- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
Güle güle kullan canım hepsini benim yerimede ye pişmaniyeden
teşekkür ederim canımcımm :)) yedim bileeeeeeGüle güle kullan canım hepsini benim yerimede ye pişmaniyeden
sevgili katilim Toredo :))
sen bi katilden öte şu süreçte en zor günümde kilometreler ötesinde olsan da gerek mesajlarınla gerekse canım sıkkın dediğim an aramalarınla beni hiç yalnız bırakmadın...
iyi ki sen benim katilim olmuşsun iyi ki varsın ve inşaallah var olacaksın :))
sevgili kediciklerinle musmutlu yıllar :)))
öncelikle hediyelerimi sabırsızlıklaaaa ilk açtığım an :)) biraz dağıtmış olabilirimmm kusuruma bakmayın :))Eki Görüntüle 1340396
aaah en sevdiğim :)) ayaklarım için ve bakımım için özenle seçtiği güzel gülsuyumm :))Eki Görüntüle 1340396 Eki Görüntüle 1340400
güzel mumluklarım ve mumlarım :)) aslında leoparlı bi mumum vardı amaaa onu iş yerinde bıraktım malumm koli ağır oluncaa :))Eki Görüntüle 1340411
hımmmm rengarenk kutulu içerisinde çikolatalı pişmaniye olan hediyem :)) o akdar güzelki tadı..hem de Bursa'dan :)))Eki Görüntüle 1340422 Eki Görüntüle 1340423
göz ve dudak bakımım için :)) en kalitelisinden :))) likit maskara ve dudak kremim:))Eki Görüntüle 1340429
kokulu tesbihim :)) her zikrimde sevapları paylaşacağımız tesbihimiz :))
bir deeeee kremimmm :))Eki Görüntüle 1340435
rengine aşık olduğum başörtümm :))Eki Görüntüle 1340443
ovvv kadın siluetli tablom :)Eki Görüntüle 1340447
en en en en güzeli ruhumu aydınlatacak ufkumu gennişletecek güzel kitaplarım:)Eki Görüntüle 1340452
hediyeleirminnnnn toplu haliii:))
teşekkür edermHazal zamani cummm :)))))
eveeet :)) inşaallah geleceğimmm :)))canım benim begenmene çok sevindim çokk..hatta biliyorsun başka şeylerde varda alınmadı ama bendee:)))
ve sen birgün gelip elden alacaksın:)))
eveeet :)) inşaallah geleceğimmm :)))
sen dee gellll anneni de getirrrrrrrr
Güle güle kullan hepsini tatlımmmmmEve kocaman bir koli geldi, canım benim nasıl özenle hazırlamış kutuları açarken heyecandan ölecektim, cok cici bir de mektup yazmış okurken gözlerim doldu
o kadar mutluyum ki , bir dost kazandığım için..
çok cici bir de cerceve vardı fotoğrafta cıkmamıs hemen duvara astım :)
Eve kocaman bir koli geldi, canım benim nasıl özenle hazırlamış kutuları açarken heyecandan ölecektim, cok cici bir de mektup yazmış okurken gözlerim doldu
Eve kocaman bir koli geldi, canım benim nasıl özenle hazırlamış kutuları açarken heyecandan ölecektim, cok cici bir de mektup yazmış okurken gözlerim doldu
kızlar hediyelerinizi güle güle kullanın katillerinizinde kesesine bereketEki Görüntüle 1341445 Eki Görüntüle 1341449 Eki Görüntüle 1341453
Katilim blackangel90...hediyelerim kupa, vücut losyonu, çoraplar, ev babeti, kazak, tshirt, mum, ayna ve çikolata. Bir de iç çamaşırı...
Hediyeleri için tekrar teşekkür ederim, kesesine bereket...
Benimde cicilerim geldi sevgili katilim tuğçe çok güzel şeyler göndermiş kelebeklerime bayıldım fincanlara çok güzel inşallah eşimle kahve içmek nasip olur :) kış aylarının kurtarıcısı kremde göndermiş hepsi için çooook teşekkür ederim canım benim aldığın cicimi koyamadım kusura bakma
çok üzüldüm canım senin adına ama ben elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıcam sanaherkesin hediyesi ne kadar güzel ve ihtiyacı olabilecek şekilde düşünülmüş.. aynısını kendim için söyleyemeyeceğim. büyük hayalkırıklığı yaşadım açıkçası... neyse olan oldu. ama zorunlu hediyeler dışında belli bir sayı kriteri getirilmesi taraftarıyım....
çok üzüldüm canım senin adına ama ben elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıcam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?