How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Temmuz Anneleri

Kızlar Merhaba
Pek giremiyorum gece gündüz yer degistirdi bizde :)
Elektrikli pompa kullananlar ben ameda kullaniyorum 28.5 mmlik gogüs hunisi cok canımı yakıyo
Bu gögus ucu icin olan huniyi neye göre secicez bilgisi olan varmı bunların xl felan olanları varmis
Huninin icine sagim yaparken sadece ucu mu girmesi gerek yoksa kahverengi kisım tamamen mi gircek
Acil yardımedin acıdan ölüyorum resmen

Kızlar Merhaba
Pek giremiyorum gece gündüz yer degistirdi bizde :)
Elektrikli pompa kullananlar ben ameda kullaniyorum 28.5 mmlik gogüs hunisi cok canımı yakıyo
Bu gögus ucu icin olan huniyi neye göre secicez bilgisi olan varmı bunların xl felan olanları varmis
Huninin icine sagim yaparken sadece ucu mu girmesi gerek yoksa kahverengi kisım tamamen mi gircek
Acil yardımedin acıdan ölüyorum resmen

Ben lansinoh kullanıyorum. Kahverengi kısmı tamamen içine alınıyor ama senin kullandığın markayı bilmiyorum

Kızlar sizlere bşy danışmak istiyorum. Ben doğumdan beri annemlerdeyim. Bebeğin bakımında hep annem yardımcı oldu. Kırkımız ağustosun 30unda çıkacak.eşim de ben de öğretmeniz Eylülün birinde de seminerler başlıyo eşim işe başlayacak. Ben doğum iznindeyim. Eşim istersen bayrama kadar kal sonra birlikte döneriz diyor ama ben burda sıkılmaya başladım artık 2buçuk ay oldu geleli evimi özledim gitmek istiyorum. Ama bebeğime tek başıma bakabilecek miyim korkusu var. Burda banyosunu annemle yaptırıyoruz altını çoğu kez annem değiştiriyor. Ağlayınca susturamadığımda o alıp bakıyor. Eve gidince tek başıma zorlanır mıyım iyi bakabilir miyim? Kafam çok karışık. Bi taraftan da artık eşimle bebeğimle yalnız kalmak da istiyorum. Ne yapsam bana bi akıl verin

Canım eninde sonunda yalnız kalacaksınız. Bu süreci ne kadar hızlandırırsan o kadar çabuk alışırsın. Annem gideli 8 gün oldu. Evden çıkınca annem kolum kanadım kırıldı sanki ağladım baya. Ertesi gün sankki yıllardır çocuk bakıyor gibiydim. Annem varken çocuğu o sustururdu ben işimi yapardım mesela. Annem olmayınca nasıl yetişeceğim dedim. Öyle bir sistem oturtuyorsunki mecburen evimi silip süpürüp yemek bile yaptım. Çünkü annemle oturup sohbet de ediyorduk internette oyalanıyordum. Yalnız kalınca kızım uyudukça bi iş hallettim. Gecede o uyunca eşinle başbaşa bi çay içmek gece onu uyutup birlikte yatağa koşmak bile keyifli :)

Canım eninde sonunda yalnız kalacaksınız. Bu süreci ne kadar hızlandırırsan o kadar çabuk alışırsın. Annem gideli 8 gün oldu. Evden çıkınca annem kolum kanadım kırıldı sanki ağladım baya. Ertesi gün sankki yıllardır çocuk bakıyor gibiydim. Annem varken çocuğu o sustururdu ben işimi yapardım mesela. Annem olmayınca nasıl yetişeceğim dedim. Öyle bir sistem oturtuyorsunki mecburen evimi silip süpürüp yemek bile yaptım. Çünkü annemle oturup sohbet de ediyorduk internette oyalanıyordum. Yalnız kalınca kızım uyudukça bi iş hallettim. Gecede o uyunca eşinle başbaşa bi çay içmek gece onu uyutup birlikte yatağa koşmak bile keyifli :)
Ne güzel anlatmışsın:) inşallah ben de gidince seninki gibi bi düzen oturtabilirim. Eşimle de aramız iyi değil bu ara. Acaba evimize gidince düzelir mi ki??

