2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Canım inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin. En başta endişelenme rahat olmaya çalış çok aktif olmamamkla günlük hayata dön bunlar küçük tedbirler. İlaçlarını düzenli kullan Allahın takdiri inşallah nasip olur.

İnşallah vaktinde gelir bebeğin. Biraz sabretsin havalar düzelsin gelsin kucağına canım. İğneleri kullanıp hareketlerini kısıtla canım inşallah bi sıkıntı olmaz.

N Nilayalper cnmmcok gecmiş olsun dıkkst et bnm bi arkadasım erken dogum riski 14 haftada başladı şuan 38 haftalık bnmle aynı şimdide doğsun diye dua ediyor . İğneni vurun hiç bişi olmaz inş yatakdan çıkma dinlen devamlı yorma kendını

Benim sabahtan beri bel Ağrı'm var bebek bence aşagıya doğru baskı yapıyo ama bacağım agrıyo sadece arada bir hafif karnıma Giriyo Ağrı . Bu dogum sancısı fılan mı ne kdr sor bilmemek ya

Ayy ne güzel rabbim sağlıklı günler nasip etsin onlara... darısı sırayla bizlere inşallah.
İnşallah arkanızdanda bize inşallah
İyidir cnm . Sezeryan mı olucaktı
Evet canım sezeryan
Ay inş cnm sağlıklı sekılde gelsın minikler .
Geldiler teyzesi aldık haberini gördük tiplerini
Ayyy iki minik daha geldi.:) sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşaallah..gözü aydı, Allah yokluklarını göstermesin..
valla o dogurdu ama ben dokuz doğurdum ondan haber beklerken

İnşallah vaktinde gelir bebeğin. Biraz sabretsin havalar düzelsin gelsin kucağına canım. İğneleri kullanıp hareketlerini kısıtla canım inşallah bi sıkıntı olmaz.
Ay inşallah kızlar korkutuyor bu kız ciğer geliştirici iğne de vurduk zaten şimdi de proluton depot iğne verdi 36 ya kadar dayansa inşallah

10. kalite 2 embriyo canım,biz gelmeden bi gün önce çözdüler o yüzden 4. gün oluyor dimi
Gamze hayırlı olsun simdiden. Allah nasip etmiştir insallah bu sefer sonuna kadar sağlıkla getirirsin. İsteyen bekleyen herkese dua ediyorum hep, bizlere de birilerinin duası kabul oldu, insallah bizlerin duası da sizin icin kabul olsun, hepimiz sağlıkla evlatlara kavuşalım

10. kalite 2 embriyo canım,biz gelmeden bi gün önce çözdüler o yüzden 4. gün oluyor dimi
10.kalite nasıl oluyor kız hayırlı olsun
Kızlar sancım başladı 3 dk bir gelşnce gideceğiz hastaneye çok kötü bişiy bu sancııııı nolur dua edin
allahım yardımcın olsun

evet canım benimamin inşallah darisi bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…