- 17 Aralık 2013
- 1.079
- 1.254
-
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #7.541
Ayyy demek zaman geldi.Allahım bahtlarını açık etsin.sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın inşlh.Benimde bugün transferim vardı.Durumumdan dolayı tek embriyo konuldu bu kez.doğuma giderken benim için de dua eder misin cnmYazarım yazarım inşaallah..
Ayyy demek zaman geldi.Allahım bahtlarını açık etsin.sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın inşlh.Benimde bugün transferim vardı.Durumumdan dolayı tek embriyo konuldu bu kez.doğuma giderken benim için de dua eder misin cnm
anneceren cnm güle güle gidip güle güle gel inş dualarım seninle bnm sende bna dua et kızçem sag saglim doğsun doktorların dediği hiç bişiy çıkmasın .
Ayrıca su nst olayı süper ne gzl gidin imkanınız varsa nst yaptırın bnm yrrımede yaptırın Bn hissetmedim hiç öyle seyleri Allah'a emanet dogucak kızım resmen( dün bi arkadaş aradı gelinlerinin sancısı tutmuş persembeden cumartesi doğmuş bebek ve bebeğin suyu kalmamış şimdi 7 gün kuvezde kalacakmış suyu kalmıyo onu bile bilen yok (
Bize hemen haber et cnm mrk ederiz bak bekliycez bugün dinlen baya yarın yorucu bi gün olucaktır dinlen ayaklarını uzat . Duha suresini oku 7 defa pirince doguma girmeden önce onları ye gir unutmaEderim tabi canım, inşaallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder bebişini sana..Güzel günler yaşayalım bebeklerimizle..
Özgecan canım hiç merak etme, senin de günün az kaldı inşaallah sağ salim alacaksın kızını kucağına..dualarım sizlerle olacak..Rabbim hepimize yardım etsin..
Ayyy az kaldı canım ben heyecanlandım yumuk yumuk paşalar geliyor inşallah anestezin nasıl olcak belli mi
Bize hemen haber et cnm mrk ederiz bak bekliycez bugün dinlen baya yarın yorucu bi gün olucaktır dinlen ayaklarını uzat . Duha suresini oku 7 defa pirince doguma girmeden önce onları ye gir unutma
Allah yardimcin olsun bende aynı duygular içerisindeyim rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin benim ilk denemem ne dusuncegimi bilmiyorum allahım isteyen herkeze tattirsin evlat kokusunuArkadaşlar aylar önce sizlerle başlamıştık bu yola ve birçoğumuz hamilelik heyecanını beraber yaşadık.Allahın takdiridir ki yolumun yarısında bebeklerimi kaybettiğimde ayrılmak zorunda kaldım sizlerden.şimdi görüyorum ki bazılarınız almış bebekleri kucağına,bazılarınız da gün sayıyor.Allah hepinizin evladını bir an önce kavuştursun size.Ben 4 ay sonra başladığım Tedaviyi bugün yapılan 1 tane 5. Gün embriyo transferi ile sonlandırdım.Bundan sonra takdir Allah'ımın. Şu anda sizin dualarınızın çok Kıymetli olduğunu biliyorum.Ne olur benim için bikez olsun Allah'a dua edin.çok yoruldum kızlar çokk
amin canım Allah kurtarsın...Bugün hosmn ve oğullarının günü.. Sayfamıza da not etmiş olalım. Allah sağlıklıda sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, bi avazda kurtarsın insallah
allahım isteyen herkese nasip etsin. ilk tedavimden beraberdik ben de bebeğimi kaybetmeseydim aynı şeyleri aynı zamanlarda yaşayacaktık. ( HAziran BAşı) Allahım bana nasip etmedi.Ayyy çok heyecan verici. İnşallah sağ salim kurtulurlar kolay geçer ameliyatı. İlk günleri hatırlıyorum da. Kese görme heyecanı ardından kalp atışları. Derken cinsiyet öğrenme heyecanı. Sonrasında ciciler alma alışveriş, çanta hazırlama derken kimimiz aldı yavrusunu kucağına kimimiz almak üzere şurada sayılı günlerimiz kaldı meleklerimize kavusmaya. Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Transfer olan arkadaşlar sizlerin de inşallah mucizeleriniz size bu anları yaşatır. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin. Aminnnnnn.
Ben beta hcg wereceğim günün akşamı siddetli agrı cekmiştim 9.gün akşamı yani başlamıştım ağlamya olmadı diye.ertesi gün beta verdim sonuc pozitif.Rabbim sana da nasip etsn insallah o yerleşme agrısıdr :)Merhaba arkadaşlar benim transferim oldu transferimin 8.günü çok heycanliyim belirti aramak istemiyorum ama kasık ağrım var sizler neler yasamistiniz
Canim cok sevindim senin adına rabbim nasip ettiyse olur tabi ben ya nasip diye çıktım bu yola cumartesi kan testi yapcam dualarinizi bekliyom canımBen beta hcg wereceğim günün akşamı siddetli agrı cekmiştim 9.gün akşamı yani başlamıştım ağlamya olmadı diye.ertesi gün beta verdim sonuc pozitif.Rabbim sana da nasip etsn insallah o yerleşme agrısıdr :)
Amin canım inşallah senin de bebeğin içinde büyümeye başlamıştır . Benim 3. Tedavi de geldi yavrum çok şükür inşallah sağlıkla da dünyaya gelir.allahım isteyen herkese nasip etsin. ilk tedavimden beraberdik ben de bebeğimi kaybetmeseydim aynı şeyleri aynı zamanlarda yaşayacaktık. ( HAziran BAşı) Allahım bana nasip etmedi.
Sağlıkla Kucağına alırsın inşallah...
Çok fazla istemişler canım yaa. Ben transfer oldu sanmıştım kusura bakma inşallah bi sonraki nde rabbim aratmadan verir yavrunu.arkadaşlar şu anda şok oldum
hastaneden aradılar yarım kalan tedavim için 2560 tl istediler.
ben de 8 adet iyi arkadan gelen 4-5 adet yumurta vardı ve iyi olanların birinin çapı 19 diğer ikici 16 diğer 3-4 taneside 13-14 çaplarında iken ben den sadece 4 adet yumurta toplandı. bunun 1 anormal 2 si geriden geliyor 1 de döllenmedi.
offf ne bileyim 1 haftadır aramadılar biz de dedik heralde sürekli gittiğimiz için ücreti ücüncü tedavi aşamasında ama en maxcimum 1000 düşünmüştük.
bir arkadaşımız bana bilgi verirsin demişti ama şu anda sinirden unuttum. canım kusura bakma .
ama tedavi yarımda kalsa senden ücret alıyorlar