• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi hediye topiği

Yanlış konuya yazıldı .

Son düzenleme:
Konuyu takibe devam ediyorum , saolun kızlar paylaşımlarınızı merakla okuyorum .
Yorumlara göre yeniyıldan sonra , ayarlayabîlirsem almak istiyorum . Sormak istediğim bir sorum var . Erkekler kulaklarına kullanabilir mi bu cihazı , bilgisi olan var mı ?
canım hiç birşey anlamadım

Konuyu takibe devam ediyorum , saolun kızlar paylaşımlarınızı merakla okuyorum .
Yorumlara göre yeniyıldan sonra , ayarlayabîlirsem almak istiyorum . Sormak istediğim bir sorum var . Erkekler kulaklarına kullanabilir mi bu cihazı , bilgisi olan var mı ?
yanlış konuya yazdınız sanırım..

Meğer benim katilim pafirem mis ve bu yoğunluğunda bana çok guzel hediyeler hazirlamis canim benim :oops::KK68:
Zorlu bir ptt bulma macerasından sonra kutuma kavustum ve nasil güzeldi anlatamam :KK68:dısı ayri içi ayrildi güzeldi :-)
20141223_204436.webp

Dayanamayıp yol kenarında oturdum actim valla
:eek:hediyelerimin kutunun içindeki halleri ve her birinin içine özenle yazilmis notlar da bunlar :KK51:
20141223_204514.webp

Her birinin tek tek resmini cekmek nedense aklıma gelmemiş çok kizdim kendime :KK20: o yüzden toplu hallerini koyuyorum.bir de mumlari hemen eve yerlestirdigim için onun da resmini sonradan ayri çektim :oops:
20141223_204550.webp

Eğer ki belli olmuyorsa diye hepsini tek tek soyleyim :KK6:
Şuan da üzerimde büyük keyifle giydigim sweatshirt um, yarin disari cikarken mutlaka boynuma keyifle takacagim boyunluk salım, şuan ayağımda olan sicacik tutan ev ayakkabilarim, kirmizisini mutlaka yilbasi gecesi giyecek olduğum iç camasirlarim, mis kokulu sabunum, çoraplarim, ceyizim için ayiracagim süslü ayna ve tarak takimim, sevimli mi sevimli bozuk para cuzdanim, kupem, tacim, tokam, rimel im ve en vazgeçilmezi siyah göz kalemim ve mumlarim.. Hepsi birbirinden guzel ve ozenliydi.katilcigime tekrar tekrar tesekkur ediyorum ve guzel günlerde kullanayim diyorum :KK48:

Meğer benim katilim pafirem mis ve bu yoğunluğunda bana çok guzel hediyeler hazirlamis canim benim :oops::KK68:
Zorlu bir ptt bulma macerasından sonra kutuma kavustum ve nasil güzeldi anlatamam :KK68:dısı ayri içi ayrildi güzeldi :-)
Eki Görüntüle 1348026
:eek:hediyelerimin kutunun içindeki halleri ve her birinin içine özenle yazilmis notlar da bunlar :KK51:
Eki Görüntüle 1348028
Her birinin tek tek resmini cekmek nedense aklıma gelmemiş çok kizdim kendime :KK20: o yüzden toplu hallerini koyuyorum.bir de mumlari hemen eve yerlestirdigim için onun da resmini sonradan ayri çektim :oops:
Eki Görüntüle 1348030
Şuan da üzerimde büyük keyifle giydigim sweatshirt um, yarin disari cikarken mutlaka boynuma keyifle takacagim boyunluk salım, şuan ayağımda olan sicacik tutan ev ayakkabilarim, kirmizisini mutlaka yilbasi gecesi giyecek olduğum iç camasirlarim, mis kokulu sabunum, çoraplarim, ceyizim için ayiracagim süslü ayna ve tarak takimim, sevimli mi sevimli bozuk para cuzdanim, kupem, tacim, tokam, rimel im ve en vazgeçilmezi siyah göz kalemim ve mumlarim.. Hepsi birbirinden guzel ve ozenliydi.katilcigime tekrar tekrar tesekkur ediyorum ve guzel günlerde kullanayim diyorum :KK48:
Beğenmiş olmana çok sevindim canım benim güzel günlerde kullanman dileğiyle :-)

