2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Bugün yaptırıcam tahlil inşallah..evet aynen benimde yatarken hiçbir şey yok ayağa kalkıp yürüyünce batıyor..Artık ben de yatıcam mecburen, yeter ki doğsunlar..Allah yardımcımız olsun canım..

Biz inci koyucaz kızımızın adını inşallah kocam çok heveslendi onu kırmak istemiyorum inci kızım diye seviyor karnimi
Cnm çok hoş...ben Nil düşünüyorum ..bu arada hematologa gonderdı Dr...oda bır Sürü kan testı verdı..ve ıgneyı kes gerek yok dedı..Dr da zaten iğne kullanmana gerek yok kesmelı ama hematologa yınede gonderelım o karar versın dedı..sende durum ne cnm ..iğneye devammı

Biz inci koyucaz kızımızın adını inşallah kocam çok heveslendi onu kırmak istemiyorum inci kızım diye seviyor karnimi

Ayy çok güzell.:) bizimkiler de kız olsaydı ipek koyacaktık..Kısmet erkek ismi düşünücez artık, aklıma da hiç gelmiyo, hep kız düşünmüştüm..:)

Bnmde 2 hafta sonra detaylı ultrason olucak 40 dakıka boyunca saglıgına bakıcaklar bebegın sınra ebe Kontrolü var sonrada tekrardan cinsiyet için gidicez inşallah . Tecrübesiz olduğumuz için 12 haftada gittik kime söylersem söyleyim 12 haftada bilemeyeceğini söylüyo tekrar gidicem o yüzden nuclear cnm cok sevindim iki paşa geliyo demek saglıklı sekılde gelinler :)

Sağol canım. Pipiler göründü bize

Biz tatildeyiz ya burda bir kız vardı su gibi cok güzel adıda inci,tanem cok hosuma gitti.güzel isim
Teşekkür ederim canım

ben kanama olunca 2 günde 1 yapmaya başladım iğneyi hala öyle devam ediyor doğum yapincaya kadar kullanacaksın demişti benim doktor nil ismi de çok hos bide ben kısa isimleri seviyorum galiba
İnci ismi bana hep naif, zarif hanım hanım kız fikri getirir.
öyle bir kız olacak inşallah benim kızımda teyzesi
Ayy çok güzell.:) bizimkiler de kız olsaydı ipek koyacaktık..Kısmet erkek ismi düşünücez artık, aklıma da hiç gelmiyo, hep kız düşünmüştüm..:)
Bende hep erkek hissetmiştim ama kız çıktı erkek olsa Ali düşünmüştük bizde ama çok klasik tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…