- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.043
-
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Hey gidim hey ya.. sistem komple değişmeden yine bir şey olmaz yine bir şey olmaz bence..
Boşta kalanlar ne olacak o zaman? Ohoo hepten yandık desenebenden sonraki öğrenciler için üniversite sınavı kalkıyor ve matematik Türkçe derslerinin ortalamasına göre yada yılsonu puanına göre alacaklar bu matematik ve Türkçe sınav sistemini Azeriler liseye giderken kullanıyor nereyeee gidiyorsun ey meb
Boşta kalanlar ne olacak o zaman? Ohoo hepten yandık desene
Mezunum tekrar hazırlanıyorum..son sınıf mısın ,mezun musun ? onları da sanırım uzaktan öğretime yönlendirecekler ...
Mezunum tekrar hazırlanıyorum..
Her bölümün uzaktan eğitimi yokki?
Geriye gittikleri kesinde..bilmiyorum işte diyorum ki NEREYE GİSİYORSUN EYY!! MEEBBB
Geriye gittikleri kesinde..
evet başvuruyu internetten yapabiliyorsunarkadaşlar sınav formu nerden alınacak?
internet üzerinden yapmak mumkun mu başvuruyu?
ben adalet yüksekokulu yazıcam bu yıl, oradan dikey geçişle hukuk düşünüyorum yaşım büyük
ve zaten daha önce unıversite okudum
Şimdi sayısalcı olsanda puanın yeterse hukuk, edebiyat her şeyi yazabilirsin..arkadaşlar tm3 nedir? ben sosyal bilimler çıkıslıyım 1995 mezunuyum liseden
bana bir katkısı olacak mı? yani daha once sosyal mezunu katiyen hukuga gıremezdı
bu yıl adalet yuksekokulu yazayım sonra dıkey gecıs yaparım diye dusundum ama tm3 artı saglıyorsa sınava cok calısırım
daha once de derece ile kazanmıstım unıversıte okurken yanı.. biraz fazla calısırsam dırek hukuga gırebılır mıyım?
Ben bireysel yaptım kartla ödedim
Ekolhoca var konu anlatıyo, soru özümü falan.. bakabilirsin kitap olarakta ygs için bol bol her markanın denemelerini çöz derim.. onun dışında finalde iyidir.. fem, güvender vs vs..sınava internetten calısıcak bır sıte veya facebook grubu var mı?
ya da hazırlık dergisi? ben yıllar evvel final ile çalışmıştım ama dersaneye de gitmiştim şu an gidemem dersaneye zamanım yok
online bir eğitim olsa çok şahane olur
ben üniversiteyi kazandıgımda 16 yıl evvel, sosyal cıkıslı biri asla hukuk fakultesıne giremezdiŞimdi sayısalcı olsanda puanın yeterse hukuk, edebiyat her şeyi yazabilirsin..
Tm3 ise eşitağrılığın bölümü
mesela TM1 var matematik ağırlıklı edebiyatı az genelde iibf gibi
TM2 ise hem matematik hemde edebiyat eşit
TM3 ise edebiyat fazla matematik az
Hiçbir sorun olmaz.. fen lisesinden hukuğa gidenler oldu..ben üniversiteyi kazandıgımda 16 yıl evvel, sosyal cıkıslı biri asla hukuk fakultesıne giremezdi
katsayı hesaplamaları nedeniyle
tabi aradan uzun zaman geçti şu an bu sorun teşkil etmez öyleyse?