• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Zaten rezeneyle kimyonu beraber iciyorum anasonda rezenenin icinde varmis yani bendeki amac gazinin azalmasi dun oyle bi uyudu guzel belkide rast gelmistir :)
Canım gazına iyi gelmiştir ondan uyumuştur yani o içtiklerin uyku yapıyo diye bilinsede bebeğine iyi gelmese gazı olsa gene Ağlar uyumaz ıkınırdı. Bebekler bugünlerinde normal olarak uyumaları lazım zaten.

CNm. Belki o senn kas yapınla alakalısır, kuzenim 2. Doğumdan sonra sarkma ve genişleme şikayeti ile operasyon geçirdi /(
Hadiya belkide haklısın aman Allah korusun ya

Merhaba kızlar bugun 40ımız çıktı oğlumla hiç yazamadım buralara ara ara girip okudum lohusalığın ilk 20 günü ağlak geçirsemde şükür çok güzel herşey bir sürü tecrübeyle doldum hamilelik çok güzel bir duyguydu annelik eşsizmiş hepinize güzel gazsız günler:KK49:
Maşallah size herşey zorlukla kolaylıkla öğreniliyor gelip geçiyo dimi güzel günler sizinle olsun kokla yerime oğlunu ;)

Oğlumun gözünden sarı sarı akıntı geldi sabah nefen olmuştur o ya üşümüşmüdür??
Üşüyünce diyorlar genelde aman elinle müdahale etme Pamuklu mendili varsa kaynamış soğumuş suya batır incitmeden akan kısmı sil mikrop kapmasın.

Kızlar sizlere bşy danışmak istiyorum. Ben doğumdan beri annemlerdeyim. Bebeğin bakımında hep annem yardımcı oldu. Kırkımız ağustosun 30unda çıkacak.eşim de ben de öğretmeniz Eylülün birinde de seminerler başlıyo eşim işe başlayacak. Ben doğum iznindeyim. Eşim istersen bayrama kadar kal sonra birlikte döneriz diyor ama ben burda sıkılmaya başladım artık 2buçuk ay oldu geleli evimi özledim gitmek istiyorum. Ama bebeğime tek başıma bakabilecek miyim korkusu var. Burda banyosunu annemle yaptırıyoruz altını çoğu kez annem değiştiriyor. Ağlayınca susturamadığımda o alıp bakıyor. Eve gidince tek başıma zorlanır mıyım iyi bakabilir miyim? Kafam çok karışık. Bi taraftan da artık eşimle bebeğimle yalnız kalmak da istiyorum. Ne yapsam bana bi akıl verin

canim benim taslar kucukmus dusuyomus kanala bende bi karin daha dogrusu mide agrisi o gecince sirt agrisi basliyodu yaklasik 10-12saat cekiyodum bana da gastrit falan dediler oyle tedavi ettiler ama 1 ayda 4 atak gecirdim. 5. de kan testinde cikti ast alt degerleri 500lerdeydi sonra sariligimin dusmesi beklendi ve ameliyat oldum.gerci benim ameliyat sonrasinda da kanalda tas kalmis tekrar bi operasyon gecirdim kucuk. ama sukur iyiyim gecti gitti senin de gecip gidecek insallah
anladm cnm ameliyat olsamda agrı kalacak gibi sanki ,gelir gelmez şiddetleniyor.

Kizlar aranizda bebegi kabizlik ceken var mi? Bebegim şuan 44 gunluk. 8 gündür kabizlik çekiyor. Ilk iki gün cok agri cekti. Oluk oluk kusmaya basladi. Gece acile goturduk. Dr bebege lavman yapip bagirsaklarini bosaltti. Sonra ayni sorun tekrarladı. Kendi dr bebeklerde 5 6 gune kadar normal olabilir dedi
Zeytinyağlı kulak cubugu ike makati uyar. Bi cay kasigi z.yagi ver dedi. Yaptim fayda gormedim. Ben basindam beri beslenmeme dikkat ediom. Lavman sonrasi 4 gun gecti bebek oluk oluk kustu. Bu kez fitil ile bosalttik. Simdi 2 gun daa gecti. Kusmalar yine başladı. Dr 4 günden once fitil verme alismasin diyor. Ama cok kusuyor. Ek gidaya 4. Ayda geceriz idare et dedi ama bu surecte elim kolum boyle bagli kaldi cok üzülüyorum. Cok kivraniyor yapamayinca. Sizin de başıniza boyle bir durum geldi mi?

Kızlar sizlere bşy danışmak istiyorum. Ben doğumdan beri annemlerdeyim. Bebeğin bakımında hep annem yardımcı oldu. Kırkımız ağustosun 30unda çıkacak.eşim de ben de öğretmeniz Eylülün birinde de seminerler başlıyo eşim işe başlayacak. Ben doğum iznindeyim. Eşim istersen bayrama kadar kal sonra birlikte döneriz diyor ama ben burda sıkılmaya başladım artık 2buçuk ay oldu geleli evimi özledim gitmek istiyorum. Ama bebeğime tek başıma bakabilecek miyim korkusu var. Burda banyosunu annemle yaptırıyoruz altını çoğu kez annem değiştiriyor. Ağlayınca susturamadığımda o alıp bakıyor. Eve gidince tek başıma zorlanır mıyım iyi bakabilir miyim? Kafam çok karışık. Bi taraftan da artık eşimle bebeğimle yalnız kalmak da istiyorum. Ne yapsam bana bi akıl verin
canim bebegin gazsizsa sikintisi yoksa kalirsin.ben de senin gibi yalniz kalmak istoyodum ama bizim koligimiz var ve tek basima yapama :(

