How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Temmuz Anneleri

Canım bence kafana göre ek bir şey verme. Çünkü henüz ek gıdaya geçmemiş bir bebek sonuçta. Yani normal gıdalarla çözmeye çalışma. Nolur nolmaz. Aptamil conformil mama var. Bizim doktorumuz önerdi. Hem kabızlık hem de gaz için. Günde bir kez falan biberonla ondan verebilirsin hem anne sütüne destek olur. Yalnız tavsiyem biberonun deliği biraz büyük olsun. Hafif kıvamlı bir mama ince delikten zor geçiyo evdeki biberonlarda denersin akıyomu diye. Ben günde bir kez 60 cc veriyorum ara öğün gibi. Gazı da rahatlatıyo biraz ama asıl kabız bebekler için bu mama.
Aptamil varda hangisi unuttum.bakim bi ona.ya bn vermk istemiyorum zeytinyagida cok sknti cekiyo fiye ikidir az verdik bu seferde ona alisir.yapmz diye korkuyorum.vermim bundan.snra ya.

Pudra kullanıyor musun? Doktor öyle tıkanmalar yapabileceğini söyledi. Ben evdeysem ıslak mendil bile kullanmıyorum. Her altını açtığımda yıkıyorum. Pişik olmadı allahtan. Beyaz bir şey derken akıntılı mı? Yoksa sümüksü mü? Akıntılıysa iltihap gibi onu göstermek lazım sanırım. Bakalım ne diyecek bizim duruma. Gelince yazarım buraya...

Tıkanıklık mı oluyo acaba orda çiş kalıp birikinti gibi kalıyomuki doktor olur demiş gerçi

Ya böyle JEL gibi ama cis yapınca ucunda ggörüyorum çıkıyor.bi ara coktu şimdi azcik var hala.doktor normal olur öyle deyince ustelemedim bende.

Bebislerin emmeleri düzenegirdi mi arkadaşlar benım kiz zaten 5 dk emiyordu bu ay o kadar sure yetmemeye basladi uzun durmuyor memede az emince uyuyamiyorda yardim edin

Aekadaslar benim kizim hep 5 dk emer bu ay kilo alimi iyi ama artik o 5 dk yetmemeye basladi karnini tam doyurmuyor bu yuzdende uyuyamiyor uyuyamadikcada emmiyor kisir dongu icine girdik sizin durumlar nasil emme duzene girdi mi ben ne yapabilirim

Ya bnm oglus 35gunluk bugun ve gunduz en fazla iki saat duruyo emmeden o da cook nadir.gece de iki saate bir saat basi kalktgi oluyo...bnm oglan ne zamn acacak acaba arayi; (

Aekadaslar benim kizim hep 5 dk emer bu ay kilo alimi iyi ama artik o 5 dk yetmemeye basladi karnini tam doyurmuyor bu yuzdende uyuyamiyor uyuyamadikcada emmiyor kisir dongu icine girdik sizin durumlar nasil emme duzene girdi mi ben ne yapabilirim
Canım 5 dk emmekle bi bebek doyar onun sıkıntısı vardır kucak istiyordur yada gazı vardır. Benim küçük kızım öyleydi 5 dk emerdi en fazla 8 dk emdiğini bilirim sık emerdi saat başı isterdi.
Bence doyuyodur doymayan bebek çok Ağlar

Ya bnm oglus 35gunluk bugun ve gunduz en fazla iki saat duruyo emmeden o da cook nadir.gece de iki saate bir saat basi kalktgi oluyo...bnm oglan ne zamn acacak acaba arayi; (
Benimkide öyle canım maşallah burda 3-4 saat uyuyanları duyunca bende iple çekiyorum Aralıklı emeceği günleri.

selam kızlar bugün kontrolümüz vardı..bebeğim 2 aylık..kilo alımı büyümesi çok çok ii dedi dr..fakat kalbinde üfürüm varmış..haftaya tekrar çağırdı tekrar muayne olmazsa eko istiyecek..ayrıca göbek fıtığı olmuş ama kendi kendine kapanıyor dedi..sorun yokmuş o konuda..canım çok sıkkın...

iyi olduğunuza sevindim görmeyince merak ediyor insan...gözün aydın..iyiyiz şükür sadece bi günümüz bi günümüzü tutmuyor :KK66:..öyle böyle düzene girecek inşallah..sizin gaz probleminiz noldu azalmıştır inşallah
Öyle canım bizimde öyle bi günümüz bi günümüz tutmuyor büyüdükçe gazı mız dahada arttı bakalım hayırlısı allahdan böyle böyle büyükler. . Siz ne durumdasin iz?

selam kızlar bugün kontrolümüz vardı..bebeğim 2 aylık..kilo alımı büyümesi çok çok ii dedi dr..fakat kalbinde üfürüm varmış..haftaya tekrar çağırdı tekrar muayne olmazsa eko istiyecek..ayrıca göbek fıtığı olmuş ama kendi kendine kapanıyor dedi..sorun yokmuş o konuda..canım çok sıkkın...
Gecmis olsun cnm.ins.sknti yoktr der bi gidisinizde.dogduktn snra hic dinlemedimi doktr kalbini fln o zmn anlasilmiyomuymus.ins.gecer canim Allahim sifa versin.

Ederim cnm.Allah miniklerimize de bizede saglik sihhat versin.sikayyetiniz varmi cnm.bnm.kizda gogsunde hirilti varda ondn soruyorum.bisey demedi bizede
valla hiçbi şikayetimiz yoktu..yanlızca mama aldığı için çok gazı vardı o da azaldı şükür..onun dışında çok hızlı nefes alıp veriyor onu farkettim..başka bi belirti yoktu...zaten çok küçükte olabilirmiş kendiliğinden kapanabilirmiş çevremdeki herkes öyle diyor bilmiyorum..

valla hiçbi şikayetimiz yoktu..yanlızca mama aldığı için çok gazı vardı o da azaldı şükür..onun dışında çok hızlı nefes alıp veriyor onu farkettim..başka bi belirti yoktu...zaten çok küçükte olabilirmiş kendiliğinden kapanabilirmiş çevremdeki herkes öyle diyor bilmiyorum..
Ins.kapnir cnm.bizinkide bazen.oyle cok hizli nefes alio veriyoki emerkn fln.korkuyorum .ins.bu gittiginde guzel.haberler al.canim.

Sıkma canını 11 yaşında ki yeğenimdede vardı büyüdükçe üfürüm kalmadı en son 7 yaşındayken kontrole götürdüler artık getirmenize gerek yok çok iyi durumu demiş Dr. delik vardı oda kapanmış
Iyi olur seninkide inş

Back