-
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Canım hukuk bölümü önceden tm2 ile alıyodu ama artık tm 3 ile alıcakmış yani matematiğin etkisi daha da azaldı sanırım. lys2 ve lys5'e girmene gerek yokarkadaşlar, 4 yıllık hukuk isteyenler aşagıdaki sınavların hepsine birden mi girecek?
-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)-4 Sosyal Bilimler: 13 Haziran 2015
-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)-1 Matematik: 14 Haziran 2015
-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)-5 Yabancı Dil: 14 Haziran 2015
-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)-2 Fen Bilimleri: 20 Haziran 2015
-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)-3 Edebiyat-Coğrafya: 21 Haziran 2015
kızlar 190 almısım
lys basvurusu nereye yapılacak ,inşallah yine para odemıyoruz?
bir de hukuk için bu puan ekranında cıkan hangı tur gecerli?
hukuk hangı türle alıyor ?
Kızlaaaarrrr.. Fikrim geldi
Tek topic yapıyoruz. Ygs lys'ye beraber hazırlanıyoruz.
Katılanlar yorum atıyor ve başlıyoruz!Yorumlara herkes her gün muhakkak yazıyor o gün sınav için ne yaptığını
Ve bir de herkes biriyle eşleşiyorBiliyorsunuz konuşmalara artık katılımcı ekleyebiliyoruz. Dilerseniz aranızda maksimum katılımcıyla grup oluşturun dilerseniz iki kişi olun. Herkes eşleşeceği kişi yada kişileri yoruma yazsın lütfen eşleşeceği kişiden alıntı yaparak.
Peki eşleşmeyi neden yapıyoruz? Birebir ilgilenmek motivasyon ve kontrol sağlamak amaçlı.Yani herkes eşleştiği kişiye bugün naptın diye soracak Herkes birbirini ve özellikle kamkisini kontrol edecek!
Veeeeeeeee diyorum ki belli dönemlerde soru sayılarımızı kapıştıralım
kimler güveniyor kendine
Kizlar moralim cok bozuk sinav yaklasiyor.Of.Geriliyorum artik.Eksiklerim var matematikten.Normalde aglamam pek ama gece olunca hic bir sey yapamadigimi gorunce cildiriyorum resmen lutfen destek verin bana
arkadaşlar, sınavfa giriş için evrakı nerden alıcaz? ilk basamakta oldugu gıbı cafeden cıktı mı alıcaz?
ben 4 basamaga da gırıcem
4 ayrı evrak mı almam lazım?
ben de hiç çalışmadım iş güç nedeniyle..
Evet canım yine ayrı ayrı dordunu de al kimligini fakan aman diyim unutma hakkında hayırlısı olur inşallah başarılar
Bu konudan bana bildiirm gelmiyo ya:/ alıntıdan gördüm. Daha önce alıntılayqn vqrsa o da gelmedi.
Kimler neleri tercih edicek kızlar?
Ben geçen sene bu konuyu açtım ama azmim çabuk tükendibeklediğim disiplin olmadı konuda.
Ve beklenen cümle BU SENE HAZIRLANICAM. evet bu kez gerçekten.....
Ya bu sene çalışalım. Özelden haberleşelim senle. İrtibatta kalalım. Burda herkes saldı. disiplin bulamadık.Bende seneye hazirlanicam canlar ya.Okul oncesi falan geliyoda gitmicem