- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
-
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
Hosgeldin cnm:)Geldim nihayet.topik ismi çıkmıyor aramadan bulamayanlara şöyle tarif edin özgemavinin profilindeki mesaja tıklasınlar orda çıkıyor
Insallah mujdelerimizi burdan duyururuz.. bizde simdi kocisle film actik azcik giremeyebilirim ama ara ara gene kacamak bakarim benkızlar selamlar... yağmura çok fena yakalandım. ancak gelebildim. umarım burası son yerimiz olur.
Geldim nihayet.topik ismi çıkmıyor aramadan bulamayanlara şöyle tarif edin özgemavinin profilindeki mesaja tıklasınlar orda çıkıyor
Belinda soyleyince, yoksa bulamazdim. Ozelden haber vermek lazimBen de ozge maviyi takiple buldum
Merhaba canım.. Zor oldu ama buluştuk nihayet. Topik kapandığı icin geçmiş konuşmalarımıza bakamıyorum. Bacaklarda agrı sende vardı diye hatırlıyorum. Hala devam ediyo muBuldummmm sizii.:))))
Cnm bulmussun iyi sevindim:)Belinda soyleyince, yoksa bulamazdim. Ozelden haber vermek lazim
Merhaba canım.. Zor oldu ama buluştuk nihayet. Topik kapandığı icin geçmiş konuşmalarımıza bakamıyorum. Bacaklarda agrı sende vardı diye hatırlıyorum. Hala devam ediyo mu