- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 44
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #64.641
Susmayınca dr a götürdük bugün tüm batın usg si ve kalça kemiği normal çıktı. Gazı için de ilginç bi şey dedi. Renkli gözlü bebekler kolik olmaya daha yatkınmış. Hiç duymamıştım. Hiç Mama vermesen daha iyi ama yine de içecekse önerebileceğim bebelac pepti junior dedi. Almadık henüz, çünkü ben sütüm yetmiyor da kendini geri itiyor sanırken bebeğim gazdan yapıyormuş bunu. Forumda da okudum bir sürü arkadaşım aynı şeyleri yaşamış. Ah ahh, 15 gündür boşuna günde iki üç kez mama veriyormuşum yavruma yani.canım aptamil conformil al gazlı bebekler için o mama iyi geliyo biraz
Bir de mamasız emzirmeyi deneyeceğim tekrar, şimdi günlük gaz damlaları var iki tane biri zinco diğeri biogaia bir de spasmo-panalgine fitil var, o da artık son çare yarım kullanılıcak.
İşe yararsa size de önerebilirim.
Bebeği günde en az bir iki kere aç olduğu halde iki üç kez göğsünüzü emip aniden çığlık atarak ağlayarak sizi itiyor ve hemen tekrar göğsünüze yapışıyorsa, bu esnada eli kolu çok hareket ediyorsa sütünüz de varsa bebeğinizi hemen doktora götürün. Kesin tanıyı o koysun. Benim gibi sütünüz olduğu halde bebeğine az geliyor diye mamaya sarılmayın. Hiçbir yapay mama anne sütünden daha değerli değil. 6 ay kesintisiz alsa başka bişey istemiyorum.