• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi hediye topiği

CAM00388.webp
CAM00388.webp
CAM00387.webp
CAM00385.webp
CAM00384.webp
CAM00383.webp
CAM00380.webp
CAM00380.webp
CAM00379.webp

Ve bende sonunda hediyelerine kavuştum sevgili katilim gunessel :) çok şaşırdım tatlım sağol sende hiç çaktırmadın yani ama benim için güzel süpriz oldu hediyele re gelince hepsi birbirinden güzel çok teşekkür ederim çok beğendim kesene bereket :) ayrıca iyi dileklerin içinde çok sağol seni çok öpüyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 126
  • image.webp
    image.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 125
  • image.webp
    image.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 120
  • image.webp
    image.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 113
Ve bende sonunda hediyelerine kavuştum sevgili katilim gunessel :) çok şaşırdım tatlım sağol sende hiç çaktırmadın yani ama benim için güzel süpriz oldu hediyele re gelince hepsi birbirinden güzel çok teşekkür ederim çok beğendim kesene bereket :) ayrıca iyi dileklerin içinde çok sağol seni çok öpüyorum
rica ederim cnm güzel günlerde kullan eski katilim olduğun için yazamadım mektubumda belirttim zaten :) :KK68:

kızlar bende kurbanıma yolladım hediyemi hem de taaa ne zaman ama hala fotograf yüklmemeiş..
dayanamayıp ben yüklicem haa....kurbanım yükleeee artık

kızlar bende kurbanıma yolladım hediyemi hem de taaa ne zaman ama hala fotograf yüklmemeiş..
dayanamayıp ben yüklicem haa....kurbanım yükleeee artık
ben çok kez söylememe rağmen bi cevap verme zahmetinde bile bulunmadı

Kızlar benimde hediyelerim geldi. Kurbanım tahmin ettiğim gibi atalanteydi kendisine cok tesekkur ediyorumm. Guzel tanimadigimiz kisilerle hediyelesmek guzel bisey.

Gelelim hediyelerime bunlar acilmamks halleri :)

PicsArt_1419865687671.webp

Bunlarda acılmis halleri. Sırayla 2 adet kitap, tulbent, havlu, patik, krem, anahtarlık, cok cici bi ayna, şal, 2 adet ic camasiri, yapiskanli notluklar ve cikolatam

PicsArt_1419865779879.webp

Kızlar benimde hediyelerim geldi. Kurbanım tahmin ettiğim gibi atalanteydi kendisine cok tesekkur ediyorumm. Guzel tanimadigimiz kisilerle hediyelesmek guzel bisey.

Gelelim hediyelerime bunlar acilmamks halleri :)

Eki Görüntüle 1355150

Bunlarda acılmis halleri. Sırayla 2 adet kitap, tulbent, havlu, patik, krem, anahtarlık, cok cici bi ayna, şal, 2 adet ic camasiri, yapiskanli notluklar ve cikolatam

Eki Görüntüle 1355155

güle güle kullan çeyizine koy canım :)

Back