Sagok kuzummgüle güle kullan çeyizine koy canım :)
iyi günlerde kullan canım evet izmir de 1 arkadaşın daha oldu benim de ankarada 1 arkadaşım oldum yaşasınsevgiliasivemai cığımın harika hediyeleri kızlar. tekrar teşekkür ediyorum. özenle sarmış hepsini. kullanırken onu hatırlayacağım :) Eki Görüntüle 1355989 Eki Görüntüle 1355990 Eki Görüntüle 1355991 Eki Görüntüle 1355992 Eki Görüntüle 1355993 Eki Görüntüle 1355994 fincanım kırılmış ama onu da yapıştırdım belli bile değil. ne mutlu bana İzmir'de bir arkadaşım oldu
güle güle kullan çeyizine koy canım :)
Kızlar benimde hediyelerim geldi. Kurbanım tahmin ettiğim gibi atalanteydi kendisine cok tesekkur ediyorumm. Guzel tanimadigimiz kisilerle hediyelesmek guzel bisey.
Gelelim hediyelerime bunlar acilmamks halleri :)
Eki Görüntüle 1355150
Bunlarda acılmis halleri. Sırayla 2 adet kitap, tulbent, havlu, patik, krem, anahtarlık, cok cici bi ayna, şal, 2 adet ic camasiri, yapiskanli notluklar ve cikolatam
Eki Görüntüle 1355155
sevgiliasivemai cığımın harika hediyeleri kızlar. tekrar teşekkür ediyorum. özenle sarmış hepsini. kullanırken onu hatırlayacağım :) Eki Görüntüle 1355989 Eki Görüntüle 1355990 Eki Görüntüle 1355991 Eki Görüntüle 1355992 Eki Görüntüle 1355993 Eki Görüntüle 1355994 fincanım kırılmış ama onu da yapıştırdım belli bile değil. ne mutlu bana İzmir'de bir arkadaşım oldu
Canım millet senden bahsediyor farkında mısın?
Kurbanının hediyeleri yüklemesini beklemişsin,hemen yorum yazmışsın.
Ama katilinin sana gönderdiklerini yüklememişsin. O da seni bekliyor dört gözle...
iyi günlerde kullan canım evet izmir de 1 arkadaşın daha oldu benim de ankarada 1 arkadaşım oldum yaşasınfincançok kötü olmuş ya üzüldüm inşallah kullanışlı hale getirmişsindir canım ah o yaramaz kıızm kutuyu yemeseydi böyle olmazdı neyse sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?