- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
uykudan yeni kalktığı için biraz mızmızdı ama yarın yeniden çeker gönderirim sana çok yakıştı teyzesi çok sağolcanımm, beğenmene çok sevindimmmgüzel günlerde kullan hepsini
ayyyyyyyyy çok yakışmış prenseseee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uykudan yeni kalktığı için biraz mızmızdı ama yarın yeniden çeker gönderirim sana çok yakıştı teyzesi çok sağolcanımm, beğenmene çok sevindimmmgüzel günlerde kullan hepsini
ayyyyyyyyy çok yakışmış prenseseee![]()
teşekkürler canım
Selam kizlar benimde kargom dun geldi sevgili raptiyecim ellerine kollarina emegine saglik kesene bereket cok begendim hediyelerimi hepsini tek tek kullanicam......
sagol tatlissss tesekkur ederimCanım güle güle kullan. İnan hepsini özenerek seçtim. Yararını görürsün umarım. :)
rica ederim cnm güzel günlerde kullan eski katilim olduğun için yazamadım mektubumda belirttim zaten :)Ve bende sonunda hediyelerine kavuştum sevgili katilim gunessel :) çok şaşırdım tatlım sağol sende hiç çaktırmadın yani ama benim için güzel süpriz oldu hediyele re gelince hepsi birbirinden güzel çok teşekkür ederim çok beğendim kesene bereket :) ayrıca iyi dileklerin içinde çok sağol seni çok öpüyorum
ben çok kez söylememe rağmen bi cevap verme zahmetinde bile bulunmadıkızlar bende kurbanıma yolladım hediyemi hem de taaa ne zaman ama hala fotograf yüklmemeiş..
dayanamayıp ben yüklicem haa....kurbanım yükleeee artık
kızlar bende kurbanıma yolladım hediyemi hem de taaa ne zaman ama hala fotograf yüklmemeiş..
dayanamayıp ben yüklicem haa....kurbanım yükleeee artık
atalente cNMkim di ki senin kurbanınnnn![]()
EN SONUNDA ben yüklicem fotoları oolcak...öyle özendm kiben çok kez söylememe rağmen bi cevap verme zahmetinde bile bulunmadı
EN SONUNDA ben yüklicem fotoları oolcak...öyle özendm ki
artık mesajlarıma da cevapvermiotelden
EN SONUNDA ben yüklicem fotoları oolcak...öyle özendm ki
artık mesajlarıma da cevapvermiotelden
yükle sen canım o onun ayıbı sonuçta bekliyoruz fotolarıyükle yahuuu, yazık değil mi, sen o kadar emek harcamışsın para harcamışsın almışsınn..
Kızlar benimde hediyelerim geldi. Kurbanım tahmin ettiğim gibi atalanteydi kendisine cok tesekkur ediyorumm. Guzel tanimadigimiz kisilerle hediyelesmek guzel bisey.
Gelelim hediyelerime bunlar acilmamks halleri :)
Eki Görüntüle 1355150
Bunlarda acılmis halleri. Sırayla 2 adet kitap, tulbent, havlu, patik, krem, anahtarlık, cok cici bi ayna, şal, 2 adet ic camasiri, yapiskanli notluklar ve cikolatam
Eki Görüntüle 1355155