How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Temmuz Anneleri

Kızlar günaydın kuzum mışıl mışıl uyuyo sabah sekerlemesi yapiyo.normaldir dimi uyuması.2 saattir uyuyo emzirip uyudu.bi de siz yastık kullanıyor musunuz ya da ne zaman kullanacaksiniz yastık konusuyla ilgili fikriniz nedir.

Günaydın canım. Uyusun işte ne güzel. Benimkinide uyutmaya çalışıtorum. bende kestirsem azıcık :) yastık kullanmıyorum ben. Şu yan yatış yastıkları var ya arkadan destekli başı daha dik. Ondan kullanıyorum. Bu arada iyi emmişse ben 3-4 saate kadar dokunmuyorum 39 günlük benimki. Az emmişse kendi daha erken kalkıyor zaten.

Kizlr iki gundr kizim.kakasini yaomkta cok zotlniyor ve cok az yapiyor.normlde daha fazla yapmsi lazim.skiyor kndini.iki gun.oncede yemekte aci vardi.bn ona bagliyorum.gecermi.bu durum.uyuyack ikiniyo. Uyaniyo yapmiyo.duzeni bozuldu.bnm yuzumden.

1 çay kaşığı zeytinyağı içir canım. Bide poposunu uyar çıkar tuvalete. Sen gaz ilacı kullanıyor musun bebişe

Kızlar günaydın kuzum mışıl mışıl uyuyo sabah sekerlemesi yapiyo.normaldir dimi uyuması.2 saattir uyuyo emzirip uyudu.bi de siz yastık kullanıyor musunuz ya da ne zaman kullanacaksiniz yastık konusuyla ilgili fikriniz nedir.
Yastık 6 aydan önce tehlikeli diyor doktorlar. Boğulma riskine karşı. Ben hiç kullanmadım kullanmaıyıda düşünmüyorum açıkçası. Kaç günlük bebeğin bilmiyorum ama uyuması çok güzel. 1.5 ay olana kadar en fazla 3 saat uyuyacak 3 saati geçirmeden kaldırıp emzireceksin uyanmasını bekleme. Sonra daha uzun uyuyabilir. Gece uykusunu 5 saati geçerse uyandırın dedi doktor. 5 saate kadar aralıksız uyumasına izin veriyoruz biz. Doktorumuz öyle dedi. Bebeğim 53 günlük.

Kizlr iki gundr kizim.kakasini yaomkta cok zotlniyor ve cok az yapiyor.normlde daha fazla yapmsi lazim.skiyor kndini.iki gun.oncede yemekte aci vardi.bn ona bagliyorum.gecermi.bu durum.uyuyack ikiniyo. Uyaniyo yapmiyo.duzeni bozuldu.bnm yuzumden.
Canım bence kafana göre ek bir şey verme. Çünkü henüz ek gıdaya geçmemiş bir bebek sonuçta. Yani normal gıdalarla çözmeye çalışma. Nolur nolmaz. Aptamil conformil mama var. Bizim doktorumuz önerdi. Hem kabızlık hem de gaz için. Günde bir kez falan biberonla ondan verebilirsin hem anne sütüne destek olur. Yalnız tavsiyem biberonun deliği biraz büyük olsun. Hafif kıvamlı bir mama ince delikten zor geçiyo evdeki biberonlarda denersin akıyomu diye. Ben günde bir kez 60 cc veriyorum ara öğün gibi. Gazı da rahatlatıyo biraz ama asıl kabız bebekler için bu mama.

Zeytin.yagi verdik cnm sabh artik.az yapti cok.ikiniyo uykusundn.uyaniyo oyle .yarim saatte bir uyaniyoruz bakalim ne zmn duzlck
Canım kulak çöpüyle zeytin yağını poposunun deliğine sür. Ikınırken çatlak olmasın. Sonra kabızlıktan çatlarsa çok ağlıyorlar her kakada ağlıyo bu sefer.

Günaydın canım. Uyusun işte ne güzel. Benimkinide uyutmaya çalışıtorum. bende kestirsem azıcık :) yastık kullanmıyorum ben. Şu yan yatış yastıkları var ya arkadan destekli başı daha dik. Ondan kullanıyorum. Bu arada iyi emmişse ben 3-4 saate kadar dokunmuyorum 39 günlük benimki. Az emmişse kendi daha erken kalkıyor zaten.

Aynen canım tokken 3-4 saa uyuyor.seninki de uyur da bi güzel dinlenirsin sende.biz sabah sekerlemesi yaptik

Yastık 6 aydan önce tehlikeli diyor doktorlar. Boğulma riskine karşı. Ben hiç kullanmadım kullanmaıyıda düşünmüyorum açıkçası. Kaç günlük bebeğin bilmiyorum ama uyuması çok güzel. 1.5 ay olana kadar en fazla 3 saat uyuyacak 3 saati geçirmeden kaldırıp emzireceksin uyanmasını bekleme. Sonra daha uzun uyuyabilir. Gece uykusunu 5 saati geçerse uyandırın dedi doktor. 5 saate kadar aralıksız uyumasına izin veriyoruz biz. Doktorumuz öyle dedi. Bebeğim 53 günlük.

Gece 4 saatte bir uyaniyo sabah 7de uyaniyo altını temizliyorum karnı doyuyo 2 saat uyuyo sonra da.zaten açılınca kendiliginde n uyaniyo.38 günlük olduk bizde.

