2015 YGS-LYS BURAYA!

Canım hukuk bölümü önceden tm2 ile alıyodu ama artık tm 3 ile alıcakmış yani matematiğin etkisi daha da azaldı sanırım. lys2 ve lys5'e girmene gerek yok

cok tesekkurler

arkadaslar hukuk ısteyen kımler var? dersı nerden calısıyorsunuz ınternet ortamında onerebılecegınız matematık geometrı anlatımı var mı? ben sosyal cıkıslıyım

turkce cografya yaparım ama bu ıkısı korkutuyor lutfen yardımcı olun

burdan bı arkadas filan hoca dıye bır hocanın sayfasını vermıstı
vıdeolu ders anlatımı vardı bulamıyorum

ben aöf okumak için giricem sözel cıkıslıyım hepsine girmem mi gerekiyor yoksa en iyi olduğum 1 tanesi yeterli mi? lütfen biri beni aydınlatabilir mi başvuru yapacağım

arkadaslar babam tvde bısey ızledım ayın 20 sıne kadar osym ye basvurman gerekıyormus dedi
ben parayı odedim, ama cıktı almadım

başka bir basvuru vs yapıcak mıyım?

ayrıca sınava nerde gırıcegımı ne zaman ogrenıcem?

Kizlar moralim cok bozuk sinav yaklasiyor.Of.Geriliyorum artik.Eksiklerim var matematikten.Normalde aglamam pek ama gece olunca hic bir sey yapamadigimi gorunce cildiriyorum resmen lutfen destek verin bana

Anlıyorum seni benim ikinci hazırlanışım hala eksiğim var delirmek üzereyim ama sana önerim çıkmış soruları çöz kesinlikle canım çok yardımcı oluyor özellikle 12. sınıf konularından çıkanları çöz bir de mfciysen organiklerin çıkmış sorularını çöz biyolojide 2010 dan öncesini boşver çünkü değişen birçok şey var kafan karışmasın

arkadaşlar, sınavfa giriş için evrakı nerden alıcaz? ilk basamakta oldugu gıbı cafeden cıktı mı alıcaz?

ben 4 basamaga da gırıcem

4 ayrı evrak mı almam lazım?

ben de hiç çalışmadım iş güç nedeniyle..

Kizlar moralim cok bozuk sinav yaklasiyor.Of.Geriliyorum artik.Eksiklerim var matematikten.Normalde aglamam pek ama gece olunca hic bir sey yapamadigimi gorunce cildiriyorum resmen lutfen destek verin bana

Evet canım yine ayrı ayrı dordunu de al kimligini fakan aman diyim unutma hakkında hayırlısı olur inşallah başarılar

Kimsee varmııııııııı ?

Bu konudan bana bildiirm gelmiyo ya:/ alıntıdan gördüm. Daha önce alıntılayqn vqrsa o da gelmedi.

Kimler neleri tercih edicek kızlar?

Ben geçen sene bu konuyu açtım ama azmim çabuk tükendi beklediğim disiplin olmadı konuda.

Ve beklenen cümle BU SENE HAZIRLANICAM. evet bu kez gerçekten.....

açıköğretim için tercih yapıcaktım da dün yardım isticektim anlayamamıştım bişey ama hallettim sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…