2015 yılbaşı çekilişi hediye topiği

canımm, beğenmene çok sevindimmm güzel günlerde kullan hepsini

ayyyyyyyyy çok yakışmış prenseseee
uykudan yeni kalktığı için biraz mızmızdı ama yarın yeniden çeker gönderirim sana çok yakıştı teyzesi çok sağol

Ve bende sonunda hediyelerine kavuştum sevgili katilim gunessel :) çok şaşırdım tatlım sağol sende hiç çaktırmadın yani ama benim için güzel süpriz oldu hediyele re gelince hepsi birbirinden güzel çok teşekkür ederim çok beğendim kesene bereket :) ayrıca iyi dileklerin içinde çok sağol seni çok öpüyorum

Eklentiler

• image.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 127
  • image.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 126
  • image.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 121
  • image.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 115
rica ederim cnm güzel günlerde kullan eski katilim olduğun için yazamadım mektubumda belirttim zaten :)

kızlar bende kurbanıma yolladım hediyemi hem de taaa ne zaman ama hala fotograf yüklmemeiş..
dayanamayıp ben yüklicem haa....kurbanım yükleeee artık

kızlar bende kurbanıma yolladım hediyemi hem de taaa ne zaman ama hala fotograf yüklmemeiş..
dayanamayıp ben yüklicem haa....kurbanım yükleeee artık
ben çok kez söylememe rağmen bi cevap verme zahmetinde bile bulunmadı

Kızlar benimde hediyelerim geldi. Kurbanım tahmin ettiğim gibi atalanteydi kendisine cok tesekkur ediyorumm. Guzel tanimadigimiz kisilerle hediyelesmek guzel bisey.

Gelelim hediyelerime bunlar acilmamks halleri :)

Bunlarda acılmis halleri. Sırayla 2 adet kitap, tulbent, havlu, patik, krem, anahtarlık, cok cici bi ayna, şal, 2 adet ic camasiri, yapiskanli notluklar ve cikolatam

güle güle kullan çeyizine koy canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…