2015 YGS-LYS BURAYA!

arkadaslar hukuk tm2 mı yoksa tm3 mu bu yıl? nereyi yazabılırım puanlarım dusuk
tm2 --256
tm3- 276

ne dersiniz gırebılıyor muyum ozel hukuklara?

arkadaslar hukuk tm2 mı yoksa tm3 mu bu yıl? nereyi yazabılırım puanlarım dusuk
tm2 --256
tm3- 276

ne dersiniz gırebılıyor muyum ozel hukuklara?
Tm3 canım. Sıralamana bak. Bide istediğin yerin sıralamasına bak. Tutmayanlardan tutanlara doğru sırala. Mesela 120.000sin diyelim. 90.000 den başla. Zaten 30 tane hakkın var. Olmayanlardan olanlara doğru git. En sonlara da kesin olanları yaz. Tamamen sonlar da senden düşün olup yüzde yüz gelicek olanları yaz.

Ya bu sene çalışalım. Özelden haberleşelim senle. İrtibatta kalalım. Burda herkes saldı. disiplin bulamadık.

Ben bu sene ciddi anlamda her seyi atacagim canim benim sende oyle yap sadece belirli zamanlarda internet kullanacagim cunku bir baska sansim yok.Herkes saldidan ziyade yas araligindan dolayi pek kimse yok :/

ya kızlar şeyi anlamadım

şimdi 2015 taban puanları acıklanmıs ya, o tamam

peki ben evrakımda, 2 sutun halinde puanlar var

solda;sınav puanları ve başarı türü

sağda yerleştirme puanları ve başarı sıralaması diyor

şimdi ben hangisine bakıcam, çünkü sol sutuna göre puanım düşük, sağ sutuna gore nispeten yüksek

hangisine bakılacak?

kızlar şahsi görüşüm tabi yine de siz bilirsiniz ama sınava hazırlanırken bu tarz forumların pek faydalı olacağını düşünmüyorum veya öyle birbirinizi motive edip çalışacağınız insan varsa bile çok zor bulunur sizinle aynı şehirde olup aynı sınava hazırlanan bi arkadaşınız kütüphanelere etüt merkezlerine falan birlikte gidin düzeni oturtun bi süre sonra rutin şeklini alır birbirinizi motive edersiniz günlük şu kadar çalışıcam deyip onu yapmaya çalışırsınız ya da yani bilmiyorum kısaca demek istediğim bence burası öyle çok faydalı olmaz ders çalışmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…