Kizlar aranizda bebegi kabizlik ceken var mi? Bebegim şuan 44 gunluk. 8 gündür kabizlik çekiyor. Ilk iki gün cok agri cekti. Oluk oluk kusmaya basladi. Gece acile goturduk. Dr bebege lavman yapip bagirsaklarini bosaltti. Sonra ayni sorun tekrarladı. Kendi dr bebeklerde 5 6 gune kadar normal olabilir dedi
Zeytinyağlı kulak cubugu ike makati uyar. Bi cay kasigi z.yagi ver dedi. Yaptim fayda gormedim. Ben basindam beri beslenmeme dikkat ediom. Lavman sonrasi 4 gun gecti bebek oluk oluk kustu. Bu kez fitil ile bosalttik. Simdi 2 gun daa gecti. Kusmalar yine başladı. Dr 4 günden once fitil verme alismasin diyor. Ama cok kusuyor. Ek gidaya 4. Ayda geceriz idare et dedi ama bu surecte elim kolum boyle bagli kaldi cok üzülüyorum. Cok kivraniyor yapamayinca. Sizin de başıniza boyle bir durum geldi mi?
bizimki de zor yapiyo gaz ilaclariyla falan

Canim eninde soninda gideceksin oyle dusun hem annesin sen elbet bakacaksin yawruna Allah o gucu veriyor merak etme .bence git duzenini kur ;)

Al
Ah yardimciniz olsun cok zor :(

Ayni durumdayz cnm.bndr ogretmnim iznim bitiyo bayramdan snra gidicem.bnde nasil bakicam diyorum dun geve jardesim artik tuttu bn biraz uyudum.ama bi yandan da diyorum ne zmna kdr onlrla kalicm.arkadasim yilbasina kdr fkn dur diyor.bnde esimden de ayri klmk istemiyorum bi an ewel adapte olmaliyim.elinde sonunda yalniz kalcz bebislerle.ogrencz.bi yandn.kndime guvniyor gbiyim.bi yanjmda korkuyor.ama burda bakiyorjm hem.cocugu olup yeni bebegi olan hemde yalniz basina baknlr var cokda imreniyorum.onlri gotunce guvn de geliyor.bnde bebehi bazen tutamiyorum korkuyorum zarar vercm.ona diye.

Ayni durumdayz cnm.bndr ogretmnim iznim bitiyo bayramdan snra gidicem.bnde nasil bakicam diyorum dun geve jardesim artik tuttu bn biraz uyudum.ama bi yandan da diyorum ne zmna kdr onlrla kalicm.arkadasim yilbasina kdr fkn dur diyor.bnde esimden de ayri klmk istemiyorum bi an ewel adapte olmaliyim.elinde sonunda yalniz kalcz bebislerle.ogrencz.bi yandn.kndime guvniyor gbiyim.bi yanjmda korkuyor.ama burda bakiyorjm hem.cocugu olup yeni bebegi olan hemde yalniz basina baknlr var cokda imreniyorum.onlri gotunce guvn de geliyor.bnde bebehi bazen tutamiyorum korkuyorum zarar vercm.ona diye.
bakarız bebişlerimize Allah'ın izniyle tek başımıza da. dediğin gibi burda bi sürü kişi var yalnız bakabilen. zaten burda durdukça annemle de tartışıyoruz onun ak dediğine ben kara diyom mesela :)ergenlik dönemime geri döndüm sanırım :) ama cidden bunalmaya başladım hem gelen giden de eksik olmuyo. ne kadar olsa da insan kendi evinin rahatlığını arıyor

bakarız bebişlerimize Allah'ın izniyle tek başımıza da. dediğin gibi burda bi sürü kişi var yalnız bakabilen. zaten burda durdukça annemle de tartışıyoruz onun ak dediğine ben kara diyom mesela :)ergenlik dönemime geri döndüm sanırım :) ama cidden bunalmaya başladım hem gelen giden de eksik olmuyo. ne kadar olsa da insan kendi evinin rahatlığını arıyor
Aynen.cnm.banyo yaptiryi kadina etmedigi.i birkmiyorum.sewick bn diyorum uyusun odiyo bosver uyumasin.stres bizimkisi.lohusalik mahvetti bni.dun uyumdi gazi vatmr kakasini yapmdi fln.dun dsdim.bn bakamicm.gekin bizde kalin diye.Allah yardimcimiz olsun.

Kıyamam ya nasılda ağlıyolar :))
Bizimkide banyo bitince ağlıyo su dökerken mest oluyor
Valla nasıl hunharca yıkıyorlar Benimkide aynen çıkarken ağlıyo :))

Biz olsak ay bölemi oldu şöyle mi oldu yanlış mı doğru mu diye kafayı yeriz onlara bak relax onlarınkide yenidoğmuş onlarda anne ama bu kendilerine güvenleri bile çocuklarını güçlü kılıyo
Biz de tam tersi bak burda kaç arkadaş annesiZ nasıl yapacağını düşünüyo Güçsüz özgüvensiz yetişiyoruz sorumluluk konusunda.

Back