2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Allah sabır versin bu Acının tarifi yok kimseye yaşatmasın Rabbim
Bende dün ikizlerim olacağını öğrendim çok üzüldüm Allah tekrar kısmet etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım ikizlerin..Allah ım sağlıklı bi hamilelik geçirip, minnoşlarını kucaklamayı nasip etsin inşallah..

Hayırlı olsun canım ikizlerin..Allah ım sağlıklı bi hamilelik geçirip, minnoşlarını kucaklamayı nasip etsin inşallah..
Âmin canım dün öğrendim kese görmeye gittik inşallah kucağımıza alalım sağ salim kalbim pır pır öyle zor kavuştuk ki bu 9 ay nasıl geçer bilmiyorum

Ne büyük acı yarabbim, Allah SABIRLAR versin canım. Bekleme dönemimiz tedavi sürecimiz ayrı bi stres üzüntüydü ama tam kavuştum derken bunu yaşamak başka bise.. Allahım sana daha fazlasını yüklememiştir umarım sınavların bitmiştir, kızların dedigi gibi kendiliğinden gelsin bebeklerin.. Dualarım seninle Allah gönlüne göresini tez zamanda versin insallah

Kızlar bu Ölçüm alttan mıayneylemı oluyor...bana hıç bılgı verılmedı???

Cnm nasıl ölçülüyor bana hıç Dr ölçülme ılgılı bılgı vermedı...Alttan hıç bakılmadı ????

Kızlar bu Ölçüm alttan mıayneylemı oluyor...bana hıç bılgı verılmedı???
Canım normalde karından ultrason bakınca ona da bakıyorlar ama ben geçen kanamayla gittiğimde alttan bakıp ölçmek istediğini söyledi yani 2 türlü de bakılıyor

Benimde ilk tedavim negatifti o tedaviden dondurulmuşlarla Ağustos ayında transfer oldu ve şimdi ikizlere hamile olduğumu öğrendim darısı sana inşallah
Nasıl mutlu oldum adına canım anlatamam Rabbim bana da nasip eder insallah bu mutluluğu.kaç embryo transfer edildi sana canım? Tedavi süresince ne kullandın bir de canım?ben suan sadece estrofem alyrm.cok sordm insallah rahatsz etmemişimdr canım seni

İnşallah canım yazdıklarını okuyunca yazmak istedim umarım seninde bu transferinde gelir bebişlerin
Bende önce estrofem kullandım transferden 3 gün önce crinone jel ve kan sulandırıcı iğne ve sonra transfer ve ilaçlara devam ettim 2 embriyo transfer edilmişti 2 Side tutunmuş tatlım
Senin transferin ne zaman

Canımm cok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun. Ben de 15 haftalık oğlumu suyumun sızması nedeniyle sağlıklıyken doğum yaparak kaybettim. Neler yasadıgını biliyorum. rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı? Diye bir topic var orada gelip seninle aynı seyleri yasayan bizlerle acını paylaşabilirsin. Ani derken ne kadar sürede kısaldı serviksin farkedilmedi mi? Acılma olmadan once ölçüm yapılmıs mıydı?

Smdi gördüm inanamıyorum ya bu kadar hızlı olması normal mi? Bir günde ne demek ya. Acaba karından ölçüldüyse yanlıs ölçülmüş olunabilir mi? Rabbim sabır versin sana

Hayırlı olsun bana da 2 tane transfer edildi çok heyecanlıyım kaçıncı gün transferi sizinki

Canım çok üzüldüm. İnşallah Allah en kısa zamanda mucizeni verir ve kucağını doldurur

Tatlım ben gectgmz persembe başldm estrofeme 7.günmdeym yani.haftaya salı da kontrole gidcm muhtemelen haftaya da olur diye düşünyrm salı netleşck artık.ne güzel bir duygudr şimdi o Rabbim bana da nasip eder insallah.gönlden isteyen herkese nasip eder daha dogrsu içinde de bana insallah.

İlk denemem başarısız oldu.dondurulmuşlarımla ilk denemem olacak insallah da tutar son denemem olur.Rabbim yüreğimizdekini nasip etsin insallah
İnşallah hayırlısı ile sende bende isteyen herkeste kavuşur bebeğine canım okudum geçmiş mesajlarını da üzüldüm walla çok stresli bi durum inşallah kolay geçer hepimiz için bekleyiş daha zor galiba

Hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama hamilelik takvimi oluşturmak istiyorum nasıl yapıcam acaba
Bu arada kaçıncı gün embriyosuydu olduğunun önemi yok bence de kısmet nasip işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…