- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
-
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #7.581
Çok saol cnm dostlar sagolsun rabbim geri de kalanlara ömür versınBaşın sağolsun canım.. Çok zor uzaklar çok haklısın ama kızın için kendini iyi tut, kuyruğuna geldik artık önceliğimiz şu çocukları sağsalim doğurmak
başın sağolsun canım üzme kendını bebii düşnÇok saol cnm dostlar sagolsun rabbim geri de kalanlara ömür versın
Saol cnm . Ztn onu düşünüyorum başka yolu kalmıyo pek insanınbaşın sağolsun canım üzme kendını bebii düşn
İnş cnm hayırlı sekılde tutar bebişin tutar bu defabuarada bende dondurulmusa baslıycammm
yapıcak bısey yok hayat devam edıyor cok zor biliyorum ama hayatSaol cnm . Ztn onu düşünüyorum başka yolu kalmıyo pek insanın
inşallah kızım cok ıstıyor..ben bu kadar kardes ısteyen cocuk görmedım valla..geçenlerde mutfakta oturuyoruz.anne benım neden kardesım yok.dedı...istermısın kı dedım.evet dedı.senın bebek odanda uyur ama dedım.uyusun ben abla odamda yatıyorum anne dedı.eee oyuncaklarınlada oynamak ıster beraber oynarız dedı..tamam alırım sana kardes dedımİnş cnm hayırlı sekılde tutar bebişin tutar bu defa
çok zor cnm tabiki rabbim soğukluğunu veriyo az az .inşallah kızım cok ıstıyor..ben bu kadar kardes ısteyen cocuk görmedım valla..geçenlerde mutfakta oturuyoruz.anne benım neden kardesım yok.dedı...istermısın kı dedım.evet dedı.senın bebek odanda uyur ama dedım.uyusun ben abla odamda yatıyorum anne dedı.eee oyuncaklarınlada oynamak ıster beraber oynarız dedı..tamam alırım sana kardes dedım
inşallah canım.çok zor cnm tabiki rabbim soğukluğunu veriyo az az .
Cnm bnm ya inş olur bu defa arkadaş arıyo işte çocuk kndıne kızının duşları bu defa kabul olucak :)
Kimse yazmıyo pek . Bn pek iyi degılım anneannemi kaybetmek üstüne midemi üşütmek sonra grip mahvetti bni nefes alamıyorum . Bugün kontrolüm vardı dogum heran olabılr dedi doktor bekliyoruz artık . Bi arkadaşımdan duymuştum hurma rahimde açılma yapıyormuş çok rahatsız hissediyorum kendimi 38+4 deyim ve gerçekten çok zor karnım daha da asa indi :/ herşey hazır bnm . Sen naptın cnm ?Kızlar herkes iyi mi? Çoook gerilerde buldum topiğimizi. Nasılsınız son ayımızda heyecan dorukta bekliyoruz artık.. Eksik gedik bişeler kalmadı dimi toparlandık artık
Kızlar herkes iyi mi? Çoook gerilerde buldum topiğimizi. Nasılsınız son ayımızda heyecan dorukta bekliyoruz artık.. Eksik gedik bişeler kalmadı dimi toparlandık artık
Kimse yazmıyo pek . Bn pek iyi degılım anneannemi kaybetmek üstüne midemi üşütmek sonra grip mahvetti bni nefes alamıyorum . Bugün kontrolüm vardı dogum heran olabılr dedi doktor bekliyoruz artık . Bi arkadaşımdan duymuştum hurma rahimde açılma yapıyormuş çok rahatsız hissediyorum kendimi 38+4 deyim ve gerçekten çok zor karnım daha da asa indi :/ herşey hazır bnm . Sen naptın cnm ?
Saol cnm allah razı olsun ne diyelim dostlar sagolsun . Bu sekılde hiç uyku yok en azından doğmuş olsa vücudum biraz rahat olucak hepsi üst üste gelince kötü oldum biraz .Ben pek uğrayamıyorum artık, bebişler baya yoruyor, günde 2 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum, bir de üstüne bebek görmeye gelen misafirler ( sanki kaçıyorum.)
