2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlarrr doğdu benim küçük erkeklerim, Allah a şükürler olsun..
Bebişler de ben de çok iyiyiz, 2780-2770 doğdular, kuvöze girmediler, sabah beri yanı başımdalar..:)) Rabbim herkese nasip etsin inşaallah bu mutluluğu..ben geçirdim sıradaki arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin...
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah çok sevindim benim yerime de kokla miss gibi kokularını çek içine

Bebişler de ben de çok iyiyiz, 2780-2770 doğdular, kuvöze girmediler, sabah beri yanı başımdalar..:)) Rabbim herkese nasip etsin inşaallah bu mutluluğu..ben geçirdim sıradaki arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin...
Cnmmm rabbim uzun ömür versin inş :) allah analı babalı büyütsün ayy ne sevimlidir şimdi onlar :) Ağrı'n sızın var mı

Gozunuz aydın ne guzel bi mutluluktur yaa masallah anali babalı buyusunler hayirli evlat olsunlar insallah

Canimm gozun aydin allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah darisi diger arkadaslarimizin basina :KK71:sanirim sirada ozge var:KK64:

Cnmmm rabbim uzun ömür versin inş :) allah analı babalı büyütsün ayy ne sevimlidir şimdi onlar :) Ağrı'n sızın var mı

Teşekkür ederiz canım, az kaldı senin de.. sevimli olmazlar mı hiç, biri ağlayınca diğeri de ağlıyor.:))
Ağrı kesici yapıyorlar canım, ağrı olmuyor, sadece sezeryan yeri içten içten çok acıyor..en önemlisi de sonda takmadılar şükürler olsun :)

Teşekkür ederiz canım, az kaldı senin de.. sevimli olmazlar mı hiç, biri ağlayınca diğeri de ağlıyor.:))
Ağrı kesici yapıyorlar canım, ağrı olmuyor, sadece sezeryan yeri içten içten çok acıyor..en önemlisi de sonda takmadılar şükürler olsun :)
Birbirlerinde benziyor mu :) çok şükür saglıklısınız cnm o kdr Ağrı normal inş daha iyi olursunuz :) bnm yerime öp cnm onları :)

Birbirlerinde benziyor mu :) çok şükür saglıklısınız cnm o kdr Ağrı normal inş daha iyi olursunuz :) bnm yerime öp cnm onları :)

Çift yumurtalar ama benziyorlar bir birlerine.:) öperimm öpmem mii, minicik ayaklarından öperim.:)) Allah a şükürler olsun, ağrı hiçbir şey.

canım analı babalı büyüsünler... Sağlıklı bir şekilde ne güzel bir duygu allahım ayırmasın.
Allahım isteyen herkese nasip inşallah..

Gözün aydın canım. Rabbim hep iyi günlerini göstersin. Darısı sırayla bizlere

Gözün aydın canım Allah anali babalı büyütsün inşallah çok sevindim darısı başımiza

Gözün aydın canım. Rabbim hep iyi günlerini göstersin. Darısı sırayla bizlere

Teşekkür ederim canım, Rabbim herkese nasip etsin inşaallah..

Gözün aydın canım Allah anali babalı büyütsün inşallah çok sevindim darısı başımiza

Aminn canım, çok çok teşekkür ederiz..darısı hepinizin başına inşaallah..çokk güzell.:)

Günaydın kızlar.. Herkes iyi mi? Ben iyiyim cok şükür, haftaiçi doktora gittim, Bebeğin başı doğum kanalına girmiş dedi Dr. Ağrı sızı kanama su gelmesi olursa geliyosun hemen dedi. Doğum kanalına girme konusu beni bi ürpertti, heran bişe olabilir mi diye tedirginim:)

Günaydın kızlar.. Herkes iyi mi? Ben iyiyim cok şükür, haftaiçi doktora gittim, Bebeğin başı doğum kanalına girmiş dedi Dr. Ağrı sızı kanama su gelmesi olursa geliyosun hemen dedi. Doğum kanalına girme konusu beni bi ürpertti, heran bişe olabilir mi diye tedirginim:)
Günaydın cnm Bn pek ıyı sayılmam çok kötüyüm aslında anneannem vefat etmiş omu ögrendim bebeğim dersen Bn bunu öğrenince çok kötü akıntım oldu doktora gıttık hemen vücudum bakteri kapmış . Görememek yanlarında olamamak çok kötü nefes alamıyorum Bn ya

Günaydın cnm Bn pek ıyı sayılmam çok kötüyüm aslında anneannem vefat etmiş omu ögrendim bebeğim dersen Bn bunu öğrenince çok kötü akıntım oldu doktora gıttık hemen vücudum bakteri kapmış . Görememek yanlarında olamamak çok kötü nefes alamıyorum Bn ya
canım allah sabır versin ve mekanı cennet olsun...

Başın sağolsun canım.. Çok zor uzaklar çok haklısın ama kızın için kendini iyi tut, kuyruğuna geldik artık önceliğimiz şu çocukları sağsalim doğurmak

X