- 11 Temmuz 2015
- 945
- 6.956
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #64.941
Aminn İnşallah. .Umarım siz yavrunuzla bir ömür her anını mutlukla yaşarsanız...Allah annenize rahmet eğlesin...Sizlere uzun uzun ömürler versin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn İnşallah. .Umarım siz yavrunuzla bir ömür her anını mutlukla yaşarsanız...Allah annenize rahmet eğlesin...Sizlere uzun uzun ömürler versin...
canim benim taslar kucukmus dusuyomus kanala bende bi karin daha dogrusu mide agrisi o gecince sirt agrisi basliyodu yaklasik 10-12saat cekiyodum bana da gastrit falan dediler oyle tedavi ettiler ama 1 ayda 4 atak gecirdim. 5. de kan testinde cikti ast alt degerleri 500lerdeydi sonra sariligimin dusmesi beklendi ve ameliyat oldum.gerci benim ameliyat sonrasinda da kanalda tas kalmis tekrar bi operasyon gecirdim kucuk. ama sukur iyiyim gecti gitti senin de gecip gidecek insallahcanım sanada geçmiş olsun senin ne tür sıkıntın vardı şimdi rahatmısın memnun kaldınmı ?, ben midem ağrıyor sanıyordum meğer safra kesesiymiş ve çok şiddetli acillik eden ağrılarım oluyor.
Aminn canım melek annem mekanı cennet olsunnBaşınız sağolsun canım. Ne kadar kötü denk gelmiş. Böyle güzel bir gününde anneciğinin vefat etmesi. Kızının yanında olmak isterdi oda. Mekanı cennet olsun
Yaaa gercekten mi bnm ilkinde gayet memnunduk sonuctan ama bundan emin degilim genislems gibi sanki....bi de esim sorup duruyo iyice stres yapiyorm; (Kız yok darlığına bişey olmuyo 4. Doğumdan sonra genişlik olurmuş :)))
Kız neyi soruyo sen nerden bilicen o test edicekYaaa gercekten mi bnm ilkinde gayet memnunduk sonuctan ama bundan emin degilim genislems gibi sanki....bi de esim sorup duruyo iyice stres yapiyorm; (
Iyiyim canım halam geldi bende pek fırsatım olmuyor şu aralar çok sağol.. nasılsın bebis nasil iyidir insallah
günaydın anneler , 33 gün sonra oğluşum evimize geldi çok şükür, tam herşey yoluna giriyor derken benim geçmek bilmeyen dayanılmaz mide agrım vardı , hep stresin mideye vurmuş dediler , en son 2 gün önce başka doktora gittim herahlde dedim mide kanseri oldum bu agrı geçmiyor ultraon iistedi safra kesemde taş varmış , ameliyat olacam , bebeğimi, bile kucağıma zor alıyorum emzirip hemen bırakıyorum . Bu zor günlerde geçecek inşallah Rabbimin izniyle.
sDündn b
dünden beri kafayı yicem özel hastanenin doktoru kartını durup dururken kendi verdi tlf açmıyo. Bugün verdim mecburen yine ama canı sıkılıyor üzülüyoruö yine ağlayacak, vermesem önemli bi şey. Sizin dr unuz ne önermişti? En nihayet whatsapptan yazıcam adama.
ozlenen2010
yakamoz999
Kızlar çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin bebişlerinize bakıp ilgilenebilmeniz için geçicek bugünler inş.
Bayanlar rezene anason kimyon karisimi cay iciyorum ogluma da iki cay kasigi kadar veriyorum anammm neler oluyor uyuyor cocuk paso nazar etmiyim(masallah) uyuyo yani uyumayan cocuk annemde bize hep anason icirirmis bebeyken :)
Bnm kiz geceden beri hic uyumadi uyku akiyo goxunden.ikiniyo biseyler yapio emziriyorum gazinida cikariyo dunden beri doydugu kdr kskasini yaomdi ondn mi acaba durmyyo ya .
Oylede yaptimda yawrum cirpiniyo.ins.rahtlr ya bu saat oldu uyumadi sinir harbi yasiyorum1 gün kakasını yapmaması normal canım. Çıkarsa da gazını yetmiyor demek ki gazdandır o. Sen yanındayken yüz üstü yatır. Çok iyi geliyor.
Canım ben de seninle aynıyım, çok rahat bir Hayatım vardı eşimle 4 yıllık Evliyiz her bulduğumuz fırsatta tatile gider, altımda arabam ordan oraya gezerdim hiç bu kadar evde hatta bi odada tıkılı kalmamıştım ama Allahtan benim bırakıp çıkabileceğim insanlar var etrafımda. Bence üç yıl çok acımasız olmuş, benim kuzenim iki yaşındaki oğluyla Yurtdışına tatile bile gitti. Bir Yaşında zaten gezmelere başlamıştı, merak etme bence beş altı aylık bile olsalar rAhatlarız :)Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 31 yaşımdayım. Bu zamana kadar hep özgürce ayaklarımın üstünde keyfimce yaşadım. Çalıştım yedim içtim gezdim. Hiç prangam olmadı. Şimdi evde 50 günlük minicik bir bebek var ve o dünyaya ben ona, onunla hayatıma alışmaya çalışıyorum. 50 günü geçti hala uykusuzum. Ve annem 10 günlükken gitmek zorunda kaldı o zamandan beri yalnız ama bildiğin bir fiil yalnız (çünkü kimse yok benim burda oğluma bakacak. Eş dost akraba) bakıyorum. Birinine daha diyemedim arkadaşım komşum oğluma sen bak azıcık bir nefes alayım. Bazen boğulacak gibi oluyorum. Sürekli evde oğlumla yalnızım. O ağladığında ben de ağlıyorum. Bakıyorum minik suratına diyorum oğlum söyle bi bana derdin ne çözeyim. Elimden ne geliyorsa yapayım ama ben de senin gibi çaresizim diye çok ağladım. Kaç kere babayı işten çağırdım ben yapamıyorum diye. Bu süreçte kaç kere eşimden boşandım kendimce, kaç kere kavga ettik, kaç kere annelikten istifamı verdim ben de bilmiyorum. Tek tesellim geçecek bu günlerimiz. Hatırası kalacak hüzünlü, komik, güzel. Sabır taşları ceplerimde çoğaltıyorum. Derviş olmasak iyi sürecin sonunda.
Bu arada size bir teselli de benden. Siz bir yıldan düşüyorsunuz. Ben üç yıldan :) Üç yaşına gelsin bir an önce diye dua ediyorum bir an önce. Siz yine iyisiniz yani :))
Zaten rezeneyle kimyonu beraber iciyorum anasonda rezenenin icinde varmis yani bendeki amac gazinin azalmasi dun oyle bi uyudu guzel belkide rast gelmistir :)Agır geliyor olmasın karıştırınca? Ayrı ayrı farklı zamanlarda vrrsen daha iyi değil mi canım?
CNm. Belki o senn kas yapınla alakalısır, kuzenim 2. Doğumdan sonra sarkma ve genişleme şikayeti ile operasyon geçirdi /(Kız neyi soruyo sen nerden bilicen o test edicek
Bak benim 3. Halimden memnunum artık dikişlerle felan o problemler olmuyo kas gevşemesi olabilir oda 4. Doğumdan sonra anca dedi doktorum.