Özgecan başın sağolsun canım.. iyice sona yaklaştın, Allah kolaylık versin..hurmanın doğumu kolaylaştırdığı doğru bol bol ye grip için ıhlamur içebilirsin..ben günde bi fincan içiyordum..güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah..
Ben 36+4 teyim. Cumaya kontrolüm var. Gece uyku sıkıntı bende de ama iyiyim cok şükür. Dayan özgecim kaldı 1 haftan. Benim de eşim grip oldu, cok tedirginim insallah geçmez banaKimse yazmıyo pek . Bn pek iyi degılım anneannemi kaybetmek üstüne midemi üşütmek sonra grip mahvetti bni nefes alamıyorum . Bugün kontrolüm vardı dogum heran olabılr dedi doktor bekliyoruz artık . Bi arkadaşımdan duymuştum hurma rahimde açılma yapıyormuş çok rahatsız hissediyorum kendimi 38+4 deyim ve gerçekten çok zor karnım daha da asa indi :/ herşey hazır bnm . Sen naptın cnm ?
Dikkat et cnm eger gribi ağır gecirenlerdensen uzak dur mümkün olduğunca esinden bna eşimden geçti bu . Dayanılacak gbi degıl artık hiç uyku yok o yüzden sinirli agresif oldum bide burda ultrason fılan yok çocuğun suyu gelse yada diğer seyler olsa Bn belki anlamıcam bunu özellikle söyledim buna rağmen sancıma bile bakmadılar sancı çıkıyo mu dıye resmen çocuğum Allah'a emanet sekılde doğacak . Sinirden karnım kas katı oldu . Bu arada cnm eşin evdeyse devamlı maske kullan dıkkst et. Bı arada kızım 3 kilo 300 gr doğacakmışBen 36+4 teyim. Cumaya kontrolüm var. Gece uyku sıkıntı bende de ama iyiyim cok şükür. Dayan özgecim kaldı 1 haftan. Benim de eşim grip oldu, cok tedirginim insallah geçmez bana
Özel hastane yokmu yaa git gir ultrasona baktir bebege canimDikkat et cnm eger gribi ağır gecirenlerdensen uzak dur mümkün olduğunca esinden bna eşimden geçti bu . Dayanılacak gbi degıl artık hiç uyku yok o yüzden sinirli agresif oldum bide burda ultrason fılan yok çocuğun suyu gelse yada diğer seyler olsa Bn belki anlamıcam bunu özellikle söyledim buna rağmen sancıma bile bakmadılar sancı çıkıyo mu dıye resmen çocuğum Allah'a emanet sekılde doğacak . Sinirden karnım kas katı oldu . Bu arada cnm eşin evdeyse devamlı maske kullan dıkkst et. Bı arada kızım 3 kilo 300 gr doğacakmış
Yok cnm özel yok burdaÖzel hastane yokmu yaa git gir ultrasona baktir bebege canim
Özgecim lütfen stresin seni yenmesine izin verme. Sona yaklaştıkça geriliyoruz ama diren, sen en basından beri o hastanelere gidiyorsun. Allah'ın izniyle sağsalim doğacak kızlarımız. Bi de kötü düşünüp kötüyü çağırma. Suyun geldiğinde hissedeceksin bunu, ciddi anlamda Bi miktarmış. Sen içini ferah tut ve herşeyin yolunda gideceğine gönülden inan lütfen. Hissettiğimiz tüm duygular bebeklerimize yansıyor, 9 aydır huzurla ağırlıyoruz misafirlerimizi, misafirlik biterken germeyelim bebeklerimiziDikkat et cnm eger gribi ağır gecirenlerdensen uzak dur mümkün olduğunca esinden bna eşimden geçti bu . Dayanılacak gbi degıl artık hiç uyku yok o yüzden sinirli agresif oldum bide burda ultrason fılan yok çocuğun suyu gelse yada diğer seyler olsa Bn belki anlamıcam bunu özellikle söyledim buna rağmen sancıma bile bakmadılar sancı çıkıyo mu dıye resmen çocuğum Allah'a emanet sekılde doğacak . Sinirden karnım kas katı oldu . Bu arada cnm eşin evdeyse devamlı maske kullan dıkkst et. Bı arada kızım 3 kilo 300 gr doğacakmış