Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 8 mart kadınlar günü çekilişi var ona katılırsınkeşke bende katılabilseydim
Cok sik bir atki katilcim cok ince ve zarif cokta guz bir yuzukte yollamis hepsine bayildimevet kesinlikle iyi günlerde kullansın doakolik
iyi günlerde kullan canımCok sik bir atki katilcim cok ince ve zarif cokta guz bir yuzukte yollamis hepsine bayildim
canım hiç birşey anlamadımKonuyu takibe devam ediyorum , saolun kızlar paylaşımlarınızı merakla okuyorum .
Yorumlara göre yeniyıldan sonra , ayarlayabîlirsem almak istiyorum . Sormak istediğim bir sorum var . Erkekler kulaklarına kullanabilir mi bu cihazı , bilgisi olan var mı ?
yanlış konuya yazdınız sanırım..Konuyu takibe devam ediyorum , saolun kızlar paylaşımlarınızı merakla okuyorum .
Yorumlara göre yeniyıldan sonra , ayarlayabîlirsem almak istiyorum . Sormak istediğim bir sorum var . Erkekler kulaklarına kullanabilir mi bu cihazı , bilgisi olan var mı ?
canım hiç birşey anlamadım
yanlış konuya yazdınız sanırım..
yok canım önemli değilLazer epilasyon cihazı konusuna yazdım nasıl oldu anlamadım .
Umrancım öpüyorum topiğe alakasız mesaj oldu kusura bakma lütfen![]()
Beğenmiş olmana çok sevindim canım benim güzel günlerde kullanman dileğiyleMeğer benim katilim pafirem mis ve bu yoğunluğunda bana çok guzel hediyeler hazirlamis canim benim
Zorlu bir ptt bulma macerasından sonra kutuma kavustum ve nasil güzeldi anlatamamdısı ayri içi ayrildi güzeldi
Eki Görüntüle 1348026
Dayanamayıp yol kenarında oturdum actim valla
hediyelerimin kutunun içindeki halleri ve her birinin içine özenle yazilmis notlar da bunlar
Eki Görüntüle 1348028
Her birinin tek tek resmini cekmek nedense aklıma gelmemiş çok kizdim kendimeo yüzden toplu hallerini koyuyorum.bir de mumlari hemen eve yerlestirdigim için onun da resmini sonradan ayri çektim
Eki Görüntüle 1348030
Eğer ki belli olmuyorsa diye hepsini tek tek soyleyim
Şuan da üzerimde büyük keyifle giydigim sweatshirt um, yarin disari cikarken mutlaka boynuma keyifle takacagim boyunluk salım, şuan ayağımda olan sicacik tutan ev ayakkabilarim, kirmizisini mutlaka yilbasi gecesi giyecek olduğum iç camasirlarim, mis kokulu sabunum, çoraplarim, ceyizim için ayiracagim süslü ayna ve tarak takimim, sevimli mi sevimli bozuk para cuzdanim, kupem, tacim, tokam, rimel im ve en vazgeçilmezi siyah göz kalemim ve mumlarim.. Hepsi birbirinden guzel ve ozenliydi.katilcigime tekrar tekrar tesekkur ediyorum ve guzel günlerde kullanayim diyorum![]()
Meğer benim katilim pafirem mis ve bu yoğunluğunda bana çok guzel hediyeler hazirlamis canim benim
Zorlu bir ptt bulma macerasından sonra kutuma kavustum ve nasil güzeldi anlatamamdısı ayri içi ayrildi güzeldi
Eki Görüntüle 1348026
hediyelerimin kutunun içindeki halleri ve her birinin içine özenle yazilmis notlar da bunlar
Eki Görüntüle 1348028
Her birinin tek tek resmini cekmek nedense aklıma gelmemiş çok kizdim kendimeo yüzden toplu hallerini koyuyorum.bir de mumlari hemen eve yerlestirdigim için onun da resmini sonradan ayri çektim
Eki Görüntüle 1348030
Şuan da üzerimde büyük keyifle giydigim sweatshirt um, yarin disari cikarken mutlaka boynuma keyifle takacagim boyunluk salım, şuan ayağımda olan sicacik tutan ev ayakkabilarim, kirmizisini mutlaka yilbasi gecesi giyecek olduğum iç camasirlarim, mis kokulu sabunum, çoraplarim, ceyizim için ayiracagim süslü ayna ve tarak takimim, sevimli mi sevimli bozuk para cuzdanim, kupem, tacim, tokam, rimel im ve en vazgeçilmezi siyah göz kalemim ve mumlarim.. Hepsi birbirinden guzel ve ozenliydi.katilcigime tekrar tekrar tesekkur ediyorum ve guzel günlerde kullanayim diyorum![]()
Kızlar herkse iyi aksamlar oncelikle.sonunda bende hediyelerime kavusabildim.canim katilim altinkaya35 seni cok seviyorum iyiki tanimisim seni ellerine emegine saglik hepsi cok guzel ama sana da mesajda yazdigim gibi en cok cikolatalarima bayildim.bugun kavustum hediyelerime kargocular yuzunden katilcigimin hicbir sucu yok onu belirtmek isterim.simdi sira cicilerimi yuklemekte![]()
nazzııımmmm iyi günlerde kullan canım pafiremin de kesesine bereketMeğer benim katilim pafirem mis ve bu yoğunluğunda bana çok guzel hediyeler hazirlamis canim benim
Eki Görüntüle 1348026
Eki Görüntüle 1348028
Eki Görüntüle 1348030
Beğenmiş olmana çok sevindim canım benim güzel günlerde kullanman dileğiyle![]()
evet kızlar bende hediyelerine kavuşanlar kervanına katıldım ve tahmin ettiğim gibiMissGamzeli imiş katilimmmm canım aktilim hepsi birbirinden güzel kesene bereket anneninde emeğine sağlık elleri dert görmesin ellerinden öpüyorum teyzemin
ve işte paketimin açılmamış hali
tekrardan çok çok teşekkür ederim canım kesene bereket![]()
çok çok teşekkür ederimcanımm, beğenmene çok sevindimmmgüzel günlerde kullan hepsini
ayyyyyyyyy çok yakışmış prenseseee![]()