- Konu Sahibi vanilyalimuffin
yabancı dil sınavına da giricek miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli liseler var oralardan yapabilirsin mesela bakırköy ösym başvuru merkezleri diye arat atıyorum tabi. Oralardan hallediyorsun:)internetten başvurmaya çalıştım
şöyle diyor
Sistemde kayıtlı güvenlik sorusu ve cevabı bulunmadığından işleme devam edemezsiniz.
Şifre yenileme işlemi için Başvuru Merkezine gitmeniz gerekmektedir.
başvuru merkezi derken ösym mi yoksa neresi?
Pazartesi son ama.. Haftasonu yapabilirsiniz.. hiç yoktan yarın açık yerler vardır bencehenüz başvurmadım ben de pztsi ye kaldı galiba
Yapılmayacak.. ösym başvuru yapıldı yazıyorsa tamammerhabalar ben daha önce üni bitirdim şimdi yeniden giricem ygs sınavına yaşım 24 ilk ÖSYM den kaydımı yaptım sonra ziraate paramı yatırdım ama yeni sistem hakkında bilgim yok herhangi bi liseye gidip kayıt vs yapmak gerekiyor mu ??? beni alıntı yapıp cevplayın lütfen ÖSYM de sitesinde başvurunuz yapıldı diyo ama başka işlem yapılcak mı ???
Ösym ye girip ais.ten tc kimlik ve şifrenizle başvuru yapılıp yapılmadığına bakın..arkadaslar liseye gittim, bir evrak verdiler resmımı cektıler
gidip parayı yatırdım makbuz aldım baska bisi yapmak gerekiyor muydu?
tam ilgilenemedim acıkcası
yani form vs hicbisey yok elimde? sadece lisenin verdigi fotograflı evrak ve banka makbuzum var
Ygs ye girdikten sonra, bir hafta falan geçince sonuçları açıklarlar.. Eğer lys ye gireceksen Nisan gibi falan da tekrar gireceğin lys sınavlarına başvurusunu yaparsın.. Lys ye girdikten sonra puanlar açıklanınca da bikaç hafta içinde tercih kılavuzu yayınlanır ösym sitesinden sonra ona göre tercih yapılır :) daha var yani :)çıktı verdiler ama ne bilim eskiden kitapcık olurdu bişeyler olurdu, endişelendim elimdeki belgeler yeter yani?
ben yine de bi bakim sistemden
çok teşekkürler marcellocum...
peki tercihi nasıl yapıcaz? yani ne zaman?
Rica ederim ne demek :) her zaman yardımcı olurum.. özelden de yazabilirsin :)marcellocum cok tesekkur ederim bana kardeş gibi destek oldun
avukat olursam işlerine bakarım söz!
heheheh bakalım :)yehhu
bak inanıyorum bu lafı yazdım ya mutlaka tanısırız birgun!