- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.901
İyi iyi birazda erkek olsun da kızlarımız evde kalmasın bu sene çoğunluk kız çünkü gözün aydın canım sağlıkla dogsun buyusunlerKızlar 2 erkek geliyor bize.
Sağol canım. Biİmde aksine peşpeşe doğum yapacak 7 kişiyiz hepimizin erkek.İyi iyi birazda erkek olsun da kızlarımız evde kalmasın bu sene çoğunluk kız çünkü gözün aydın canım sağlıkla dogsun buyusunler
Sağol canım. Darısı isteyen herkeseHayırlı olsun erkeklerin canım..Rabbim yardım etsin hepimize..
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallahSağol canım. Biİmde aksine peşpeşe doğum yapacak 7 kişiyiz hepimizin erkek.
Benimde oluyor ama daha çok vajinaya doğru baskı şeklinde bazen de iğne batması gibi doktor normal dedi yatarken sıkıntı yok ama gezindigimde oluyor daha çok sen idrar tahlili yaptirdin mi idrardan kan gelmesi taş kum gibi şeylerde oluyor çünkü canım yapman gereken şey istirahat ben 20 gündür yatıyorum valla gerekirse 9 ay yaticaz artık
Sağol canım. Darısı isteyen herkese
İsim düşünme faslına geldikAminn, benim oğlanlara kardeş geliyor.:)
İsim düşünme faslına geldik
Biz inci koyucaz kızımızın adını inşallah kocam çok heveslendi onu kırmak istemiyorum inci kızım diye seviyor karnimiİsim düşünme faslına geldik
Biz tatildeyiz ya burda bir kız vardı su gibi cok güzel adıda inci,tanem cok hosuma gitti.güzel isimBiz inci koyucaz kızımızın adını inşallah kocam çok heveslendi onu kırmak istemiyorum inci kızım diye seviyor karnimi
Cnm çok hoş...ben Nil düşünüyorum ..bu arada hematologa gonderdı Dr...oda bır Sürü kan testı verdı..ve ıgneyı kes gerek yok dedı..Dr da zaten iğne kullanmana gerek yok kesmelı ama hematologa yınede gonderelım o karar versın dedı..sende durum ne cnm ..iğneye devammıBiz inci koyucaz kızımızın adını inşallah kocam çok heveslendi onu kırmak istemiyorum inci kızım diye seviyor karnimi
İnci ismi bana hep naif, zarif hanım hanım kız fikri getirir.Biz inci koyucaz kızımızın adını inşallah kocam çok heveslendi onu kırmak istemiyorum inci kızım diye seviyor karnimi
Sende adi inci olan bi gelin bulursun artıkİnci ismi bana hep naif, zarif hanım hanım kız fikri getirir.
Biz inci koyucaz kızımızın adını inşallah kocam çok heveslendi onu kırmak istemiyorum inci kızım diye seviyor karnimi
Sağol canım. Pipiler göründü bizeBnmde 2 hafta sonra detaylı ultrason olucak 40 dakıka boyunca saglıgına bakıcaklar bebegın sınra ebe Kontrolü var sonrada tekrardan cinsiyet için gidicez inşallah . Tecrübesiz olduğumuz için 12 haftada gittik kime söylersem söyleyim 12 haftada bilemeyeceğini söylüyo tekrar gidicem o yüzdennuclear cnm cok sevindim iki paşa geliyo demek saglıklı sekılde gelinler :)
Neden OlmasınSende adi inci olan bi gelin bulursun artık
Teşekkür ederim canımBiz tatildeyiz ya burda bir kız vardı su gibi cok güzel adıda inci,tanem cok hosuma gitti.güzel isim
ben kanama olunca 2 günde 1 yapmaya başladım iğneyi hala öyle devam ediyor doğum yapincaya kadar kullanacaksın demişti benim doktor nil ismi de çok hos bide ben kısa isimleri seviyorum galibaCnm çok hoş...ben Nil düşünüyorum ..bu arada hematologa gonderdı Dr...oda bır Sürü kan testı verdı..ve ıgneyı kes gerek yok dedı..Dr da zaten iğne kullanmana gerek yok kesmelı ama hematologa yınede gonderelım o karar versın dedı..sende durum ne cnm ..iğneye devammı
öyle bir kız olacak inşallah benim kızımda teyzesiİnci ismi bana hep naif, zarif hanım hanım kız fikri getirir.
Bende hep erkek hissetmiştim ama kız çıktı erkek olsa Ali düşünmüştük bizde ama çok klasik tabikiAyy çok güzell.:) bizimkiler de kız olsaydı ipek koyacaktık..Kısmet erkek ismi düşünücez artık, aklıma da hiç gelmiyo, hep kız düşünmüştüm..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?