merhabalar. Kızlar ben dün ilk dersini aldım. Hoca dün için çok iyisin demişti. Bugün faciaydim. Ders hemen bitsin istedim. Neredeyse başaramayacagima inanamadım. Kötüye iyiye tamam iyiden kötü olur mu ya. Çok moralsizim.yarın nolur bilemedim. Bu arada sıkıntım direksiyon.