How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Gunaydinlar herkese bu gebelik haftası nasıl hesaplanacak dün yaptığım test sonucum 147 1 gün önce 98 di nasıl hesaplicaz sağolsun doktorum hiç bisey demedi gebesin demekten baska

Ilk test yaptigin gun 4 haftalik gebe oldugun varsayilir sonucun da gayet iyi canim hayırlı olsun uu
Gunaydinlar herkese bu gebelik haftası nasıl hesaplana dün yaptığım test sonucum 147 1 gün önce 98 di nasıl hesaplicaz sağolsun doktorum hiç bisey demedi gebesin demekten baska

Kızlar merhaba,
Bugün doktor kontrolü vardı.
Bana Harmony diye bir test yaptır dedi. Test çok pahalı ve riskli gebeliklerde uygulanıyormuş.
Bende riskli bir durum yok. Garantici biraz doktor.
Yaptıran var mı?
Hangi durumlarda yaptırdınız?

Bu arada benim civciv sanırım erkek :)
Bir sonrakinde kesin belli olacakmış ama bu sefer de ufak bi pipi gördü doktor :)

Kızlar merhaba,
Bana Harmony diye bir test yaptır dedi. Test çok pahalı ve riskli gebeliklerde uygulanıyormuş.
Yaptıran var mı?

Bir sonrakinde kesin belli olacakmış ama bu sefer de ufak bi pipi gördü doktor :)
Banada onerdı...Dr kım cnm..ben yaptıracağım ..1800 fıyat verdıler sen nerde yaptıracaksın

Kızlar merhaba,
Yaptıran var mı?

Ben yaptırdım canım, ama nifty diye bi test benimki..doktor ikizlerde ikili test sonuç vermiyor dedi, böyle bi test var dedi %99 sonuç veriyor dedi..biz de yaptırdık..çok şükür negatif çıktı bizim test, ama şu an önerseydi yaptırmazdım.:) Allah yardımcımız olsun inşallah..

kızlar bulantınız varmı yaa benm çoğaldı özellikle 3 gündür herşey burnuma kokuyor çoğu şeyden tiksindm yumurtayı kesinlikle yiyemiyorum görmek dahi istemiyorum..

kızlar bulantınız varmı yaa benm çoğaldı özellikle 3 gündür herşey burnuma kokuyor çoğu şeyden tiksindm yumurtayı kesinlikle yiyemiyorum görmek dahi istemiyorum..
Ben çok şanslıyım o konuda hiç bulantim olmadı çok şükür sadece koku hassasiyeti vardı o hala var ama kızartma balık sarımsak kokusu gibi yoğun kokulara tahammül edemiyorum

Merhaba kızlar nasılsınız maşallah isim arayışlarına girmişiz cinsiyetler belli olmuş çok sevindim adınıza,kürtajdan sonra kendi kabıma çekildim bende ,tuğçeserdar naptı merak ettim

tüp bebek ile anne olanlar hep söylerdi stres hiç bitmiyor diye yeterki hamile olduğumu göreyim diyordum gerçekten de oyleymis şu keseyi nezaman gorucem kalp atışını nezaman duyucam deli oluyorum bugün transferin 12.günü dün beta hcg 414 tü acaba nezaman gorucem yavrumun kesesini

Kızlar bana bir akıl verin ne olur başağrısından ölecem şimdi doktor parol al dedi aldım ama içim de rahat değil ve iki saat geçti bana mısın demedi ne yapayım bu ağrıya iki gündür zonkluyo resmen :((((

Kızlar bana bir akıl verin ne olur başağrısından ölecem şimdi doktor parol al dedi aldım ama içim de rahat değil ve iki saat geçti bana mısın demedi ne yapayım bu ağrıya iki gündür zonkluyo resmen :KK43:(((
Birinden patates duymuştum tulbente sarıp kafaya baglayacakmissin

Merhaba kızlar nasılsınız maşallah isim arayışlarına girmişiz cinsiyetler belli olmuş çok sevindim adınıza,kürtajdan sonra kendi kabıma çekildim bende ,tuğçeserdar naptı merak ettim
Tugceserdar malesef negatif aldı test sonucunu ara ara uğruyor forma sen nasılsın canım atlatmissindir inşallah kötü günleri

Back