Aklıma me geldi kızlar dün gece kalkınca :) bebeklerinizin uyanöa saati hamileliklerinize benziyor mu? Hamileyek öyle duymuştuk ya. Benim gece uykusu benziyor gibi. Her gece 2 de uyanırdı tuvalete kalkırdım bende sıkıştırırdı tepinirken şimdi de hemen hemen her gece 2 de kalkıyor :)
Aynen benimkinin uyanma saatleride tutuyo :))

Aklıma me geldi kızlar dün gece kalkınca :) bebeklerinizin uyanöa saati hamileliklerinize benziyor mu? Hamileyek öyle duymuştuk ya. Benim gece uykusu benziyor gibi. Her gece 2 de uyanırdı tuvalete kalkırdım bende sıkıştırırdı tepinirken şimdi de hemen hemen her gece 2 de kalkıyor :)

Benimde gece yatış sabah kalkış saatlerimiz benziyo inş benim gibi uykucu olur böyle :))

Erkek bebek anneleri bir şey soracağım. Normalde bebekler kabız olur ishal olur benim oğlum dün geceden beri işeyemiyor. Gece kakasını yapmadığı sürece altını bir kez değiştiriyorum. Değiştirdiğim zaman bezi hep çiş dolu olurdu. Bu gece kuru gibiydi. pipisini biraz geriye çekince işedi. Sabah da kuru gibiydi yine ger çektim yine işedi. Doymuyor desem kakasını kaptı üç kez hem de. Ama çişini yapamıyor gibi. Sünnet ettirmedik ya acaba derisi işemesine engel mi oluyor? Akşama doğru doktora gideceğim artık şimdi uyuyor. Bütün gece bunu düşünmekten ürolog ürolog gezdim rüyamda:(

Taze incir yiyebilirsin. Ben de hemen etkisini gösteriyor. 5 güne kadar kaka yapmaması normal diyor doktorlar. Mümkün olduğunca dışardan müdahalede bulunmayın diyorlar. Tembellik olmasın bağırsaklarında diye. Baktın çok sıkıştıyor zeytinyağı kulak çöpüyle hafif hafif uyarabilirsin.

Erkek bebek anneleri bir şey soracağım. Normalde bebekler kabız olur ishal olur benim oğlum dün geceden beri işeyemiyor. Gece kakasını yapmadığı sürece altını bir kez değiştiriyorum. Değiştirdiğim zaman bezi hep çiş dolu olurdu. Bu gece kuru gibiydi. pipisini biraz geriye çekince işedi. Sabah da kuru gibiydi yine ger çektim yine işedi. Doymuyor desem kakasını kaptı üç kez hem de. Ama çişini yapamıyor gibi. Sünnet ettirmedik ya acaba derisi işemesine engel mi oluyor? Akşama doğru doktora gideceğim artık şimdi uyuyor. Bütün gece bunu düşünmekten ürolog ürolog gezdim rüyamda:KK43:
Önemli bi durum kısa zamanda göster tavsiyem Sünnet ettir. Büyük ihtimal doktorunuzda Sünnet'i önericek.

Erkek bebek anneleri bir şey soracağım. Normalde bebekler kabız olur ishal olur benim oğlum dün geceden beri işeyemiyor. Gece kakasını yapmadığı sürece altını bir kez değiştiriyorum. Değiştirdiğim zaman bezi hep çiş dolu olurdu. Bu gece kuru gibiydi. pipisini biraz geriye çekince işedi. Sabah da kuru gibiydi yine ger çektim yine işedi. Doymuyor desem kakasını kaptı üç kez hem de. Ama çişini yapamıyor gibi. Sünnet ettirmedik ya acaba derisi işemesine engel mi oluyor? Akşama doğru doktora gideceğim artık şimdi uyuyor. Bütün gece bunu düşünmekten ürolog ürolog gezdim rüyamda:KK43:
Canim benim oglanda bazen gece hic cis yapmamis oluyor sonra bi bakiyorum bez full dolmus.belki uykuda yapar simdi.kafana takma takip et bakalim ins bi sıkıntı yoktur.

Canim benim oglanda bazen gece hic cis yapmamis oluyor sonra bi bakiyorum bez full dolmus.belki uykuda yapar simdi.kafana takma takip et bakalim ins bi sıkıntı yoktur.
İLk kez başıma gelince canım sıkıldı. Bir de biraz önce yine uyandı. Bakayım dedim bezine kuru gibiydi. Yeniden geri çekince yine işedi. Bir sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum. Akşam 16.00 doktorumuzdan randevu aldım. YArın yolculuğa da çıkacağız. Bir şey varsa sorayım içim rahat etsin.

İLk kez başıma gelince canım sıkıldı. Bir de biraz önce yine uyandı. Bakayım dedim bezine kuru gibiydi. Yeniden geri çekince yine işedi. Bir sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum. Akşam 16.00 doktorumuzdan randevu aldım. YArın yolculuğa da çıkacağız. Bir şey varsa sorayım içim rahat etsin.

En iyisi tabii doktora sormak.ya bende geri çekince beyaz bisey var Sizinki de öyle mi doktor normal olur dedi ama ne bilim aklıma takilio

En iyisi tabii doktora sormak.ya bende geri çekince beyaz bisey var Sizinki de öyle mi doktor normal olur dedi ama ne bilim aklıma takilio
Pudra kullanıyor musun? Doktor öyle tıkanmalar yapabileceğini söyledi. Ben evdeysem ıslak mendil bile kullanmıyorum. Her altını açtığımda yıkıyorum. Pişik olmadı allahtan. Beyaz bir şey derken akıntılı mı? Yoksa sümüksü mü? Akıntılıysa iltihap gibi onu göstermek lazım sanırım. Bakalım ne diyecek bizim duruma. Gelince yazarım buraya...

Back