- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
-
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #7.621
Canım inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin. En başta endişelenme rahat olmaya çalış çok aktif olmamamkla günlük hayata dön bunlar küçük tedbirler. İlaçlarını düzenli kullan Allahın takdiri inşallah nasip olur.merhaba güzel anneler nasılsınız,dün buz bebeklerimi aldım çok şükür bugün ilk günüm,nelere dikkat etmeliyim kızlar,doktorlar pek birşey söylemiyorlar endişe içindeyim evde de herkes birşey söylüyor,tavsiyelerinize ihtiyacım var :)
Ayy ne güzel rabbim sağlıklı günler nasip etsin onlara... darısı sırayla bizlere inşallah.Pamuk almiş ikizlerini kucagına sağlıkla.darısı bekleyenlerin başina
İnşallah vaktinde gelir bebeğin. Biraz sabretsin havalar düzelsin gelsin kucağına canım. İğneleri kullanıp hareketlerini kısıtla canım inşallah bi sıkıntı olmaz.Selam kızlar giremiyorum çoktandıroz-ge-mavi başın sağolsun canım H Heveslebekleyen geçmiş olsun canım siyah turpun üst kısmından bi kaşık Oy orda bal koy altını da kes bardağa oturt süzsün o iyi gelir ben de geçen gün nst de kasılma çıktı iğne kullanıyorum erken doğum riski var dua edin kızlar
İyidir cnm . Sezeryan mı olucaktıEvet ikiz bir kız bir erkek iyidirde yazamıyordur diyorum ben
Ay inş cnm sağlıklı sekılde gelsın minikler .Pamuk almiş ikizlerini kucagına sağlıkla.darısı bekleyenlerin başina
Pamuk almiş ikizlerini kucagına sağlıkla.darısı bekleyenlerin başina
İnşallah arkanızdanda bize inşallahAyy ne güzel rabbim sağlıklı günler nasip etsin onlara... darısı sırayla bizlere inşallah.
Evet canım sezeryanİyidir cnm . Sezeryan mı olucaktı
Geldiler teyzesi aldık haberini gördük tipleriniAy inş cnm sağlıklı sekılde gelsın minikler .
valla o dogurdu ama ben dokuz doğurdum ondan haber beklerkenAyyy iki minik daha geldi.:) sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşaallah..gözü aydı, Allah yokluklarını göstermesin..
İnşallah vaktinde gelir bebeğin. Biraz sabretsin havalar düzelsin gelsin kucağına canım. İğneleri kullanıp hareketlerini kısıtla canım inşallah bi sıkıntı olmaz.
Ay inşallah kızlar korkutuyor bu kız ciğer geliştirici iğne de vurduk zaten şimdi de proluton depot iğne verdi 36 ya kadar dayansa inşallahN Nilayalper cnmmcok gecmiş olsun dıkkst et bnm bi arkadasım erken dogum riski 14 haftada başladı şuan 38 haftalık bnmle aynı şimdide doğsun diye dua ediyor . İğneni vurun hiç bişi olmaz inş yatakdan çıkma dinlen devamlı yorma kendını
10. kalite 2 embriyo canım,biz gelmeden bi gün önce çözdüler o yüzden 4. gün oluyor dimiAğir iş yapma yeter canim .nasıldı embiriyo durumu
Inşallah güzel haberlerini alırız hayırlısı olsun10. kalite 2 embriyo canım,biz gelmeden bi gün önce çözdüler o yüzden 4. gün oluyor dimi
Hadi özgecim Allah'ın izniyle sabaha güzel haberlerini bekliyoruz. Bol bol dua et, Allah Bi avazda kurtarsın kardesim. Dualarımız seninleKızlar sancım başladı 3 dk bir gelşnce gideceğiz hastaneye çok kötü bişiy bu sancııııı nolur dua edin
Gamze hayırlı olsun simdiden. Allah nasip etmiştir insallah bu sefer sonuna kadar sağlıkla getirirsin. İsteyen bekleyen herkese dua ediyorum hep, bizlere de birilerinin duası kabul oldu, insallah bizlerin duası da sizin icin kabul olsun, hepimiz sağlıkla evlatlara kavuşalım10. kalite 2 embriyo canım,biz gelmeden bi gün önce çözdüler o yüzden 4. gün oluyor dimi
Canım sen baya yordun kendini bu süreçte, bence artık evladına özen gösterme vakti geldi. Artık yatıp dinlenme vakti senin icin. Hic stres yapma Allah'ın izniyle vaktinde doğacak bebekler, sen dinlen yeterInşallah güzel haberlerini alırız hayırlısı olsun
İnş cnm bnm için Meryem suresını okur musunuzHadi özgecim Allah'ın izniyle sabaha güzel haberlerini bekliyoruz. Bol bol dua et, Allah Bi avazda kurtarsın kardesim. Dualarımız seninle
Tuğçe sendin dimi.. Nick değişince unuttum gitti, seni hatırlamaya çalışıyorum sabahtan beri. Pamuk içinde hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün Bebekleri. Darısı başınıza hadi en kısa zamandaPamuk almiş ikizlerini kucagına sağlıkla.darısı bekleyenlerin başina
10.kalite nasıl oluyor kız hayırlı olsun10. kalite 2 embriyo canım,biz gelmeden bi gün önce çözdüler o yüzden 4. gün oluyor dimi
allahım yardımcın olsunKızlar sancım başladı 3 dk bir gelşnce gideceğiz hastaneye çok kötü bişiy bu sancııııı nolur dua edin
evet canım benimTuğçe sendin dimi.. Nick değişince unuttum gitti, seni hatırlamaya çalışıyorum sabahtan beri. Pamuk içinde hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün Bebekleri. Darısı başınıza hadi en kısa zamanda