- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.941
kesinlikle şanslıymışsın ben normalde bile bulandığımda bir hafta kendime gelemezdim şimdi naparım bilemiyorum okullar da açılacak asıl ozman zorlancam şimdi kussam bile evimdeyim rahatım okulda zorlancam eminim..Ben çok şanslıyım o konuda hiç bulantim olmadı çok şükür sadece koku hassasiyeti vardı o hala var ama kızartma balık sarımsak kokusu gibi yoğun kokulara tahammül edemiyorum
Önermedim dedin ya içim rahatladı. Bizde isterseniz yapın demişti hamile Arkadaşlara sordum gerek yok demişlerdi. Yapmadık bizde. Ama Aklım kalmıştı.Ben yaptırdım canım, ama nifty diye bi test benimki..doktor ikizlerde ikili test sonuç vermiyor dedi, böyle bi test var dedi %99 sonuç veriyor dedi..biz de yaptırdık..çok şükür negatif çıktı bizim test, ama şu an önerseydi yaptırmazdım.:) Allah yardımcımız olsun inşallah..
1- Gözlerini uyku bandı İke kapa uyu. Ya da karanlık sessiz bir yer bul.Kızlar bana bir akıl verin ne olur başağrısından ölecem şimdi doktor parol al dedi aldım ama içim de rahat değil ve iki saat geçti bana mısın demedi ne yapayım bu ağrıya iki gündür zonkluyo resmen(((
Oooo Hoşgeldin beklemelere. Ben 10. Gün sonucu görüp 15 gün sonra gitmiştim kese görmeye. 2 hafta sonra da kalp için gittik. Şimdi 14+5 oldu minnak paşalarım.tüp bebek ile anne olanlar hep söylerdi stres hiç bitmiyor diye yeterki hamile olduğumu göreyim diyordum gerçekten de oyleymis şu keseyi nezaman gorucem kalp atışını nezaman duyucam deli oluyorum bugün transferin 12.günü dün beta hcg 414 tü acaba nezaman gorucem yavrumun kesesini
Sen nasılsın canım.Merhaba kızlar nasılsınız maşallah isim arayışlarına girmişiz cinsiyetler belli olmuş çok sevindim adınıza,kürtajdan sonra kendi kabıma çekildim bende ,tuğçeserdar naptı merak ettim
Canım ben vaz geçtim.Banada onerdı...Dr kım cnm..ben yaptıracağım ..1800 fıyat verdıler sen nerde yaptıracaksın
Önermedim dedin ya içim rahatladı. Bizde isterseniz yapın demişti hamile Arkadaşlara sordum gerek yok demişlerdi. Yapmadık bizde. Ama Aklım kalmıştı.
Parol birsey yapmaz canım hiç endişe etme.masaj yapark ilaç dışı yöntemlerle gecirmeye calış canım gebelkte başka birsey yapılamyr maalesef.benim de ayda bir düzenli şiddetli baş agrım olur gebe kaldıgmda da olursa ne yaparm diyrm amaaan gebe olaym da razıyım valla tatlım.karanlıkta uyu iyi gelir insallah sana da bana iyi geliyorKızlar bana bir akıl verin ne olur başağrısından ölecem şimdi doktor parol al dedi aldım ama içim de rahat değil ve iki saat geçti bana mısın demedi ne yapayım bu ağrıya iki gündür zonkluyo resmen(((
Sağol canım bugün biraz daha iyi oğluma hamileyken midem tık demedi hiçbişeyden tiksinmedim ama üç dört ay boyunca aşırı baş ağrısı ve uyku vardı şimdi de herşeyden tiksiniyorum midem bulanıyor çok farklı ondan bi de baş ağrısı eklenirse çok zor olcak tabi ki de herşeye razıyız yeter ki bebeklerimiz gelsinParol birsey yapmaz canım hiç endişe etme.masaj yapark ilaç dışı yöntemlerle gecirmeye calış canım gebelkte başka birsey yapılamyr maalesef.benim de ayda bir düzenli şiddetli baş agrım olur gebe kaldıgmda da olursa ne yaparm diyrm amaaan gebe olaym da razıyım valla tatlım.karanlıkta uyu iyi gelir insallah sana da bana iyi geliyor
ayy canım inanırmısın aynı rüyayı bu gece bende gördüm gece kalktım nasıl ağladım eşim zor sakinleştirdi çok kötü bi durum offmerhaba arkadaşlar gece çok kötü bi rüya gördüm adet oluyordum bebeğim düştü diye hıçkıra hıçkıra ağlıyordum doktora gidiyoduk sonra uyandım kabus gibiydi
merhaba arkadaşlar gece çok kötü bi rüya gördüm adet oluyordum bebeğim düştü diye hıçkıra hıçkıra ağlıyordum doktora gidiyoduk sonra uyandım kabus gibiydi
Kizlar bende kac gundur gece yatamiyorum saga sola donmekten artik kemiklerim agriyor bide karnim cok sert top gibi haftaya kontrolüm var inşallah herşey yolundadir
ayy canım inanırmısın aynı rüyayı bu gece bende gördüm gece kalktım nasıl ağladım eşim zor sakinleştirdi çok kötü bi durum off
sağolun arkadaşlar dün nasıl korktuysam çok acayip sancılar çektim iç çamaşrımdada leke gibi bişi gördüm koştum doktora neyse ultrasondan falan baktık çok şükür bebeğim iyi dinlen falan dedi işte sanırım doğurana kadar stres bitmeyecekKorkma canım, Rabbim korusun inşallah..kanamamın olduğu rüyalar ben de görüyorum bazen, o kadar korkuyla yaşıyoruz ki gece rüyalarımıza giriyor..Allah ım yardım etsin bize, geçen her günüme şükrediyorum..
Allah yardımcın olsun arkadaşım...hepimizin bu yoldaArkadaşlar içindeki acı Geçmiyor bir türlü,doktorun verdiği süre dolar dolmaz 5. Tedâvime başlıcam.bu acıyı ancak yeni bir bebek hafifletebilir sanırım.Ben tedavilerimde gonal f 450 kullanmıştım.elimde 2 tane kalmış fakat Aralık 2015 son kullanma tarihli,onlar bana yaramıcak muhtemelen.Aranızda GONAL F 45o Kullanıpta elinde kalan ve SGK fiyatıyla bana yollamak isteyen olursa çok mutlu olurum.Ne olur hepiniz benim için dua edin,dayanamıyorum
Bende oldu canım 20 gün önce hala prolutan depo ve progestan tb kullanıyorum 3 gün sürdü ve kesildi sonra dr bana kanama alanı var tekrar kanaman olabilir dedi ama çok şükür bişey yok sürekli yatıyorum ama kayinvalidem var hiç iş yapmıyorum o yüzden. İnşallah birşey olmaz merak etme sen doktora gittiğinde sebep sor bide neden oluyormuş benim plesanta aşağıda olduğu için oluyor dedi çünküArkadaşlar merhaba.
Çok canım sıkkın.
Az önce tuvalete gittim ve kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm.
Hafif bir lekelenme ama çoğalır diye çok korkuyorum.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Sizde de benzer bir şey olmuş muydu?
Tam tehlikeyi atlattık derken Allah korusun bir şey olacak diye aklım çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?