- 10 Mart 2010
- 440
- 381
-
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #7.601
maşallah canım sağ salim dogsun inşallah.Dikkat et cnm eger gribi ağır gecirenlerdensen uzak dur mümkün olduğunca esinden bna eşimden geçti bu . Dayanılacak gbi degıl artık hiç uyku yok o yüzden sinirli agresif oldum bide burda ultrason fılan yok çocuğun suyu gelse yada diğer seyler olsa Bn belki anlamıcam bunu özellikle söyledim buna rağmen sancıma bile bakmadılar sancı çıkıyo mu dıye resmen çocuğum Allah'a emanet sekılde doğacak . Sinirden karnım kas katı oldu . Bu arada cnm eşin evdeyse devamlı maske kullan dıkkst et. Bı arada kızım 3 kilo 300 gr doğacakmış
Orlando Bayadır görünmüyodun. Hersey yolunda mı, keyfin yerinde miMerhaba Arkadaşlar,
Yazamasamda hepinizi takip ediyorum. Okuyorum yani topiğimizi.
Bugünlere erişmek gerçekten mucize gibi. Transfer -toplama günleri geldikçe aklıma okadar çok şükrediyorumki. Ben 7 ayı geçtim çok şükür. Doğum yapan arkadaşları terbik ederim. Bebişler sağlıkla hayırla büyür inşallah.
Hala denemeler yapan arkadaşlara ve doğum yapacaklara sürekli dua ediyorum. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün .
Sevgiler.
Öyle oluyo tabıkı az kaldı hayırlı sekılde gecsın inşÖzgecim lütfen stresin seni yenmesine izin verme. Sona yaklaştıkça geriliyoruz ama diren, sen en basından beri o hastanelere gidiyorsun. Allah'ın izniyle sağsalim doğacak kızlarımız. Bi de kötü düşünüp kötüyü çağırma. Suyun geldiğinde hissedeceksin bunu, ciddi anlamda Bi miktarmış. Sen içini ferah tut ve herşeyin yolunda gideceğine gönülden inan lütfen. Hissettiğimiz tüm duygular bebeklerimize yansıyor, 9 aydır huzurla ağırlıyoruz misafirlerimizi, misafirlik biterken germeyelim bebeklerimizi
Orlando Bayadır görünmüyodun. Hersey yolunda mı, keyfin yerinde mi
Evet canım az kaldı beklemedeyim.. Senin de az kaldı, gelsin bizde onlarla uğrasalımHersey yolunda canim cok sukur. Gun sayiyorum. Senin de cok az kalmis. Heyecan doruktadir:)
Rabbim yar ve yardımcısı olsun inş cnm haber edersin bize doğumdan cıkıncaKızlar pamukprenses arkadasımız bu sabah doguma gitti.dua edelim sağ salim haberlerini alalım .minnoşşarımızın ve arkadasımızın
Zencefili rendele süzme bal koy biraz içine onu ye cnm tek bnmkini bu hafifletti . Zencefil taze olucak amaKızlar korktuğum başıma geldi resmen, grip oldum. Ne yapabilirim sizce
Selamlar hanımlar.Kızlar rahım ağzına dıkış attıran varmı. Bebek duşmesn dye
inşallah henüz haber alamadık.hep yeni arkadaslar var cogunu tanımiyorum:-(Rabbim yar ve yardımcısı olsun inş cnm haber edersin bize doğumdan cıkınca
Teşekkür ederm allahm kucagmıza almayı nasp etsn ınsallah pekı agrılı bı ıslemmı ıllede uyutularkmı yaplması gerek bırde doktorm acıllık durum yok bakarz duruma göre su zamn gel yapalm derım dedıSelamlar hanımlar.
Bende sessiz takipçilerdenim.17haziranda dondurulmuş transferim oldu.1.bebeği 20haftalıkken rahim ağzı yetmezliğinden kaybettik.şimdi 36.haftadayım. Kocişim dikiş mevzusunu sormuşsun.önceki bebekte 19.haftada sıkıntı olunca dikiş atılmıştı.ama 1hafta sonra bebeği kaybetmiştik. Şimdiki bebeğimde tedbiren 14.haftada tedbiren dikiş atıldı rahim ağzına. Başından beri yatıyorum ben. Kalkmak iş yapmak falan yok. Az kaldı çok şükür. Buarada özge başın sağolsun.ben burayı hep okuduğum için baya tanıdım artık sizi :)
Teşekkür ederm allahm kucagmıza almayı nasp etsn ınsallah pekı agrılı bı ıslemmı ıllede uyutularkmı yaplması gerek bırde doktorm acıllık durum yok bakarz duruma göre su zamn gel yapalm derım dedı
Bnde tanımıyorum çok aslında :/ pamuk da ikiz di degıl miinşallah henüz haber alamadık.hep yeni arkadaslar var cogunu tanımiyorum:-(
Evet ikiz bir kız bir erkek iyidirde yazamıyordur diyorum benBnde tanımıyorum çok aslında :/ pamuk da ikiz di degıl mi
Ağir iş yapma yeter canim .nasıldı embiriyo durumumerhaba güzel anneler nasılsınız,dün buz bebeklerimi aldım çok şükür bugün ilk günüm,nelere dikkat etmeliyim kızlar,doktorlar pek birşey söylemiyorlar endişe içindeyim evde de herkes birşey söylüyor,tavsiyelerinize ihtiyacım var :)