- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
-
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Canmmmmm sen caliss ben seni motive edeyimm ben hic calismiyorummmKızlaaaarrrr.. Fikrim geldi
Tek topic yapıyoruz. Ygs lys'ye beraber hazırlanıyoruz.
Katılanlar yorum atıyor ve başlıyoruz!Yorumlara herkes her gün muhakkak yazıyor o gün sınav için ne yaptığını
Ve bir de herkes biriyle eşleşiyorBiliyorsunuz konuşmalara artık katılımcı ekleyebiliyoruz. Dilerseniz aranızda maksimum katılımcıyla grup oluşturun dilerseniz iki kişi olun. Herkes eşleşeceği kişi yada kişileri yoruma yazsın lütfen eşleşeceği kişiden alıntı yaparak.
Peki eşleşmeyi neden yapıyoruz? Birebir ilgilenmek motivasyon ve kontrol sağlamak amaçlı.Yani herkes eşleştiği kişiye bugün naptın diye soracak Herkes birbirini ve özellikle kamkisini kontrol edecek!
Veeeeeeeee diyorum ki belli dönemlerde soru sayılarımızı kapıştıralım
kimler güveniyor kendine
Böyle bi lüksünnnn yooookCanmmmmm sen caliss ben seni motive edeyimm ben hic calismiyorummm
canım ben seninle eşleşirim. asıl çalışmama 1 eylülde başliycam kitaplarım eksik. kabul ediyorsan bnde durumlar böyle
hangi konuda ne durumdayım? ben sana genel anlatayım.
18 yaşındayım yeni mezun oldum düz liseden adam akıllı çalışmadım 350 bi bişey aldım tmciyim.
hedefim pdr idi. olmadı . adanadayım tercih yapmadım.
bu yıl hedefim (zor ama imkansız değil)
fizyoterapi ve rehabilitasyon 4 yıllık istiyorum. ygs 2 den alıyor en az 450 almak zorundayım.
yani fende çalışacagım. fen alanında çok kötüyüm ama hiç zorlamadım. hedefim yüksek. bakalım.
sen?
Neler var meselayaparız canım yaa ygs ye 7 ay lys ye 10 ay var. ben mesela zayıf oldugum derslere o seviyede kitap alıyorum canım. sözeli unuttuysan onda sıkıntı yok hatırlaman kolay mesela bende matta zayıfım.
yayının yoksa veya alacaksan önerebilriim bişeyler.
mesela matta
acil çıkış var fasikül yayınlrı aşırı basit 0 ' dan alıyor.
sırasıyla kolaydan zora mat yayınları
kartezyen
körfez
mat vadisi
bireya
bireyb
fdd
ben bunları çözücem. en kötü insan bile 5 soru bankasından sonra kalıpları kafasına kazımış olur bence.
geometri içinde
pe-ce geometri
tümay geometri
kimya ve biyoloji ise
karekök 0
ve karekök soru bankası
fizik çalışmiycam. aşırı kötüyüm.
türkçe-edebiyat
altınanahtar
coğrafya
körfez aldım soru bankası farketmez
tarih
henüz almadım.
felsefede
farketmez.
böyle canım.
Tatlım eylül bire ne kaldı şunun şurasında. Ben de anca girerim moda.canım ben eylül1 de çalışmaya başlicam. evet lysde çalışıcam. ama ygsden gitmek asıl hedefim.
taze bilgilerim var ama dedigim gibi pek çalışmadım ben geçen yıl
Canım coğrafyaya kaynağın var mı senintamam canım birde kitaplarımı tamamliycam