2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ben çok şanslıyım o konuda hiç bulantim olmadı çok şükür sadece koku hassasiyeti vardı o hala var ama kızartma balık sarımsak kokusu gibi yoğun kokulara tahammül edemiyorum
kesinlikle şanslıymışsın ben normalde bile bulandığımda bir hafta kendime gelemezdim şimdi naparım bilemiyorum okullar da açılacak asıl ozman zorlancam şimdi kussam bile evimdeyim rahatım okulda zorlancam eminim..

Önermedim dedin ya içim rahatladı. Bizde isterseniz yapın demişti hamile Arkadaşlara sordum gerek yok demişlerdi. Yapmadık bizde. Ama Aklım kalmıştı.

1- Gözlerini uyku bandı İke kapa uyu. Ya da karanlık sessiz bir yer bul.
2- patates dilimle ocakta ısıt sonra alnına ve şakalarına diz . Üzerine tülbent bağla.
3- son çare doktora sor ilaç al.

Oooo Hoşgeldin beklemelere. Ben 10. Gün sonucu görüp 15 gün sonra gitmiştim kese görmeye. 2 hafta sonra da kalp için gittik. Şimdi 14+5 oldu minnak paşalarım.

Banada onerdı...Dr kım cnm..ben yaptıracağım ..1800 fıyat verdıler sen nerde yaptıracaksın
Canım ben vaz geçtim.
4 lü test yaptıracağım.
Risk grubunda değilim yaşım genç.
Allah biliyor ya kafam karıştı.
Ama diyelim ki riskli bir sonuç çıksa, aldıracak mıyım? Sanmıyorum...
O halde neden yaptırayım dedim.
Bilmem hatalı mıyım...

Önermedim dedin ya içim rahatladı. Bizde isterseniz yapın demişti hamile Arkadaşlara sordum gerek yok demişlerdi. Yapmadık bizde. Ama Aklım kalmıştı.

Aynı senin gibi ense kalınlıkları falan normal çıkmıştı bizim de..testi yaptırınca düşündüm, Allah tan hepsi riskli çıksa aldırmıycaktım, neden yaptırdım dedim kendi kendime.insan bi anda karar veriyor işte...Allah ım kavuştursun tosun paşalarıma inşallah..

Parol birsey yapmaz canım hiç endişe etme.masaj yapark ilaç dışı yöntemlerle gecirmeye calış canım gebelkte başka birsey yapılamyr maalesef.benim de ayda bir düzenli şiddetli baş agrım olur gebe kaldıgmda da olursa ne yaparm diyrm amaaan gebe olaym da razıyım valla tatlım.karanlıkta uyu iyi gelir insallah sana da bana iyi geliyor

Sağol canım bugün biraz daha iyi oğluma hamileyken midem tık demedi hiçbişeyden tiksinmedim ama üç dört ay boyunca aşırı baş ağrısı ve uyku vardı şimdi de herşeyden tiksiniyorum midem bulanıyor çok farklı ondan bi de baş ağrısı eklenirse çok zor olcak tabi ki de herşeye razıyız yeter ki bebeklerimiz gelsin

merhaba arkadaşlar gece çok kötü bi rüya gördüm adet oluyordum bebeğim düştü diye hıçkıra hıçkıra ağlıyordum doktora gidiyoduk sonra uyandım kabus gibiydi

Kizlar bende kac gundur gece yatamiyorum saga sola donmekten artik kemiklerim agriyor bide karnim cok sert top gibi haftaya kontrolüm var inşallah herşey yolundadir

merhaba arkadaşlar gece çok kötü bi rüya gördüm adet oluyordum bebeğim düştü diye hıçkıra hıçkıra ağlıyordum doktora gidiyoduk sonra uyandım kabus gibiydi
ayy canım inanırmısın aynı rüyayı bu gece bende gördüm gece kalktım nasıl ağladım eşim zor sakinleştirdi çok kötü bi durum off

Korkma canım, Rabbim korusun inşallah..kanamamın olduğu rüyalar ben de görüyorum bazen, o kadar korkuyla yaşıyoruz ki gece rüyalarımıza giriyor..Allah ım yardım etsin bize, geçen her günüme şükrediyorum..

Kizlar bende kac gundur gece yatamiyorum saga sola donmekten artik kemiklerim agriyor bide karnim cok sert top gibi haftaya kontrolüm var inşallah herşey yolundadir

Gece kalkıp geziyorum ben evin içinde, gecem gündüzüm karıştı..otuz kere sağa otuz kere sola döne döne yoruluyorum..bebeğin sertliğidir canım o merak etme..Allah yardımcımız olsun inşallah..

ayy canım inanırmısın aynı rüyayı bu gece bende gördüm gece kalktım nasıl ağladım eşim zor sakinleştirdi çok kötü bi durum off

sağolun arkadaşlar dün nasıl korktuysam çok acayip sancılar çektim iç çamaşrımdada leke gibi bişi gördüm koştum doktora neyse ultrasondan falan baktık çok şükür bebeğim iyi dinlen falan dedi işte sanırım doğurana kadar stres bitmeyecek

Arkadaşlar içindeki acı Geçmiyor bir türlü,doktorun verdiği süre dolar dolmaz 5. Tedâvime başlıcam.bu acıyı ancak yeni bir bebek hafifletebilir sanırım.Ben tedavilerimde gonal f 450 kullanmıştım.elimde 2 tane kalmış fakat Aralık 2015 son kullanma tarihli,onlar bana yaramıcak muhtemelen.Aranızda GONAL F 45o Kullanıpta elinde kalan ve SGK fiyatıyla bana yollamak isteyen olursa çok mutlu olurum.Ne olur hepiniz benim için dua edin,dayanamıyorum

Allah yardımcın olsun arkadaşım...hepimizin bu yolda

merhaba...benim 9 Eylül Çarşamba 3.gün embriyosu transferim oldu 1 tane...şimdi bal kuzumun tutunmuş olmasını ve haberini bekliyorum..bugün 6. günüm...test yapmamak için zor duruyorum..biliyorum daha tutunma bile yeni gerçekleşti belki :) ama bu öyle bir ateş ki her yanımızı yakıyor....

Arkadaşlar merhaba.
Çok canım sıkkın.
Az önce tuvalete gittim ve kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm.
Hafif bir lekelenme ama çoğalır diye çok korkuyorum.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Sizde de benzer bir şey olmuş muydu?
Tam tehlikeyi atlattık derken Allah korusun bir şey olacak diye aklım çıkıyor

Bende oldu canım 20 gün önce hala prolutan depo ve progestan tb kullanıyorum 3 gün sürdü ve kesildi sonra dr bana kanama alanı var tekrar kanaman olabilir dedi ama çok şükür bişey yok sürekli yatıyorum ama kayinvalidem var hiç iş yapmıyorum o yüzden. İnşallah birşey olmaz merak etme sen doktora gittiğinde sebep sor bide neden oluyormuş benim plesanta aşağıda olduğu için oluyor dedi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…