Kızlar sizlere bşy danışmak istiyorum. Ben doğumdan beri annemlerdeyim. Bebeğin bakımında hep annem yardımcı oldu. Kırkımız ağustosun 30unda çıkacak.eşim de ben de öğretmeniz Eylülün birinde de seminerler başlıyo eşim işe başlayacak. Ben doğum iznindeyim. Eşim istersen bayrama kadar kal sonra birlikte döneriz diyor ama ben burda sıkılmaya başladım artık 2buçuk ay oldu geleli evimi özledim gitmek istiyorum. Ama bebeğime tek başıma bakabilecek miyim korkusu var. Burda banyosunu annemle yaptırıyoruz altını çoğu kez annem değiştiriyor. Ağlayınca susturamadığımda o alıp bakıyor. Eve gidince tek başıma zorlanır mıyım iyi bakabilir miyim? Kafam çok karışık. Bi taraftan da artık eşimle bebeğimle yalnız kalmak da istiyorum. Ne yapsam bana bi akıl verin

canım tabii ki bakabilirsin hemde çok iyi bakarsın..çekirdek aile tadına varın alışın bence..banyosunu zor değil emin ol başa düşünce çok da güzel yapılıyor ;)

Ne güzel anlatmışsın:) inşallah ben de gidince seninki gibi bi düzen oturtabilirim. Eşimle de aramız iyi değil bu ara. Acaba evimize gidince düzelir mi ki??

canım anneler olunca genelde bi soğukluk oluyo hayat da değişiyo ..bence bir an önce yeni hayatınıza adım atın alışın ;)

Düzelir aranız kesinlikle. Arada farklı bir iletişim başlıyor çünkü. Benim eşim gece çocuk çok ağlarsa annene ver diyordu. Annem gidince oda kalkmaya başladı. Çünkü bana ondan başka destek olacak kimse yok biliyor. Ya masayı hazırlayacak akşam ya bebeğe bakacak yoksa aç kalacak. Böyle paylaşımlar bağı güçlendiriyor

Bakarsin canim neden bakamayasin bende ilk bebegimde iznim bitene kadar kendi evime gitmeyip koyde calisiyoruz diye annemlerde kalmistim bebegin herseyiyle ilgilenirdi annem banyosunu birlikte yaptirirdik bezini çoğunlukla annem degistirirdi simdi ikinci bebegimde kendi evimdeyim bebek 18 günlük olunca annem gitti cogu seyi esimke birlikte yapıyoruz ve kendi evinin rahatligini hiçbişeyin vermedigi gibi bebeğimin bütün anında yanindayim onun hiçbişeyini
kacirmiyorum ve annemle esim arasında da kalmiyorum çünkü ilk bebegimde surekli tartisirdik simdi kendi evimizde şükür iyiyiz hersey duzene giriyor banyosunu da yaptirirsin alisinca bende cok korkuyordum ama korkacak bisey yokmus hatta bütün islerinide yapıyorsun

Son düzenleme:
Kizlr iki gundr kizim.kakasini yaomkta cok zotlniyor ve cok az yapiyor.normlde daha fazla yapmsi lazim.skiyor kndini.iki gun.oncede yemekte aci vardi.bn ona bagliyorum.gecermi.bu durum.uyuyack ikiniyo. Uyaniyo yapmiyo.duzeni bozuldu.bnm yuzumden.

Aklıma me geldi kızlar dün gece kalkınca :) bebeklerinizin uyanöa saati hamileliklerinize benziyor mu? Hamileyek öyle duymuştuk ya. Benim gece uykusu benziyor gibi. Her gece 2 de uyanırdı tuvalete kalkırdım bende sıkıştırırdı tepinirken şimdi de hemen hemen her gece 2 de kalkıyor :)

Kizlr iki gundr kizim.kakasini yaomkta cok zotlniyor ve cok az yapiyor.normlde daha fazla yapmsi lazim.skiyor kndini.iki gun.oncede yemekte aci vardi.bn ona bagliyorum.gecermi.bu durum.uyuyack ikiniyo. Uyaniyo yapmiyo.duzeni bozuldu.bnm yuzumden.

Kayısı suyu felan içsen kızının ağzından zeytinyağı versen ben öyle yapıyorum

Kızlar günaydın kuzum mışıl mışıl uyuyo sabah sekerlemesi yapiyo.normaldir dimi uyuması.2 saattir uyuyo emzirip uyudu.bi de siz yastık kullanıyor musunuz ya da ne zaman kullanacaksiniz yastık konusuyla ilgili fikriniz nedir.

Back