Eki Görüntüle 1348026
Eki Görüntüle 1348028
Eki Görüntüle 1348030
Kızlar herkse iyi aksamlar oncelikle.sonunda bende hediyelerime kavusabildim.canim katilim altinkaya35 seni cok seviyorum iyiki tanimisim seni ellerine emegine saglik hepsi cok guzel ama sana da mesajda yazdigim gibi en cok cikolatalarima bayildim.bugun kavustum hediyelerime kargocular yuzunden katilcigimin hicbir sucu yok onu belirtmek isterim.simdi sira cicilerimi yuklemekte:KK1::KK1:

Güzel günlerde kullanın kızlar :)

Eki Görüntüle 1348026
Eki Görüntüle 1348028
Eki Görüntüle 1348030
nazzııımmmm iyi günlerde kullan canım pafiremin de kesesine bereket

evet kızlar bende hediyelerine kavuşanlar kervanına katıldım ve tahmin ettiğim gibi MissGamzeli MissGamzeli imiş katilimmmm canım aktilim hepsi birbirinden güzel kesene bereket anneninde emeğine sağlık elleri dert görmesin ellerinden öpüyorum teyzemin
ve işte paketimin açılmamış hali
IMAG1123.webp
buda açılmamış hali
IMAG1125.webp
bozuk para cüzdanım ki almayı düşünüyordum haftasonu ama gerek kalmadı gamzelim almış :D
IMAG1126.webp
minnakımın bandanası :D :D
IMAG1128.webp
bunlarda çikiletalarım ki dayanamyıp yedim :KK48:
IMAG1129.webp
çifte kumrularım tuzluk ve biberliğim kuşlarımmm
IMAG1131.webp
IMAG1132.webp

sempatik mutfak gereçlerim
IMAG1133.webp
küpemm bayıldım
IMAG1134.webp
ömrüm boyunca saklayacağım tepsim bayıldım aşık oldummmmmmmmm teyzemin ellerinden öpüyorum
IMAG1130.webp

devamı
göz kalemim rujum eyliner ve rimelim
IMAG1135.webp
kokusuna bayıldık bayıldık eşimle kalpli romantik mumlarımm :D :D
IMAG1137.webp
sipariş veripte stokta kalmadığı için üzüldüğüm duş jelim canım arkadaşım çok mutlu oldum ya
IMAG1138.webp
mis mis bitki çayımı içeceğim kupammmm mmmmm
IMAG1139.webp
şey bunlarda :KK22:
IMAG1140.webp IMAG1141.webp IMAG1142.webp
ve buda toplu halleriiiii
IMAG1143.webp
tekrardan çok çok teşekkür ederim canım kesene bereket :KK68::KK68:

Eklentiler

• IMAG1133.webp
    IMAG1133.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 166
  • IMAG1134.webp
    IMAG1134.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 164
evet kızlar bende hediyelerine kavuşanlar kervanına katıldım ve tahmin ettiğim gibi MissGamzeli MissGamzeli imiş katilimmmm canım aktilim hepsi birbirinden güzel kesene bereket anneninde emeğine sağlık elleri dert görmesin ellerinden öpüyorum teyzemin
ve işte paketimin açılmamış hali
tekrardan çok çok teşekkür ederim canım kesene bereket :KK68::KK68:

canımm, beğenmene çok sevindimmm :KK19: güzel günlerde kullan hepsini :KK19:

kuzumu unutmuşum :KK48: nasılız gamze teyzesi :KK68::KK68:
Eki Görüntüle 1349536

ayyyyyyyyy çok yakışmış prenseseee :nazar:

Back