2015 yılbaşı çekilişi hediye topiği

Yanlış konuya yazıldı .

Son düzenleme:
canım hiç birşey anlamadım

yanlış konuya yazdınız sanırım..

Meğer benim katilim pafirem mis ve bu yoğunluğunda bana çok guzel hediyeler hazirlamis canim benim
Zorlu bir ptt bulma macerasından sonra kutuma kavustum ve nasil güzeldi anlatamam dısı ayri içi ayrildi güzeldi

Dayanamayıp yol kenarında oturdum actim valla
hediyelerimin kutunun içindeki halleri ve her birinin içine özenle yazilmis notlar da bunlar

Her birinin tek tek resmini cekmek nedense aklıma gelmemiş çok kizdim kendime o yüzden toplu hallerini koyuyorum.bir de mumlari hemen eve yerlestirdigim için onun da resmini sonradan ayri çektim

Eğer ki belli olmuyorsa diye hepsini tek tek soyleyim
Şuan da üzerimde büyük keyifle giydigim sweatshirt um, yarin disari cikarken mutlaka boynuma keyifle takacagim boyunluk salım, şuan ayağımda olan sicacik tutan ev ayakkabilarim, kirmizisini mutlaka yilbasi gecesi giyecek olduğum iç camasirlarim, mis kokulu sabunum, çoraplarim, ceyizim için ayiracagim süslü ayna ve tarak takimim, sevimli mi sevimli bozuk para cuzdanim, kupem, tacim, tokam, rimel im ve en vazgeçilmezi siyah göz kalemim ve mumlarim.. Hepsi birbirinden guzel ve ozenliydi.katilcigime tekrar tekrar tesekkur ediyorum ve guzel günlerde kullanayim diyorum

Beğenmiş olmana çok sevindim canım benim güzel günlerde kullanman dileğiyle

Güzel günlerde kullanın kızlar :)

nazzııımmmm iyi günlerde kullan canım pafiremin de kesesine bereket

evet kızlar bende hediyelerine kavuşanlar kervanına katıldım ve tahmin ettiğim gibi MissGamzeli imiş katilimmmm canım aktilim hepsi birbirinden güzel kesene bereket anneninde emeğine sağlık elleri dert görmesin ellerinden öpüyorum teyzemin
ve işte paketimin açılmamış hali

buda açılmamış hali

bozuk para cüzdanım ki almayı düşünüyordum haftasonu ama gerek kalmadı gamzelim almış

minnakımın bandanası

bunlarda çikiletalarım ki dayanamyıp yedim

çifte kumrularım tuzluk ve biberliğim kuşlarımmm

sempatik mutfak gereçlerim

küpemm bayıldım

ömrüm boyunca saklayacağım tepsim bayıldım aşık oldummmmmmmmm teyzemin ellerinden öpüyorum

devamı
göz kalemim rujum eyliner ve rimelim

kokusuna bayıldık bayıldık eşimle kalpli romantik mumlarımm

sipariş veripte stokta kalmadığı için üzüldüğüm duş jelim canım arkadaşım çok mutlu oldum ya

mis mis bitki çayımı içeceğim kupammmm mmmmm

şey bunlarda

ve buda toplu halleriiiii

tekrardan çok çok teşekkür ederim canım kesene bereket

Eklentiler

• IMAG1133.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 166
  • IMAG1134.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 164

canımm, beğenmene çok sevindimmm güzel günlerde kullan hepsini

kuzumu unutmuşum nasılız gamze teyzesi
Eki Görüntüle 1349536

ayyyyyyyyy çok yakışmış prenseseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…