How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Evet testlerim pozitif kantahlilimde ama daha cok yeniymisim beta 367.34 .. ama insanlar moralimi bozdular erken heveslenme diye
Derler canım boşver ben 17.63 gibi düşük bir değerle öğrendim etrafımdaki insanlar heveslenme kimyasal gebelik olabilir dediler ama çok şükür bebeğim sağlıklı iyi düşün tekrarladın mı testi bi daha

Ayyy buna da ayrı sewindm benmkler de 3.gün embryolrı.5 daha iyi diye kurup duruyorum kafamda..Rabbim istedkten sonra 3 5 hiç önemli değil aslnda.ama cok mutlu oldum yine de
Ağustos Ay'ı tüp bebek yaptıranlar topiğinde hamile arkadaşların çoğu 3. Gün embriyosu hiç öyle Düşünme Rabbim nasip ettikten sonra 3 5 önemli değil canım

Kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun 6 +5gunluklermis bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan

Kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun 6 +5gunluklermis bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan
Ayyy ne güzel canım darısı başıma beklemedeyim transferin 3.günü çok heyecanlıyım 2 tane embriyo transfer edildi. Tutacak inşallah Allahın izniyle

Canımm cok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun. Ben de 15 haftalık oğlumu suyumun sızması nedeniyle sağlıklıyken doğum yaparak kaybettim. Neler yasadıgını biliyorum. rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı? Diye bir topic var orada gelip seninle aynı seyleri yasayan bizlerle acını paylaşabilirsin. Ani derken ne kadar sürede kısaldı serviksin farkedilmedi mi? Acılma olmadan once ölçüm yapılmıs mıydı?
Sağolasın cnm tarifi yok bu Acının Allah kimseye yaşatmasın.benim her hafta kontrolümde ölçülüyordu.hatta 1 gün önce kontrolümde ölçüldü ve 4,5 cm çıktı.hiçbir belirtisi olmadı.ertesi gün sabah kalktığımda vajinsmda bi ağırlık hissettim,hemen doktorumu arayıp hastaneye gittim.fakat 4/5 saat sonra doğum gerçekleşti arka arkaya.yawrularım o ana kadar Yaşadı,bunu bir türlü kabullenemiyorum

Bende geldim 6. Deneme yaptım 2 tane 5.gun embriyo transferi oldum pazartesi şimdi test için gün sayıyorum inşallah bu defa bebeklerime kavuşacam
Benim de pazartesi 2 tane 4.gün embriyosu transfer edildi. Çok heyecanlıyım umarım tutar benim de senin de isteyen herkesin de

Kızlar ya dünden beri sol kasık tarafımda bi batma oluyor fena, el değemiyorum..bir de idrar yaparken çok az kan gördüm dün pruluton iğne yaptırdım, doktor istirahat dedi..benim gibi sancısı batması olan var mı.? Allah ın izniyle bi kucağımıza alsaydık bebişlerimizi..

Kızlar ya dünden beri sol kasık tarafımda bi batma oluyor fena, el değemiyorum..bir de idrar yaparken çok az kan gördüm dün pruluton iğne yaptırdım, doktor istirahat dedi..benim gibi sancısı batması olan var mı.? Allah ın izniyle bi kucağımıza alsaydık bebişlerimizi..
Benimde oluyor ama daha çok vajinaya doğru baskı şeklinde bazen de iğne batması gibi doktor normal dedi yatarken sıkıntı yok ama gezindigimde oluyor daha çok sen idrar tahlili yaptirdin mi idrardan kan gelmesi taş kum gibi şeylerde oluyor çünkü canım yapman gereken şey istirahat ben 20 gündür yatıyorum valla gerekirse 9 ay yaticaz artık

Back