2015 YGS-LYS BURAYA!

KIZLAR BENDE BUGUN KARAR VERDİM ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI MEZUNUYUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKULTESİ SOSYAL HİZMETLERİ KAZANMAK İSTİYORUM HANGİ KAYNAKLARI ÖNERİRSİNİZ SADECE SÖZELLERİ YAPICAM SAYISALA DOKUNMAYACAĞIM PUANIM DÜŞMESİN DİYE YARDIMCI OLURMUSUNUZ

KIZLAR BENDE BUGUN KARAR VERDİM ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI MEZUNUYUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKULTESİ SOSYAL HİZMETLERİ KAZANMAK İSTİYORUM HANGİ KAYNAKLARI ÖNERİRSİNİZ SADECE SÖZELLERİ YAPICAM SAYISALA DOKUNMAYACAĞIM PUANIM DÜŞMESİN DİYE YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Körfezi şiddetle öneriyorum.
Özellikle paragraf soruları aynı sınavdaki sorular gibi.
Ve tabi bir de karakök var gerçekten paragrafları çok iyi.
Bir de ygs türkçe için ales kaynaklı sorular çözmeni tavsiye ederim çünkü sorular ales sorularına benziyor.
Felsefe için fem.
Tarih körfez, fem, okyanus.
Coğrafya için de körfez olabilir.

arkadaşlar başvuruyla ilgili bir sorum var belki yardımcı olabilirsiniz.Şimdi ben 2013te kontenjansız bir açıköğretim programını kazandım ve kayıt olmadım, 2014 ygs ye başvururken öğretim durumuna "bir yükseköğretim programını kazandım ama kayıt olmadım" seçeneğini işaretledim, ve lys den sonra hiçbir tercih yapmadım, bu yıl tekrar sınava giricem, eğitim durumuna geçen yılki gibi mi işaretlemeliyim yoksa 2014 sonucum olan "herhangi bir yükseköğretim programına yerleştirilmedim" seçeneğini mi? ösym yi aradım ikisini de seçebilirisiniz dediler ama yine de emin olamadım

Kızlar nt de kitaplar indirimde. Ben maltepeleri 2-4-6 liraya aldım. 6 liraya edebiyat coğrafya 8li deneme aldım. 2 liraya konu anlatım kimya aldım. Bakın mutlaka..

arkadaşlar başvuruyla ilgili bir sorum var belki yardımcı olabilirsiniz.Şimdi ben 2013te kontenjansız bir açıköğretim programını kazandım ve kayıt olmadım, 2014 ygs ye başvururken öğretim durumuna "bir yükseköğretim programını kazandım ama kayıt olmadım" seçeneğini işaretledim, ve lys den sonra hiçbir tercih yapmadım, bu yıl tekrar sınava giricem, eğitim durumuna geçen yılki gibi mi işaretlemeliyim yoksa 2014 sonucum olan "herhangi bir yükseköğretim programına yerleştirilmedim" seçeneğini mi? ösym yi aradım ikisini de seçebilirisiniz dediler ama yine de emin olamadım
Canım hiç bilmiyorum. Ösym yi tekrae tekrar ara sen. Malum aynı kişi çıkmıyo. Çoğunluk ne derse onu yap. Başvurun kabul edildiyi görene kadar devam et. Ödemeyi yapmayı unutma.

Bende başkasına dedim.. Başka yerde yapabilirse o yapıcak.. Olmazsa kart.. Hayır anlamıyorum kartı olmayan köylerde yaşayan insanlar ne yapıcak.. Yazık biçoğu karda kışta halledebilmek için ilçeye geliyolar eli boş dönüyolar..
Bence başkasına güvenme. Yapamaz edemez falan. Paranı yatırt kendin yap başvurunu

ben sayısal 11. sınıf ogrencisiyim ilk 5 bin ta da ilk bine girmek istiyorum nasıl bir yol izlemem lazım ilk bine girmek çok mu imkansız ya da biraz geçmi kaldım lütfen bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi çok zor durumdayım

X