- 29 Nisan 2015
- 600
- 491
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.861
Allah sabır versin bu Acının tarifi yok kimseye yaşatmasın Rabbim
Bende dün ikizlerim olacağını öğrendim çok üzüldüm Allah tekrar kısmet etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Âmin canım dün öğrendim kese görmeye gittik inşallah kucağımıza alalım sağ salim kalbim pır pır öyle zor kavuştuk ki bu 9 ay nasıl geçer bilmiyorumHayırlı olsun canım ikizlerin..Allah ım sağlıklı bi hamilelik geçirip, minnoşlarını kucaklamayı nasip etsin inşallah..
Ne büyük acı yarabbim, Allah SABIRLAR versin canım. Bekleme dönemimiz tedavi sürecimiz ayrı bi stres üzüntüydü ama tam kavuştum derken bunu yaşamak başka bise.. Allahım sana daha fazlasını yüklememiştir umarım sınavların bitmiştir, kızların dedigi gibi kendiliğinden gelsin bebeklerin.. Dualarım seninle Allah gönlüne göresini tez zamanda versin insallahKızlar malesef ben aniden gelişen servikal yetmezlik nedeniyle 16+4 de ikizlerimi doğurarak kaybettim dün.allah kimseye evlat acısı yaşatmasın,nefes bile alamıyorum.Allah benim yavrularımı cennete Aldı umarım sizinkileri sağlıklı bi şekilde kucağınıza verir. Sanırım artık aranızda olamayacağım
Kızlar bu Ölçüm alttan mıayneylemı oluyor...bana hıç bılgı verılmedı???Çoğu doktor bakiyordur eminim canım ama söylemeye gerek duymuyordur hasta ne olduğunu bilmediği için bize de ilk zamanlarda söylemedi doktorumuz ama benim vajinaya vuran baskı ağrı tarzında şikayetlerim olunca ben her seferinde ölçüm yapıyorum zaten dedi. Ama yinede sormakta fayda var tabiki
Cnm nasıl ölçülüyor bana hıç Dr ölçülme ılgılı bılgı vermedı...Alttan hıç bakılmadı ????Kızlar her kontrole gittiğinizde servikal uzunlugunuzun ne kadar olduğunu sorun olur mu benim bir arkadaşımda bu yuzden kaybetmişti bebeğini erken dönemde fark edilirse rahim ağzına dikiş atılıp düşük önlenebiliyor
Canım normalde karından ultrason bakınca ona da bakıyorlar ama ben geçen kanamayla gittiğimde alttan bakıp ölçmek istediğini söyledi yani 2 türlü de bakılıyorKızlar bu Ölçüm alttan mıayneylemı oluyor...bana hıç bılgı verılmedı???
Nasıl mutlu oldum adına canım anlatamam Rabbim bana da nasip eder insallah bu mutluluğu.kaç embryo transfer edildi sana canım? Tedavi süresince ne kullandın bir de canım?ben suan sadece estrofem alyrm.cok sordm insallah rahatsz etmemişimdr canım seniBenimde ilk tedavim negatifti o tedaviden dondurulmuşlarla Ağustos ayında transfer oldu ve şimdi ikizlere hamile olduğumu öğrendim darısı sana inşallah
İnşallah canım yazdıklarını okuyunca yazmak istedim umarım seninde bu transferinde gelir bebişlerinNasıl mutlu oldum adına canım anlatamam Rabbim bana da nasip eder insallah bu mutluluğu.kaç embryo transfer edildi sana canım? Tedavi süresince ne kullandın bir de canım?ben suan sadece estrofem alyrm.cok sordm insallah rahatsz etmemişimdr canım seni
Canımm cok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun. Ben de 15 haftalık oğlumu suyumun sızması nedeniyle sağlıklıyken doğum yaparak kaybettim. Neler yasadıgını biliyorum. rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı? Diye bir topic var orada gelip seninle aynı seyleri yasayan bizlerle acını paylaşabilirsin. Ani derken ne kadar sürede kısaldı serviksin farkedilmedi mi? Acılma olmadan once ölçüm yapılmıs mıydı?Kızlar malesef ben aniden gelişen servikal yetmezlik nedeniyle 16+4 de ikizlerimi doğurarak kaybettim dün.allah kimseye evlat acısı yaşatmasın,nefes bile alamıyorum.Allah benim yavrularımı cennete Aldı umarım sizinkileri sağlıklı bi şekilde kucağınıza verir. Sanırım artık aranızda olamayacağım
Smdi gördüm inanamıyorum ya bu kadar hızlı olması normal mi? Bir günde ne demek ya. Acaba karından ölçüldüyse yanlıs ölçülmüş olunabilir mi? Rabbim sabır versin sanaCnm Dediğin gibi her hafta kontrolümde zaten ölçüyordu ve hatta bir gün önceki kontrolde 4,5 /5 cm civarıydı.bir gün sonra sabah plesantanın Aşağıya indiğini fark ettim.serklaj yapılamadan iki bebek te arka arkaya geldi.
