2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Merhaba Arkadaşlar,
Yazamasamda hepinizi takip ediyorum. Okuyorum yani topiğimizi.
Bugünlere erişmek gerçekten mucize gibi. Transfer -toplama günleri geldikçe aklıma okadar çok şükrediyorumki. Ben 7 ayı geçtim çok şükür. Doğum yapan arkadaşları terbik ederim. Bebişler sağlıkla hayırla büyür inşallah.

Hala denemeler yapan arkadaşlara ve doğum yapacaklara sürekli dua ediyorum. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün .
Sevgiler.

Dikkat et cnm eger gribi ağır gecirenlerdensen uzak dur mümkün olduğunca esinden bna eşimden geçti bu . Dayanılacak gbi degıl artık hiç uyku yok o yüzden sinirli agresif oldum bide burda ultrason fılan yok çocuğun suyu gelse yada diğer seyler olsa Bn belki anlamıcam bunu özellikle söyledim buna rağmen sancıma bile bakmadılar sancı çıkıyo mu dıye resmen çocuğum Allah'a emanet sekılde doğacak . Sinirden karnım kas katı oldu . Bu arada cnm eşin evdeyse devamlı maske kullan dıkkst et. Bı arada kızım 3 kilo 300 gr doğacakmış
maşallah canım sağ salim dogsun inşallah.

Merhaba Arkadaşlar,
Yazamasamda hepinizi takip ediyorum. Okuyorum yani topiğimizi.
Bugünlere erişmek gerçekten mucize gibi. Transfer -toplama günleri geldikçe aklıma okadar çok şükrediyorumki. Ben 7 ayı geçtim çok şükür. Doğum yapan arkadaşları terbik ederim. Bebişler sağlıkla hayırla büyür inşallah.

Hala denemeler yapan arkadaşlara ve doğum yapacaklara sürekli dua ediyorum. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün .
Sevgiler.
Orlando Bayadır görünmüyodun. Hersey yolunda mı, keyfin yerinde mi

Özgecim lütfen stresin seni yenmesine izin verme. Sona yaklaştıkça geriliyoruz ama diren, sen en basından beri o hastanelere gidiyorsun. Allah'ın izniyle sağsalim doğacak kızlarımız. Bi de kötü düşünüp kötüyü çağırma. Suyun geldiğinde hissedeceksin bunu, ciddi anlamda Bi miktarmış. Sen içini ferah tut ve herşeyin yolunda gideceğine gönülden inan lütfen. Hissettiğimiz tüm duygular bebeklerimize yansıyor, 9 aydır huzurla ağırlıyoruz misafirlerimizi, misafirlik biterken germeyelim bebeklerimizi
Öyle oluyo tabıkı az kaldı hayırlı sekılde gecsın inş

Kızlar rahım ağzına dıkış attıran varmı. Bebek duşmesn dye
Selamlar hanımlar.
Bende sessiz takipçilerdenim.17haziranda dondurulmuş transferim oldu.1.bebeği 20haftalıkken rahim ağzı yetmezliğinden kaybettik.şimdi 36.haftadayım. Kocişim dikiş mevzusunu sormuşsun.önceki bebekte 19.haftada sıkıntı olunca dikiş atılmıştı.ama 1hafta sonra bebeği kaybetmiştik. Şimdiki bebeğimde tedbiren 14.haftada tedbiren dikiş atıldı rahim ağzına. Başından beri yatıyorum ben. Kalkmak iş yapmak falan yok. Az kaldı çok şükür. Buarada özge başın sağolsun.ben burayı hep okuduğum için baya tanıdım artık sizi :)

Rahim agzı yetmezliği olanlara serklaj denilen bu dikiş 11-14.haftalar arası atılır.böyle bir sıkıntısı olan arkadaslrma yardımcı olayım dedim.

Selamlar hanımlar.
Bende sessiz takipçilerdenim.17haziranda dondurulmuş transferim oldu.1.bebeği 20haftalıkken rahim ağzı yetmezliğinden kaybettik.şimdi 36.haftadayım. Kocişim dikiş mevzusunu sormuşsun.önceki bebekte 19.haftada sıkıntı olunca dikiş atılmıştı.ama 1hafta sonra bebeği kaybetmiştik. Şimdiki bebeğimde tedbiren 14.haftada tedbiren dikiş atıldı rahim ağzına. Başından beri yatıyorum ben. Kalkmak iş yapmak falan yok. Az kaldı çok şükür. Buarada özge başın sağolsun.ben burayı hep okuduğum için baya tanıdım artık sizi :)
Teşekkür ederm allahm kucagmıza almayı nasp etsn ınsallah pekı agrılı bı ıslemmı ıllede uyutularkmı yaplması gerek bırde doktorm acıllık durum yok bakarz duruma göre su zamn gel yapalm derım dedı

Teşekkür ederm allahm kucagmıza almayı nasp etsn ınsallah pekı agrılı bı ıslemmı ıllede uyutularkmı yaplması gerek bırde doktorm acıllık durum yok bakarz duruma göre su zamn gel yapalm derım dedı

Benim tüp bebek dr um la gebelik takibimi yapan drlar ayrı kişiler.tüp yapan dr muhakkak dikiş yapılsın dedi.gebelik takibini yapan da bana bırakmıştı.genel anestezi ile yapıldı ve kısa süren bi işlem.sonrasında da antibiyotik falan veriyo dr.ağrı sızı bişey de olmadı. Öncesinde rahim ağzı ile ilgili sorunun varsa yaptırmalısın bence.

Selam kızlar giremiyorum çoktandır oz-ge-mavi oz-ge-mavi başın sağolsun canım H Heveslebekleyen geçmiş olsun canım siyah turpun üst kısmından bi kaşık Oy orda bal koy altını da kes bardağa oturt süzsün o iyi gelir ben de geçen gün nst de kasılma çıktı iğne kullanıyorum erken doğum riski var dua edin kızlar

merhaba güzel anneler nasılsınız,dün buz bebeklerimi aldım çok şükür bugün ilk günüm,nelere dikkat etmeliyim kızlar,doktorlar pek birşey söylemiyorlar endişe içindeyim evde de herkes birşey söylüyor,tavsiyelerinize ihtiyacım var :)

merhaba güzel anneler nasılsınız,dün buz bebeklerimi aldım çok şükür bugün ilk günüm,nelere dikkat etmeliyim kızlar,doktorlar pek birşey söylemiyorlar endişe içindeyim evde de herkes birşey söylüyor,tavsiyelerinize ihtiyacım var :)
Ağir iş yapma yeter canim .nasıldı embiriyo durumu

X