- 31 Temmuz 2015
- 9
- 10
- 1
- 36
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #5.921
Tşkler canım bugün gidicem bakalım ne olucak içimi rahatlattın Sağol :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydinlar herkese bu gebelik haftası nasıl hesaplana dün yaptığım test sonucum 147 1 gün önce 98 di nasıl hesaplicaz sağolsun doktorum hiç bisey demedi gebesin demekten baska
Ilk test yaptigin gun 4 haftalik gebe oldugun varsayilir sonucun da gayet iyi canim hayırlı olsun uu
Canım nasılsınnn?Kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim iyi çok şükür herşey yolunda kanama alanı da yok dedi iki hafta sonra yine çağırdı
İpek çok güzel isim :)Günaydın kızlar.. Isimler faslına geçtik negüzel.. Benim eşim de Dr kız dedigi anda ipek geliyo dedi bianda.. Allah saglık versin hepsine insallah. Bizimki de ipek olcak heralde:)
Banada onerdı...Dr kım cnm..ben yaptıracağım ..1800 fıyat verdıler sen nerde yaptıracaksınKızlar merhaba,
Bugün doktor kontrolü vardı.
Bana Harmony diye bir test yaptır dedi. Test çok pahalı ve riskli gebeliklerde uygulanıyormuş.
Bende riskli bir durum yok. Garantici biraz doktor.
Yaptıran var mı?
Hangi durumlarda yaptırdınız?
Bu arada benim civciv sanırım erkek :)
Bir sonrakinde kesin belli olacakmış ama bu sefer de ufak bi pipi gördü doktor :)
Kızlar merhaba,
Bugün doktor kontrolü vardı.
Bana Harmony diye bir test yaptır dedi. Test çok pahalı ve riskli gebeliklerde uygulanıyormuş.
Bende riskli bir durum yok. Garantici biraz doktor.
Yaptıran var mı?
Hangi durumlarda yaptırdınız?
Bu arada benim civciv sanırım erkek :)
Bir sonrakinde kesin belli olacakmış ama bu sefer de ufak bi pipi gördü doktor :)
Çok şükür canım geçen hafta korktuk baya ama iyiyim Çok şükür dinleniyorum fazla yormamaya Çalışıyorum senin de erkeğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın tatlımCanım nasılsınnn?
Epeydir ben yine giremedim.
Her şey yolunda mı?
Ben çok şanslıyım o konuda hiç bulantim olmadı çok şükür sadece koku hassasiyeti vardı o hala var ama kızartma balık sarımsak kokusu gibi yoğun kokulara tahammül edemiyorumkızlar bulantınız varmı yaa benm çoğaldı özellikle 3 gündür herşey burnuma kokuyor çoğu şeyden tiksindm yumurtayı kesinlikle yiyemiyorum görmek dahi istemiyorum..
Kolanin içine limon sık iç iyi gelirKızlar bana bir akıl verin ne olur başağrısından ölecem şimdi doktor parol al dedi aldım ama içim de rahat değil ve iki saat geçti bana mısın demedi ne yapayım bu ağrıya iki gündür zonkluyo resmen (((
Birinden patates duymuştum tulbente sarıp kafaya baglayacakmissinKızlar bana bir akıl verin ne olur başağrısından ölecem şimdi doktor parol al dedi aldım ama içim de rahat değil ve iki saat geçti bana mısın demedi ne yapayım bu ağrıya iki gündür zonkluyo resmen (((
Tugceserdar malesef negatif aldı test sonucunu ara ara uğruyor forma sen nasılsın canım atlatmissindir inşallah kötü günleriMerhaba kızlar nasılsınız maşallah isim arayışlarına girmişiz cinsiyetler belli olmuş çok sevindim adınıza,kürtajdan sonra kendi kabıma çekildim bende ,tuğçeserdar naptı merak ettim