Hayırlı olsun bana da 2 tane transfer edildi çok heyecanlıyım kaçıncı gün transferi sizinkiİnşallah canım yazdıklarını okuyunca yazmak istedim umarım seninde bu transferinde gelir bebişlerin
Bende önce estrofem kullandım transferden 3 gün önce crinone jel ve kan sulandırıcı iğne ve sonra transfer ve ilaçlara devam ettim 2 embriyo transfer edilmişti 2 Side tutunmuş tatlım
Senin transferin ne zaman
İnşallah canım yazdıklarını okuyunca yazmak istedim umarım seninde bu transferinde gelir bebişlerin
Bende önce estrofem kullandım transferden 3 gün önce crinone jel ve kan sulandırıcı iğne ve sonra transfer ve ilaçlara devam ettim 2 embriyo transfer edilmişti 2 Side tutunmuş tatlım
Senin transferin ne zaman[/
Bebeklerini hayırlı olsun
Benim de transferim oldu beklemedeyim 2 tane embriyo transfer edildi sizinkiler kaçıncı gün embriyosuydu
Canım çok üzüldüm. İnşallah Allah en kısa zamanda mucizeni verir ve kucağını doldururKızlar malesef ben aniden gelişen servikal yetmezlik nedeniyle 16+4 de ikizlerimi doğurarak kaybettim dün.allah kimseye evlat acısı yaşatmasın,nefes bile alamıyorum.Allah benim yavrularımı cennete Aldı umarım sizinkileri sağlıklı bi şekilde kucağınıza verir. Sanırım artık aranızda olamayacağım
Tatlım ben gectgmz persembe başldm estrofeme 7.günmdeym yani.haftaya salı da kontrole gidcm muhtemelen haftaya da olur diye düşünyrm salı netleşck artık.ne güzel bir duygudr şimdi o Rabbim bana da nasip eder insallah.gönlden isteyen herkese nasip eder daha dogrsu içinde de bana insallah.İnşallah canım yazdıklarını okuyunca yazmak istedim umarım seninde bu transferinde gelir bebişlerin
Senin transferin ne zaman
İnşallah hayırlısı ile sende bende isteyen herkeste kavuşur bebeğine canım okudum geçmiş mesajlarını da üzüldüm walla çok stresli bi durum inşallah kolay geçer hepimiz için bekleyiş daha zor galibaİlk denemem başarısız oldu.dondurulmuşlarımla ilk denemem olacak insallah da tutar son denemem olur.Rabbim yüreğimizdekini nasip etsin insallah
3. GünHayırlı olsun bana da 2 tane transfer edildi çok heyecanlıyım kaçıncı gün transferi sizinki
Evet testlerim pozitif kantahlilimde ama daha cok yeniymisim beta 367.34 .. ama insanlar moralimi bozdular erken heveslenme diyeHoşgeldin canım hamile misin inşallah
Ayyy buna da ayrı sewindm benmkler de 3.gün embryolrı.5 daha iyi diye kurup duruyorum kafamda..Rabbim istedkten sonra 3 5 hiç önemli değil aslnda.ama cok mutlu oldum yine de3. Gün
Kacıncı gümde bu değer canım?bal gibi de hamilesin Allahın izniyle :)Evet testlerim pozitif kantahlilimde ama daha cok yeniymisim beta 367.34 .. ama insanlar moralimi bozdular erken heveslenme diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?