-
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Körfezi şiddetle öneriyorum.KIZLAR BENDE BUGUN KARAR VERDİM ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI MEZUNUYUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKULTESİ SOSYAL HİZMETLERİ KAZANMAK İSTİYORUM HANGİ KAYNAKLARI ÖNERİRSİNİZ SADECE SÖZELLERİ YAPICAM SAYISALA DOKUNMAYACAĞIM PUANIM DÜŞMESİN DİYE YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Canım hiç bilmiyorum. Ösym yi tekrae tekrar ara sen. Malum aynı kişi çıkmıyo. Çoğunluk ne derse onu yap. Başvurun kabul edildiyi görene kadar devam et. Ödemeyi yapmayı unutma.arkadaşlar başvuruyla ilgili bir sorum var belki yardımcı olabilirsiniz.Şimdi ben 2013te kontenjansız bir açıköğretim programını kazandım ve kayıt olmadım, 2014 ygs ye başvururken öğretim durumuna "bir yükseköğretim programını kazandım ama kayıt olmadım" seçeneğini işaretledim, ve lys den sonra hiçbir tercih yapmadım, bu yıl tekrar sınava giricem, eğitim durumuna geçen yılki gibi mi işaretlemeliyim yoksa 2014 sonucum olan "herhangi bir yükseköğretim programına yerleştirilmedim" seçeneğini mi? ösym yi aradım ikisini de seçebilirisiniz dediler ama yine de emin olamadım
evet bir kaç kere aramak en iyisi galiba, teşekkürler yine de :)Canım hiç bilmiyorum. Ösym yi tekrae tekrar ara sen. Malum aynı kişi çıkmıyo. Çoğunluk ne derse onu yap. Başvurun kabul edildiyi görene kadar devam et. Ödemeyi yapmayı unutma.
Aslansın benim de hukuk :)kızlarr ben bu bölümü yeni keşfettim desem
mezunum tekrar hazırlanıyorum. hedef tıp :) :)
Ben bireysel yaptım kartla ödedimKızlar sınav başvuru merkezlerini nerden bulabiliriz ben bulamadım..
Atmlerde sorun var ya
Bende başkasına dedim.. Başka yerde yapabilirse o yapıcak.. Olmazsa kart.. Hayır anlamıyorum kartı olmayan köylerde yaşayan insanlar ne yapıcak.. Yazık biçoğu karda kışta halledebilmek için ilçeye geliyolar eli boş dönüyolar..Ben bireysel yaptım kartla ödedim
Bence başkasına güvenme. Yapamaz edemez falan. Paranı yatırt kendin yap başvurunuBende başkasına dedim.. Başka yerde yapabilirse o yapıcak.. Olmazsa kart.. Hayır anlamıyorum kartı olmayan köylerde yaşayan insanlar ne yapıcak.. Yazık biçoğu karda kışta halledebilmek için ilçeye geliyolar eli boş dönüyolar..
Yok abime dedim zaten de.. olmazsa ben yapacam zaten :)Bence başkasına güvenme. Yapamaz edemez falan. Paranı yatırt kendin yap başvurunu
harika :)Aslansın benim de hukuk :)
o niyeymiş ?bu sene hukuk ve tıbbın taban puanlarını ve kontenjan sayısını yök belirliyormuş . Seneye de tüm bölümler için yapacaklarmış bu uygulamayı ...
o niyeymiş ?
Hey gidim hey ya.. sistem komple değişmeden yine bir şey olmaz yine bir şey olmaz bence..toplama çıkarmayı bilmeyen adam mühendis oluyormuş özel üniversiteler sayesinde üniversitelerin kalitesini artırmak içinmiş kontenjan sayılarını azaltacaklarmış