- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Sıfır kitap var mı elinde canım.. Uygun fiyattan verebilirsen aradığım varsa konuşabilirizBenim ikinci senem oldu gideceğim kızlar ben ama size elimden geleni yaparım kitap falan dahil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıfır kitap var mı elinde canım.. Uygun fiyattan verebilirsen aradığım varsa konuşabilirizBenim ikinci senem oldu gideceğim kızlar ben ama size elimden geleni yaparım kitap falan dahil
Tm3 canım. Sıralamana bak. Bide istediğin yerin sıralamasına bak. Tutmayanlardan tutanlara doğru sırala. Mesela 120.000sin diyelim. 90.000 den başla. Zaten 30 tane hakkın var. Olmayanlardan olanlara doğru git. En sonlara da kesin olanları yaz. Tamamen sonlar da senden düşün olup yüzde yüz gelicek olanları yaz.arkadaslar hukuk tm2 mı yoksa tm3 mu bu yıl? nereyi yazabılırım puanlarım dusuk
tm2 --256
tm3- 276
ne dersiniz gırebılıyor muyum ozel hukuklara?
Ya bu sene çalışalım. Özelden haberleşelim senle. İrtibatta kalalım. Burda herkes saldı. disiplin bulamadık.
Ben de aynneeen öyle yapıcam.Ben bu sene ciddi anlamda her seyi atacagim canim benim sende oyle yap sadece belirli zamanlarda internet kullanacagim cunku bir baska sansim yok.Herkes saldidan ziyade yas araligindan dolayi pek kimse yok :/
Ben de aynneeen öyle yapıcam.
Mecburum kazanmaya
Nelere ihtiyacın var? Bulabilirsem gönderirim. Gerçi bizden hazırlanan yok hepsi dağıtmıştrBende canim benim
Ya kizlar acaba elinde fazla kitabi olanlar varsa yazabilirler mi? ?
Nelere ihtiyacın var? Bulabilirsem gönderirim. Gerçi bizden hazırlanan yok hepsi dağıtmıştr
tercihleri online yapabiliyor muyuz arkadaslar?
bir de hukuktaki 150 bin barajı ne oldu?